Booking.com /Тема 5/

• 38 064
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Някой да разполага с активен промокод? Благодаря предварително!

# 61
  • София
VQ4P12DVFZ
Активен до 20.6
Моля,когато бъде употребен,сложете 👍,за да знаят останалите.

# 62
VQ4P12DVFZ
Активен до 20.6
Моля,когато бъде употребен,сложете 👍,за да знаят останалите.
Благодаря!

# 63
За резервация над 50 евро - MRKUDS8H86

Валиден до 21 юни.

# 64
Използвах кода , много благодаря!

# 65
Здравейте! И аз моля за код и искам да попитам, какво трябва да направя, за да получавам и аз кодове по мейл от Букинг?

# 66
Да не резервирате и да не пътувате. 😂 Не е майтап , пращат кодове на потребители с малко или никакви резервации , а на тези с много не изпращат никакви кодове. Аз не съм получвала код никога, майка ми няма резервации и почти всяка седмица получава код. Разбира се може и да има друга логика , но това са моите наблюдения.

# 67
  • софия
Здравейте,
Платихме сумата по резервацията чрез Револют, но от мястото за настаняване не са сигурни,че букинг приема такива плащания. Някой използвал ли е такава карта за плащане и успешно ли беше? Благодаря!

# 68
приема сигурно, просто кредитна карта Виза или Мастеркард каквато е там
от моя опит Револют се приема почти навсякъде, разбира се винаги може да се случи да не мине, както и с друга карта, но няма как да знаеш предварително
Това не е Дайнърс клъб например та да не минава често

# 69
Здравейте мами, някой да има свободен код за booking

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 21:50 от Sisi1Sisi1

# 70
за Революта - важно е да не го забравите заключен, например аз го държа заключен докато не го ползвам, по някое време го давам да платя и не минава, естествено няма как да мине и трябва да се отключи. Това ми е бил проблема винаги.

# 71
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте! И аз моля за код и искам да попитам, какво трябва да направя, за да получавам и аз кодове по мейл от Букинг?
Палите свещ всяка вечер в 21ч.и отправяте молитви към Св. Петър. 😊 Шегувам се,на произволен принцип ги изпращат. 😊 😊 😊

# 72
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте,
Платихме сумата по резервацията чрез Револют, но от мястото за настаняване не са сигурни,че букинг приема такива плащания. Някой използвал ли е такава карта за плащане и успешно ли беше? Благодаря!

Аз плащам с револют и нямам проблеми

колкото до кодовете наистина е много странно, напролет ми се наложи да правя няколко резервации, нямах код, не бях получавала и даже тук молих за такъв, но след това пък като се отприщиха, почти всяка седмица започнах да получавам, но пък нямам път на никъде ...

# 73
Мисля, че колкото повече резервации правиш, толкова по малко пращат. Поне моя опит е такъв. Аз си ползвам на мастъркард в случай че нямам друг-все е нещо..

# 74
Абе, не знам какъв им е алгоритъма- вчера направих резервация  и след нея получих почти веднага код. Понякога, като ми трябва- няма.
Подарявам го( моля, поне палче сложете, ако го използвате):

TKNZF4AQ4V

Правила и условия

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Този код може да бъде използван само веднъж
Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация
Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com
Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване
Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл
Тази промоция изтича на 21 юни 2023 г.

Общи условия

Активация на акаунт