Booking.com /Тема 5/

• 38 066
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, да знаете след колко време горе-долу връщат депозит за щети?

# 76
Здравейте, резервирам хотели относително редовно чрез Букинг, но никога не съм използвал код за отстъпка, виждам, че в темата се разменят подобни кодове, понеже ми предстои резервация, мога ли да помоля за код, в случай, че някой има и няма да го използва?Благодаря.

# 77
  • София
И аз бих помолила за код, ако някой има и няма да използва.

# 78
Дали някой има свободен код? Много ще съм благодарна, някой ако ми изпрати на лични Simple Smile

# 79

ZUDA8KGCFU  важи до днес 21.06

# 80
  • Русе

ZUDA8KGCFU  важи до днес 21.06

За съжаление е изтекъл. Моля някой ако има свободен код да ми изпрати на лично съобщение.

# 81
Малко късно го видях, но ако е активен все още и свърши работа на някой - свободен е: 1FM36VUHDA
Активен е до 21.06, т.е. още два часа.

# 82
  • Русе
Някой беше писал из групите, че кодовете важат до 0ч. на съответната дата. Тоест тези до 21.06 важат до 23:59ч на 20.06. Все пак благодаря за желанието да помогнете.
Още търся код, моля ако някой има свободен такъв, за предпочитане на л.с

# 83
Здравейте, аз също бих помолила за код, на лично ако може  Simple Smile

# 84
Аз също още съм в търсене, понеже и да се появи код тук, никой след това не потвърждава, че го е ползвал, нека не превръщаме темата в спам, но все пак да сигнализираме когато използваме код.

# 85
Здравейте 🙂 И аз се нареждам на опашката с търсещи код, ако на някой му е излишен.

# 86
  • София
И аз търся код, ако някой има излишен и готов да го сподели

# 87
Длъжен ли е отдаващият апартамент чрез букинг по българското данъчно законодателство да издаде финансов документ на физическо лице при плащане в брой?

# 88
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз търся код, ако някой има излишен и готов да го сподели
Пишете ми на лични

# 89
Имам код до 25.06. Пишете ми на лс.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 22:55 от kativita

Общи условия

Активация на акаунт