Booking.com /Тема 5/

• 38 078
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Принципно при всяко плащане на място, трябва да се издаде платежен документ.
Длъжен ли е отдаващият апартамент чрез букинг по българското данъчно законодателство да издаде финансов документ на физическо лице при плащане в брой?

# 91
Здравейте, може ли някой да ми прати код? Пускала съм кодове като получавам, но точно когато ми трябва - няма.

# 92
Здравейте, може ли някой да ми прати код? Пускала съм кодове като получавам, но точно когато ми трябва - няма.
Пишете ми на лична. Току що го получих до 07.07  Simple Smile   късметът е ваш

Изпратих  кода.
И по темата. За първи път получавам освен 10 пр. До 200 лева и 15 пр. 390 лева. Изненадах се.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 21:22 от jhbd

# 93
Имам код до 25.06. Пишете ми на лс.
Даден

# 94
Аз съм с възможност от още 5 дни за резервация, така че някой ако има код, ще съм благодарен.Ако не ще го карам както до сега без код 😁

# 95
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм с възможност от още 5 дни за резервация, така че някой ако има код, ще съм благодарен.Ако не ще го карам както до сега без код 😁
Пишете ми на лични

# 96
  • София / Виена
Здравейте, момичета! Случайно някоя от вас да има код, който не възнамерява да използва? Бих помолила за него на л.с.

# 97
Здравейте! Моля за код, ще бъда много благодарна!

# 98
Имам код , валиден до 25.06....което май означава до полунощ...

Изпратих го...

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 22:51 от kativita

# 99
  • Бургас
Направих резервация и имам безплатно анулиране до 09.07. В потвърждението пише, че парите ще бъдат изтеглени автоматично. Имам опция да платя сега и опция да ми изтеглят те парите. Но кога ще стане това? Регистрирала съм виртуална карта и не знам кога да заредя сумата в нея.

# 100
Вероятно на 8 или 9 юли, а може и във всеки един момент. Ако няма пари в картата пишат съобщение и дават срок за плащане.

# 101
  • Бургас
Благодаря! Мисля към 1 - 2 да вкарам пари. Дали е възможно сега да видят, че няма пари по сметката и да канселират резервацията? Става въпрос за малък семеен хотел, в който сме отсядали и преди, т.е. сигурно виждат, че сме ги посещавали и сме коректни.

# 102
  • София
Ето код от мен:
RG1422PG36
Сложете един 👍,за да се знае,че вече е употребен.

# 103
Благодаря! Мисля към 1 - 2 да вкарам пари. Дали е възможно сега да видят, че няма пари по сметката и да канселират резервацията? Става въпрос за малък семеен хотел, в който сме отсядали и преди, т.е. сигурно виждат, че сме ги посещавали и сме коректни.

Ами сложете пари сега и не го мислете, чак пък толкова...

# 104
Здравейте, някой с код за booking
Извинете за въпроса, код за намаление ли се търси и при какви условия ви го дават от букинг ?
Нова съм.
Изпраща се на произволен принцип и представлява кредит във вид на процент от цената на настоящата резервация, който да се използва при последващи.

Много благодаря !
За сметка на букинг ли е?
Предполагам, не е за сметка на мястото за настаняване.
Какво значение има за чия сметка? Важното е, че е изгодно. 😊

За мен има значение. Това, че за Вас няма,  не е повод, да не питам.

Общи условия

Активация на акаунт