Booking.com /Тема 5/

• 38 548
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Код - M9Z5VW816M, валиден до 11.08.
The minimum spend to receive this reward is € 50 on one booking
The maximum reward value is € 100
Благодаря много за кода. Използван е.

# 496
И на мен ще ми трябва код, ако имате излишен, споделете на лично. Не ми е спешно, още избирам хотела.

# 497
  • София
И да попитам, дали някой е използвал безплатно предоставено такси от Букинг за трансфер от летището до хотела?
Аз съм ползвала безплатно такси в Катания. Бяхме 6 човека, сумата на резервацията беше около 1200лв. Полетът ни от София закъсня с 2 часа, но шофьорът ни чакаше на летището. При резервацията вече имахме билети и попълних номера на полета и очаквания час на пристигане, но после има опция да се променя. всичко беше точно и коректно.

# 498
  • София
Безплатно има само понякога и за резервации над определена сума, не винаги когато си поискате.
Имала съм резервации за около 1500 евро и нито веднъж безплатен трансфер. Но вече имам чувството, че Букинг е като лотарията. Всичко е на късмет. Grin За кодовете от тази тема научих. Добре, че ми отиват пари в портфейла да не съм съвсем без нищо.

# 499
  • Варна
Понеже досега не съм плащала с “портфейл”, само в момента на създаване на резервацията ли е като опция или и при тези с по-късно плащане е опция?
И при тези с по-късно плащане става. Изпробвано.

# 500
При мен е било винаги само на момента, има тези три опции
- плати сега /и портфейл/,
- плати по-късно,
- плати в хотела.

# 501
Безплатно има само понякога и за резервации над определена сума, не винаги когато си поискате.
Имала съм резервации за около 1500 евро и нито веднъж безплатен трансфер. Но вече имам чувството, че Букинг е като лотарията. Всичко е на късмет. Grin За кодовете от тази тема научих. Добре, че ми отиват пари в портфейла да не съм съвсем без нищо.

А, това с минималната цена е необходимо, но не достатъчно условие.

# 502
Здравейте, бих искала да помоля някого за код на лично, благодаря предварително…

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 23:54 от MilaSav

# 503
  • Пловдив
ПОДАРЕН!

Имам код валиден до 12.08.23, който няма да ползвам. Подарявам на първият писал ЛС. Трябва да резервирате за минимум € 100 за една резервация, за да получите наградата.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 09:34 от ceci.d

# 504
Здравейте, бих искала да помоля някого за код на лично, благодаря предварително…

# 505
  • гр. София
Здравейте, подреждам се и аз за код на лично. Благодаря!

# 506
  • София
Здравейте, ако може и за мен един код на лични!
Благодаря!

# 507
  • София
Здравейте,
Искам да предупредя за фишинг измама от името на Booking. Имам резервация за края на септември и снощи получих мейл на пощата и в Booking от мястото за настаняване - същото име, че трябва да потвърдя резервацията си и да си попълня данните на картата си. Веднага се усъмних и се свързах собственика на апартамента и Booking и се оказа, че е фишинг мейл, но много добре беше измислен - имах и мейл, и съобщение в сайта, знаеха името на мястото, притеснително... Та, имайте едно наум и не потвърждавайте нищо извън сайта, щом вече сте си въвели данните при резервацията. Приятна почивка на всички!

# 508
  • София
Здравейте,
Искам да предупредя за фишинг измама от името на Booking. Имам резервация за края на септември и снощи получих мейл на пощата и в Booking от мястото за настаняване - същото име, че трябва да потвърдя резервацията си и да си попълня данните на картата си. Веднага се усъмних и се свързах собственика на апартамента и Booking и се оказа, че е фишинг мейл, но много добре беше измислен - имах и мейл, и съобщение в сайта, знаеха името на мястото, притеснително... Та, имайте едно наум и не потвърждавайте нищо извън сайта, щом вече сте си въвели данните при резервацията. Приятна почивка на всички!
Преди 2 месеца и на мен ми се случи същото. Съобщението дойде буквално секунди след като направихме резервация с предплащане на цялата сума. Хубаво, че мъжът ми се сети да види от друго устройство дали резервацията е в профила. Всичко си беше наред и затворихме фишинга. Много истинско изглеждаше. Sad

# 509
ToВА си е опит за измама. Означава теч на данни от сайта на букинг.

Общи условия

Активация на акаунт