Booking.com /Тема 5/

• 38 558
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
интересно, аз нямам такова нещо, сигурно защото не съм в Европа

ами ако има пакет и излиза изгодно, действайте, то си е като туристическа агенция, само че онлайн. Предполагам в тоя вариант като има отказ или промяна на полета, ще ви поемат и промяната в хотела, проверете, важно е.
Ако е поотделно, тия неща са си на твоя отговорност

Благодаря Ви Simple Smile

# 481
  • Русе
Моля ако някой има излишен код да ми прати на лични.
Благодаря!

# 482
интересно, аз нямам такова нещо, сигурно защото не съм в Европа

ами ако има пакет и излиза изгодно, действайте, то си е като туристическа агенция, само че онлайн. Предполагам в тоя вариант като има отказ или промяна на полета, ще ви поемат и промяната в хотела, проверете, важно е.
Ако е поотделно, тия неща са си на твоя отговорност

Благодаря Ви Simple Smile
Пробвах сега с моя резервация. През букинг полет за моите дати с изиджет, оферта 217. 13 лв. През изиджет 84.54 евро / грубо 170 лева/ И в двете оферти е само ръчен багаж под седалка. За място, куфар...... Това е допълнително. Определено от сайта на изиджет ми е по-изгодно, отколкото  да купувам чрез Букинг  самолетни билети.

# 483
  • София
Предлагам код, 10% .
 Важи до 08.08.2023.
Минимална стойност на резервацията € 50
2UR2T1KERB

# 484
Здравейте моя въпрос може би не е за тази тема. Искам да попитам следното : резервирах хотел в Дубай от техния си сайт а не през букинг бил съм в този хотел преди 5 години . Всичко си въведох което се изискваше . Получих само имейл че резервацията е потвърдена . Парите от картата не са изтеглени вече няколко дни писах на хотела имейл и още чакам отговор . Какво да правя или се паникьосвам излишно .

# 485
Абсолютно излишно се паникьосваш

# 486
  • моята мила родна страна
Свободен код, важи до 09.08. За първия, който пише ЛС.

Подарен

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 13:23 от jovigirl

# 487
Имам код за 10 % за мин. 100 € резервация...валиден до 10.08...пишете ми на лс... Grinning

Даден

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 20:56 от kativita

# 488
Здравейте, може ли да помоля за код? Предварително благодаря!

И да попитам, дали някой е използвал безплатно предоставено такси от Букинг за трансфер от летището до хотела?

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 15:45 от Щастлива съм!

# 489
Здравейте! Ако някой има излишен код, може да ми пише на лични. Благодаря.

# 490
Понеже досега не съм плащала с “портфейл”, само в момента на създаване на резервацията ли е като опция или и при тези с по-късно плащане е опция?

# 491
  • София
И да попитам, дали някой е използвал безплатно предоставено такси от Букинг за трансфер от летището до хотела?
Не знаех, че има безплатно. Аз през съм плащала такси за трансфери с някаква мижава отстъпка.

# 492
Безплатно има само понякога и за резервации над определена сума, не винаги когато си поискате.

# 493
  • София
Здравейте, може ли да помоля за код? Предварително благодаря!

Аз съм ползвала в Ница. Много удобно беше - пратих номера на полета и телефонния си номер, човекът ме чакаше още преди да кацнем, прати ми снимка каква е колата, намерихме се пред терминала и ни закара до хотела - знаеше си маршрута предварително. Плащането си беше уредено от Букинг.

Но само тогава съм имала безплатно такси, иначе винаги офертата е била за някакъв % намаление. А сумата на резервацията не беше голяма, нещо от типа на 200 евро.

# 494
  • София
Код - M9Z5VW816M, валиден до 11.08.
The minimum spend to receive this reward is € 50 on one booking
The maximum reward value is € 100

Общи условия

Активация на акаунт