Booking.com /Тема 5/

• 38 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
От години резервирам през букинг, но сега седя и се чудя за какъв код иде реч. На мен само пари ми пращат във виртуалния портфейл.
Ти най-добре ни светнѝ кой ти праща пари, може да е по-голяма далавера от кодовете🤷

# 331
И аз от години резервирам само през Букинг, ама ни кодове, ни пари ми изпращат! Grinning

# 332
никой не знае как избират на кого да пращат, но ако резервирате редовно, няма смисъл да ви пращат намаления, след като и без тях ги ползвате...

# 333
  • на тавана в кошницата
Здравейте!
Моля, ако някой има свободен код, и няма да го ползва може ли да ми го отстъпи на лични.
Благодаря.

# 334
Ако имам пари в портфейла, не мога да платя нощувки, които са а плащане в мястото на настаняване?

# 335
  • София
Ако имам пари в портфейла, не мога да платя нощувки, които са а плащане в мястото на настаняване?
Не можеш.

# 336
  • София
И аз от години резервирам само през Букинг, ама ни кодове, ни пари ми изпращат! Grinning
Добре, че е темата, за да разбера, че съм богопомазана. Joy

Майтапът настрана, но аз съм само на второ ниво и откакто го достигнах, почти на всяка резервация ми дава каква сума ще отиде в портфейла ми. Реално ми го изписва на всеки хотел или апартамент, който ми излиза.

Последно бяха 75 лв, а за началото на октомври имам резервация на голям апартамент в Неапол, след което трябва да получа 200 лв в портфейла. Онези 75 лв вече ги похарчих.

И съвсем наивно си мислех, че всички получават пари, докато тук не видях, че се спрягат някакви кодове, а други не получават нито кодове, нито пари...

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 06:51 от Тонка*

# 337
Тонка*, сега вече всички те мразим 😂
На мен наскоро ми дадоха едно vip genius ниво, с което получавам допълнително намаление за някои оферти, и то до някой септември. Но никога не са ми пълнили портфейла ей така без код

# 338

Здравейте, така ли ви изписва, когато правите резервация и след това получавате пари?
Спечелете кредити от ..... лв.

# 339
  • София
Да, точно така ми излизат парите за портфейла, като кредити.
Винаги избирам места с възможност за безплатна анулация.
Ето как ми излизат офертите в общия случай.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 07:06 от Тонка*

# 340
Благодаря, да това за безплатното анулиране е ясно. Просто прикачих снимка, на цената на хотел, за който знам, че ми е излизала такава опция. В случая, може би просто конкретни места за настаняване предлагат такава опция, а други не, независимо от потребителя. Пробвах с цитирания апартамент по-горе и и при мен излиза, че ще получа кредити, ако го резервирам.

# 341
До преди две седмици не съм имала това предложение за кредит. Гледам добре офертите Simple Smile тогава изпробвах нещо писано  тук. Търсих за определени дати в определен град хотел. Разгледах два. И три дена подред вечер ми изпращаха оферти на имейл за нови предложения. След още два дни ми изпратиха и код Simple Smile Не ми трябваше и веднага го подарих тук на потребителка. Пробвайте тези които търсите кодове.
Днес отново се логнах и сега виждам, че и аз имам предложения за определени хотели за покупка на кредит. Ниво 2 съм. При мен  явно е нещо ново.

# 342
  • София
Да не би тези кредити да са свързани със сумите, които се плащат? Защото аз 1000 лв за нощувка никога не бих дала. Simple Smile А и двата примера са с подобни суми.

Преди седмица дъщеря ми се върна от море, където бяха отседнали в една доста луксозна вила. Нощувката не беше по 1000 лв, но почти се доближаваше. Simple Smile Изпратиха ѝ допълнителна отстъпка от 5% в профила, която може да се комбинира и с код. Вчера ни направи резервация от нейния профил + първия код, който получих лично от Букинг (Genius 3). Simple Smile

# 343
При мен “номера” описан от ДжейХ, никога не е работил. Трето ниво съм. За тази година имам поне 15 резервации. Постоянно отварям и търся. Мисля че за една година съм имала 2 кода, които…не ми трябваха.

# 344
Да не би тези кредити да са свързани със сумите, които се плащат? Защото аз 1000 лв за нощувка никога не бих дала. Simple Smile А и двата примера са с подобни суми.

Преди седмица дъщеря ми се върна от море, където бяха отседнали в една доста луксозна вила. Нощувката не беше по 1000 лв, но почти се доближаваше. Simple Smile Изпратиха ѝ допълнителна отстъпка от 5% в профила, която може да се комбинира и с код. Вчера ни направи резервация от нейния профил + първия код, който получих лично от Букинг (Genius 3). Simple Smile
Сега пробвах. За 416 лева, ми дава 29 лева кредит. За 800 съответно 56 лв. Има и други над 1000, но за тях е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт