Отговори
# 135
Използвам предимно корейска козметика, включително и слънцезащита. Избирам леки текстури. Доволна съм от използваните до сега, пазят успешно.
Точно тази не съм използвала и бих се радвала да я тествам Simple Smile

# 136
Съвсем скоро приятелка ми подари корейска измивна пяна за лице и за краткото ползване съм  изключително доволна.Никога не бях ползвала корейска козметика и съм впечатлена.За мен е супер важно да имат добра защита,защото имам пигментация, която от слънцето се обостря.Избирам си ги по препоръки, задължително пробвам тестер,да са леки, да няма кир ефект или пък да ми е като маска на лицето и възможно най-големия фактор.Бих тествала корейска защита с удоволствие.

# 137
  • Варна
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита, но съм чела отзиви и мнения, че е много добра. С радост бих пробвала. Слънцезащитата предпочитам  да е лека формула, да не оставя мазен филм по кожата и да предпазва добре.

# 138
Слънцезащита ползвам целогодишно, защото съм с много фина чувствителна кожа. Избирам продукти, които  са без аромат, с висок защитен фактор, хидратиращи. Нямам опит с корейската слънцезащита, но вече е време това да се промени!:smile: Харесвам продуктите на Holika Holika и Missha.

# 139
Ползвам корейска козметика,  но слънцезащитни продукти все още не.
С удоволствие,  бих използвала.
Харесвам най- вече лесно разнасящи се продукти, добре хидратиращи и с лек аромат.

# 140
Корейска слънцезащита не съм използвала, но съм използвала други корейски продукти за лице. Разликата им с други продукти е осезаема, кожата става много по-гладка, хидратирана и сияйна.

# 141
  • Бургас
Не съм ползвала корейска козметика, но съм чувала само положителни отзиви. Надявам се да е с лека формула, каквато понася кожата ми.

# 142
  • София
Не съм ползвала корейска слънцезащитна козметика. За себе избирам такава с висок фактор и лека текстура.

# 143
  • Пловдив
Досега доста рядко ползвам слънцезащитните продукти, а това да са корейски съвсем не се е случвало. Но това да науча повече за този вид продукти ще ми е много интересно

# 144
Не не съм ползвала корейска слънцезащитна козметика, но знам, че има много добри отзиви и мнения за нея. Сега е момента преди летните почивки да пробвам.

# 145
Ползвам корейска козметика от доста време.
Имам си любими продукти и любим слънцезащитен крем - Cosrx Aloe Soothing Sun Cream.
Харесвам ги, защото са леки и чувствителната ми кожа се повлиява добре от тях.

# 146
  • София
Не съм ползвала корейска слънцезащита.
Даже никаква такава козметика не съм имала, с изключение на тази, която се прилага на плажа - може би е време да започна и такава грижа за кожата да полагам.

# 147
Обожавам корейските продукти. Ползвала съм слънцезащита само на една корейска марка и бях изключително доволна.
При избор на слънцезащита за мен е важно да бъде с изчистен състав, лека консистенция, да не оставя бели следи.

# 148
Не съм използвала корейска слънцезащита, но съм чела отзиви и мнения, че е много добра.
Иначе слънцезащитата държа да е лека формула и да предпазва добре.

# 149
🌞 До момента не съм използвала корейска слънцезащита и за жалост не мога да споделя мнение.
🌞 За мен е важно слънцезащитните продукти, които използвам за лице да са с висок фактор - над SPF 30, защото съм с много светла кожа. Да са подходящи за чувствителна кожа, да не дразнят очите и да попиват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт