Отговори
# 150
Не съм използвала корейска козметика, но съм чувала за няколко добри марки. Използвам слънцезащита с фактор 50, защото имам пигментация на лицето.

# 151
  • Другата България
Не съм ползвала корейска слънцезащита, само масовите марки. Търся леки и бързо разнасящи се емулсии, които не оставят петна и следи, бързо попиват и същевременно овлажняват и съхраняват кожата.

# 152
  • плевен
Не съм ползвала досега корейска слънцезащита, но с удоволствие ще пробвам!

# 153
Никакъв опит с корейска слънцезащита. Никаква корейска козметика не съм използвала.
Всъщност нищо корейско, освен Ким чи, но от китайския магазин Simple Smile
Бих пробвала с удоволствие. Предпочитам висок фактор, лека, хидратираща формула.

# 154
Не съм използвала корейска слънцезащита досега. Избирам продуктите най-вече по фактора на защита.

# 155
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита, но съм чела много хубави отзиви. Мисля, че определено бих пробвала.
Държа слънцезащитната козметика да бъде с лека формула, да се нанася лесни, да попива бързо и да предпазва добре, разбира се.

# 156
Никога не съм използвала корейски продукти. На доста места чета положителни мнения за бяла корейска козметика и винаги съм се чудил а какво да си купя да пробвам, но така и не съм се решила. С удоволствие бих пробвала такъв продукт, още повече, че юли, живот и здраве, отивам на море и ще ми е нужен такъв продукт.

# 157
Никога не съм използвала корейска слънцезащита, но бих, защото съм чувала добри отзиви за корейската козметика.
Иначе държа слънцезащитния крем да се нанася лесно, да не оставя следи и да е с висок фактор.

# 158
Никога не съм иползвала корейска слънцезащита, но съм чела отзиви и мнения, че е много добра. Обмислям в някакъв момент да пробвам.Бих желала да е с лека формула и да не оставя петна Simple Smile

# 159
Не съм използвала.
Обичайно гледам фактора защита и държа да попива добре, без да оставя мазен филм. И да мирише на море. 😊

# 160
  • София
Използвам доста корейска козметика, но досега не съм купувала корейски слънцезащитен продукт. Предпочитам слънцезащита с висок фактор, разработена за деца и чувствителна кожа. Хубаво е да не оставя мазен и бял филм, но най-важното да не ми предизвиква алергична реакция. Това разбира се е трудно да го установя без тестване на продукта.

# 161
Използвам както корейски слънцезащитни кремове, така и други корейски продукти - тоник, хидратиращ крем, вит. Ц и други. Доволна съм от качеството и ги харесвам.

# 162
Ползвам, да. От 3г, само корейска слънцезащита ползвам. Та ми даде това, което не намерих в много други марки - да е лека, да не ми запушва порите и да ми излизат пъпки, и да не седи мазна или да прави бял филм, като същевременно ме пази да не ми излизат пигментни петна (склонна съм). Ползвам и други корейски продукти и за момента съм доволна от всичко пробвано.

# 163
  • Елхово
Не съм ползвала корейска слънцезащита, само масовите марки. Търся леки и бързо разнасящи се емулсии, неоставящи петна и следи.

# 164
Не съм ползвала корейска слънцезащита до сега. Държа слънцезащитния  крем да не е мазен, да не запушва порите. Също така да не оставя бели следи. Като фактор - 20 или 30.

Общи условия

Активация на акаунт