Отговори
# 120
"Използвали ли сте корейска слънцезащита? Разкажете ни повече за вашия опит с подобни продукти или споделете по какви критерии избирате ежедневната си слънцезащита."

В момента очаквам първата си корейска слънцезащита.
Този тип продукти избирам освен според типа кожа, да могат да се нанасят като база под грим, да нямат лепкав и бял завършек.

# 121
Не съм използвала корейска слънцезащита, само определени маски за лице.

Избирам продукти със средна степен на слънцезащита. Харесва ми продуктите да се нанасят лесно, да не оставят бели следи по кожата и да имат аромат.

# 122
  • София
Използвам целогодишно слънцезащита,защото се боря с огромно кафяво петно на челото,което се появи,тъй като преди не се грижих за лицето си редовно.
Нямам опит с корейската козметика,но обмислям да пробвам и ще започна със слънцезащита.
Избирам и се доверявам на марки,които са от среден към висок ценови клас.Самият продукт лятото ползвам вместо крем и държа да хидратира кожата ми,да я заглажда и да не омазнява повече от хидратиращ крем.Също по препоръка избирам бяла слънцезащита.
Не държа на аромати,но е удобно когато е с помпа флакона,а не впръскващ примерно.
Участвам с удоволствие  и обективна нужда от добър слънцезащитен продукт.

# 123
Корейска слънцезащита не съм използвала. Ползвала съм други корейски продукти за лице.

Критериите ми са - максимално висок фактор, да не е много видим след нанасяне, да се размазва лесно, да е подходящ и за деца и да върши работа.

# 124
От няколко години използвам само корейска слънцезащитна и не бих се върнала към европейската такава. Впечатленията ми са, че са с много по изчистен състав и по надеждни. Избирам с по лека текстура, да не отежнява кожата и да не запушва порите. Също така харесвам тези с матиращ ефект, тъй като съм с мазна кожа.

# 125
Нямам опит с корейската козметика, но съм чела положителни отзиви за нея и бих опитала. Принципно за всяка козметика избирам доказани марки от висок ценови клас, тъй като кожата ми е чувствителна. Слънцезащита ползвам почти целогодишно и винаги кремът ми за лице е с висок фактор. Държа да е хидратиращ, да не е тониран и да не омазнява кожата.

# 126
  • Пловдив
Използвали ли сте корейска слънцезащита? Разкажете ни повече за вашия опит с подобни продукти или споделете по какви критерии избирате ежедневната си слънцезащита.
Не съм използвала корейска слънцезащита.
Тествала съм доста слънцезащити за лице, избирам по това да е 50 фактор защитата, да попива бързо, да не остава мазен или бял филм, след нанасянето, да не прави кир ефект върху мазна кожа. Да се спогажда с гримът поставен върху нея.

# 127
Не съм пробвала да сега корейска слънцезащитна , при избора ми за такъв продукт търся фактор 50 , удобна опаковка , лека формула , която не запушва порите , без силен аромат и дразнене на очите.

# 128
Не съм ползвала никаква корейска козметика, но съм чувала много добри отзиви. Слънцезащита избирам с висок фактор - за чувствителна бяла кожа, да се нанася лесно и да не оставя бели следи

# 129
Чела съм добри думи за корейската козметика. Предстои ми купуване на слънцезащита и с удиволствие бих пробвала корейска такава.

# 130
Не съм изпозлвала досега корейска слънцезащита. Избирам продуктите, които ползвам освен според фактора на защита и с оглед на това да попиват бързо и да ги чувствам 'леки' на лицето си.

# 131
От няколко години използвам корейска слънцезащита и бяла козметика Вече съм с комбинирана кожа и избирам слънцезащитата да е с химични филтри ,за да не оставя бял и лепкав филм.Имам и аптечна защита ,но корейската ми допада повече.

# 132
Не съм използвала досега корейска слънцезащита. Избирам продуктите най-вече по фактора на защита.

# 133
Не съм ползвала корейска слънцезащита, само масовите марки. Ползвала съм само маски, но с удоволствие бих пробвала и слънцезащитата 😊

# 134
Никога не съм използвала корейска слънцезащита и бих пробвала с любопитство
Избирам слънцезащита, подходяща за бяла, склонна към изгаряне кожа.

Общи условия

Активация на акаунт