Отговори
# 105
Никогне съм ползвала корейска защита. За мен е важно продукта да е удобен за употреба, да попива бързо и да не оставя следи, търся продукти с леки и приятни аромати и подходящи за бяла и бързо изгаря ща кожа.

# 106
  • Шумен
Да, ползвам такава за лице  от миналата година.С много светла кожа съм и до този момент съм много доволна от използвания продукт.
Тази година също съм с такава. Причината - изчистен състав, без разните вредни субстанции, които те "предпазват" като най-често срещания октокрилен и подобни.
От слънцезащита очаквам да си върши работата, да не е комедогенна, да не предизвиква лъщене, да се разнася лесно и да не е на фантастична цена.

# 107
  • Пловдив
Не, никога не съм пробвала корейска слънцезащита и ми е любопитно как би се отразила на кожата ми. Важно за мен е факторът да е висок, да се разнася лесно и да попива бързо.

# 108
  • София
Не съм използвала корейска слънцезащита досега, но бих я пробвала.
Когато избирам продукти за ежедневно предпазване, търся такива, които не оставят мазен и лепнещ филм, не изсушават кожата, не цапат и попиват бързо.

# 109
Никога до сега не съм използвала корейска козметика каквато и да било, в т.ч. и слънчезащитна. И ам лека форма на слънчева алергия и ползвам детските серии на мед. козметика с фактор 50+. Държа на филтрите, текстурата ми е на малко по-заден план, но все пак е по-естетично да не остават бели петна. Прекарвам доста време на открито и имам във всяка чанта, в офиса и у дома няколко флакона.

# 110
Не съм ползвала корейска козметика, но бих  пробвала.

# 111
Не съм ползвала корейска слънцезащита, само масовите марки. Търся леки и бързо разнасящи се емулсии

# 112
Използвала съм някой корейски продукти и съм доволна от качеството. В момента обмислям каква слънцезащита да взема за лятото. В момента ползвам дневен крем с 50 фактор на българска марка. Доволна съм, но обичам да пробвам различни продукти. Предпочитам леки кремове, които попиват бързо, със суха кожа съм.

# 113
  • На морето!
Използвала съм корейски маски за лице и един балсам за коса. Слънце Слънцезащита никога и ще ми е интересно да опитам.
Имам отлични впечатления от маските и балсама, въпреки че.бях скептично настроена.

# 114
Фен съм на корейската козметика, но засега не съм ползвала корейска слънцезащита. Винаги съм в търсене на перфектната слънцезащитна, защото кожата ми е склонна към акне и за съжаление повечето слънцезащитни ми запушват порите и оттам получавам пъпки. Освен некомедогенния състав, за мен е важно факторът наистина да е 50, защото кожата ми е много чувствителна.

# 115
Обожавам корейската козметика, освен слънцезащитите, използвам всякакви продукти за многостъпковата им рутина.
Ето наличните ми в момента слънцезащити:

Важно за мен при избора на слънцезащитен продукт е да не дразни очите, да се разнася добре и да не оставя бял каст, да не лепне, да не мазнее, но същевременно да озарява кожата.
Слънцезащитните продукти са най-важната част от борбата със стареенето на кожата, но не са за пренебрегване и двойното почистване, различните тонери, есенции, серуми, ампули, хидратиращите кремове и нощните маски.
Редовната употреба на правилните продукти хидратира, озарява кожата и носи истинско удоволствие!

# 116
Не съм пробвала корейската слънцезащита още. Едно от условията е да предпазва добре.

# 117
  • София
Използвах корейска слънцезащита и много ми харесва.Харесвам тяхната козметика.Слънцезащитата избирам да е с висок фактор,да се нанася лесно, да е водо устойчива.Ако е за лице трябва и да овлажнява.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 18:38 от Натуся

# 118
Точно слънцезащитна не съм използвала, но друга козметика да и много бих искала да пробвам да се предпазвам от слънцето с такава. От слънцезащитния крем търся лесно попиване и добра устойчивост на все по-силни те слънчеви лъчи.

# 119
Не съл използвала корейска козметика до сега. Критериите при избора на слънцезащита са да е под формата на спрей, да се разнася лесно и да не оставя бели следи

Общи условия

Активация на акаунт