Отговори
# 90
Не съм използвала корейска слънцезащита, но бих искала да пробвам.

# 91
Не съм използвала. Гледам да има висок фактор и да се понася на кожата ми.

# 92
Нв съм използвала корейска слънцезащита, но съм чувала добри отзиви. Очаквам да е некомедогенен и с добря защита срещу вредните слънчеви лъчи.

# 93
Привет! 🍀
Рутината ми в грижата за кожата е на 90% с корейска козметика и съм много доволна от всичко до момента.
Корейска слънцезащита все още не съм изпробвала и мисля, че е време.
Най-важното , което търся в един такъв продукт е да предпазва добре лицето разбира се, да попива бързо, да не оставя бял филм върху кожата, да не лъщи и да се държи добре под грим.
С най-голямо удоволствие участвам за този продукт! 🍀🍀🍀

# 94
  • Варна
Не съм ползвала корейска слънцезащитна козметика. Предпочитам слънцезащитния крем да е подходящ за цялото семейство, да е лек и лесно да се разнася, с приятен аромат и висок фактор, да не оставя следи и петна.

# 95
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита.
Кремовете които избирам трябва да са с фактор 50, да са леки и бързо попиващи, да не са мазни и лъщящи и да имат добра покривност.

# 96
Не съм използвала такива продукти. Иначе ми трябва козметика която попива бързо и е със висок фактур

# 97
Не съм използвала корейска слънцезащитна козметика. Бих се радвала да пробвам.

При излагане на силно слънце задължително нанасяне на слънцезащитен продукт с висок фактор, носене на шапка, а ако не се мажа, нося по-светли памучни или ленени дрехи.

# 98
  • Пловдив
Използвали ли сте корейска слънцезащита? - не съм ползвала
Разкажете ни повече за вашия опит с подобни продукти или споделете по какви критерии избирате ежедневната си слънцезащита. - избирам дневен крем със слънцезащитен фактор, рядко в градски условия ползвам слънцезащите за тяло, а за морска почивка избирам фактор 30.

# 99
Не съм използвала корейската слънцезащитна козметика. Избирам продукт с висок фактор, лесен за нанасяне и водоустойчив.

# 100
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита, но съм чела , че е много добра. Бих я пробвала.
Ползвам висок фактор , медицинска козметика.

# 101
  • Бургас
Не съм използвала корейска слънцезащита. Ползвам медицинска козметика със среден фактор на защита.

# 102
Не съм използвала корейска слънцезащита, но ще се радвам да го направя. До скоро слънцезащита ползвах само и единствено на море. Но сега положението е малко по-различно. От скоро съм  трансплантирана и сега трябва абсолютно винаги да съм с фактор 50 на всички открити места. И така си избирам продукта, търся 50-ти фактор и някоя доказана марка.

# 103
Не съм използвала корейска слънцезащита.

Ежедневната слънцезащита трябва да бъде подходяща за нанасяне под ФДТ и да не омазнява.

# 104
Да, ползвала съм и в момента използвам корейска слънцезащита.
Моите критерии за избора й са: висок слънцезащитен фактор, бързо попиване, да не оставя бял финиш, удобна опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт