Отговори
# 75
  • БГ
Използвала съм само бб крема на Миша - определено ми хареса и събуди любопитството ми към корейската козметика.
Държа слънчезащитата ми е да spf 50, понеже имам мелазма.

# 76
  • София
Не съм използвала корейска слънцезащита досега. Продуктите избирам по фактора на защита, да попива лесно и да не личи.

# 77
Използвам корейска козметика вече 3 години. Галя Симеонова е " виновна " за това.  Не се разделям с ББ крема на Missha. За мен е тотално попадение, а и с висок фактор за защита. Използвам и шийт маските на Missha.

# 78
  • Г. О.
Слънцезащитата трябва да е лека и да попива добре, да не цапа дрехите ми и да предпазва добре кожата ми. Нямам опит с корейска слънцезащита.

# 79
Не съм ползвала корейски пподукти.Избирам най високият фактор , обикновенно медицинска козметика от аптека.

# 80
  • София
Все още не съм позвала корейска слънцезащита, само маски за лице.
Не излизам от нас без слънцезащитен крем, защото имам пигментни петна, който стават по-изразени от слънцето. Ползвам медицинска козметика, 30-ти фактор. Гледам да нанасям щедро на всеки 3 часа. При избора се ръководя от това да не се изпъпчвам от крема и да не ми пресушава или омазнява кожата.

# 81
Не съм използвала корейска слънцезащита, само масовите марки. Търся леки и бързо разнасящи се текстури, неоставящи петна и следи, но с безкомпромисна защита. Бих опитала от тази марка с голям интерес.

# 82
В момента използвам  корейска слънцезащита и съм много доволна, защото не запушва порите, хидратира и предпазва от слънцето. Държа слънцезащитата ми за лице да не е мазна, да овлажнява кожата и да е с висок фактор.

# 83
Не съм използвала корейска слънцезащита. Главно търся висок фактор - 50 и лека формула, ако се наложи да се сложи грим.

# 84
  • Плевен
Използвали ли сте корейска слънцезащита? Разкажете ни повече за вашия опит с подобни продукти или споделете по какви критерии избирате ежедневната си слънцезащита.
Не съм, но с удоволствие бих опитала, чувала съм, че са страхотни!

# 85
Никога до сега не съм ползвала корейска слънцезащита, знам, че има много почитателки и ми се иска да пробвам.
Използвам предимно такава от аптечната мрежа, но все още не съм открила идеалната. Бих искала да защитава добре от слънчеви и UV лъчи, да не омазнява и да не се лющи.

# 86
  • София
Цялата ми рутина е корейска вече от 6-7 години.
Да, използвала съм и използвам корейска слънцезащита и не смятам да я заменям с друга, защото няма нищо общо със западната такава - консистенцията е фина и много лека, попива бързо, хидратира и най-вече не оставя бял филм.
Идеалната слънцезащитна за мен трябва да е с най-високия възможен фактор, да не е тежка и плътна, да не оставя бял филм, да не изсушава кожата и да не съдържа вредни филтри.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 14:21 от Reinа

# 87
  • София
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита.
Иначе от слънцезащитните продукти държа да попиват добре, да не остават бяла следа и да не предизвикват алергии, тъй като съм с чувствителна кожа.

# 88
Не съм ползвала до сега корейска слънцезащита.
Фактор 50+, да е флуид, некомедонен, за чувствителна кожа!

# 89
Използвала съм корейска козметика, но не и корейска слънцезащита. Очаквам продуктът да бъде качествен и да отговаря на нуждите на кожата ми. С удоволствие бих тествала, тъй като много трудно си избирам слънцезащита.
Очаквам продуктът да не запушва портите , да не омазнява лицето и да придава здрав вид на кожата

Общи условия

Активация на акаунт