Отговори
# 240
Ползвам доста корейска козметика.
В момента съм с BOJ слънцезащита. Доволна съм много.

# 241
Други корейски продукти съм ползвала, но слънцезащита - не.
Когато избирам такава, гледам преди всичко факторът на защита, да е с максимално изчистен състав, както и да бъде лека - да се разнася лесно и да попива бързо.

# 242
В последните години много се заговори за корейската козметика. Аз лично не съм ползвала, просто защото незнам коя ще е подходяща за мен - на 52г. съм. Ако ме насочите с удоволствие!

# 243
  • София
Имам известен опит с корейските слънцезащити.
Ползвала съм минерална на Missha и Make P:erm - на Missha се блендва лесно върху кожата и белия цвят се разнася с времето. Втората ми е трудно да я ползвам и мажа само върху деколте - пресушава кожата и я прави видимо по-бяла.
Дадох шанс на Purito, преди да гръмне скандала с това дали наистина защитава и лабораторните тестове преди време. При мен хидратацията идваше малко в повече и при последователното нанасяне през деня ми утежняаше. Иначе не забелязах да не пази.

Цялото това преследване на марки и пазаруване от някакви сайтове на нещо толкова базово като слънцезащита ме уморява. Липсва ми също така вносът и предлагането на слънцезащитни продукти за спорт, където потенето е доста по-усилено и се изисква устойчивост на продукта.

Затова преминах на европейска, която отговаря на всичките ми изисквания - налична навсякъде в аптеките, често предлагана на промоция, хубав състав и надеждна по отношение на основната си роля, предлагани много разновидности - минерална за детето, химична (с хубави филтри) за мен, тонирана, за да не го мисля в града и ми спестява ФДТ през лятото, за спорт, хидратираща за зимата.

# 244
Досега не съм използвала корейска козметика, много бих искала да пробвам слънцезащитни продукти, кожата ми е много бяла.

# 245
  • Бургас
Не съм използвала корейска слънцезащита.Държа формулите да се леки, не мазни и да не оставят бял филм по кожата.

# 246
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита, но разучавам в момента и скоро ще пробвам!
Поръчвала съм друга козметика от сайта и съм много доволна от качеството.

# 247
  • Някъде по Дунава
Не съм ползвала корейска слънцезащитна, но съм чувала добри отзиви. С удоволствие бих ползвала.

# 248
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита. Чела съм мнения, че е много добра. Обмислям в бъдеще да пробвам. Предпочитам слънцезащитата да е с лека формула и да предпазва добре.

# 249
До сега не съм използвала никаква корейска козметика. Събирам отзиви и информация и обмислям покупка силен многото положителни резултати. Слънцезащитните кремове и лосиони трябва да са с лека формула, да попиват бързо и да не оставят следи по дрехите, също така и да хидратират кожата.

# 250
  • София
Не съм използвала корейска козметика, но съм чела много добри отзиви за нея и бих я пробвала с удоволствие. Използвам слънцезащита с висок фактор, защото много лесно изгарям. Харесвам продуктите, които се разнасят лесно и равномерно по кожата и  попиват добре.

# 251
Не съм използвала такава. Ще се радвам да пробвам. Иначе чак в лятната жега се сещам за такива продукти, но по-добре късно .. Grinning

# 252
Не съм използвала корейска слънцезащита, но с удоволствие бих. Основният критерий, по който избирам слънцезащитни продукти, е факторът и текстурата.

# 253
Не съм ползвала корейска слънцезащита, но с удоволствие бих пробвала.
Харесвам продукти които се разнасят лесно по кожата и не оставят следи.

# 254
Досега не съм използвала корейски продукти за слънцезащита, но бих искала да пробвам.
Тъй като съм с бяла и чувствителна кожа и лесно изгарям, предпочитам бързо попиващи продукти с висок фактор (SPF50) , които не оставят мазен филм върху кожата.

Общи условия

Активация на акаунт