Отговори
# 255
Ползвала съм и ползвам корейски продукти, но слънцезащитни не съм.
За слънцезащитната козметика за лице предпочитам флуиди, който се разнасят лесно и попиват бързо, без да оставят следи.
За тяло съм склонна да пробвам нови продукти стига да съм убедена в качествата им

# 256
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита, но бих пробвала, от познати знам, че корейската козметика е много добра.

# 257
Антиейдж ефект и да попива добре са ми изискванията. Не съм използвала корейска козметика, но обмислям да започна

# 258
Досега не съм ползвала корейска слънцезащитна козметика , но знам, че има много добри отзиви и мнения за нея. Лятото е момента преди  почивките да пробвам.

# 259
Не съм ползвала южнокорейска защита. Аз и на севернокорейска съм навита, ама там е трудна работа... Избирам си слънчезащитните продукти така, че да са с лека текстура, да попиват добре и лицето ми да не лъщи като омазнена тава и комарите като ме кацат, да не се пързалят.

# 260
Не съм използвала корейска слънцезащитна козметика, но искам да пробвам.

# 261
Не съм ползвала все още корейска слънцезащита. Но с удоволствие бих пробвала такава. Тъкмо обмислям покупка на слънцзащитни продукти. Предпочитам леки формули с висока защита,тъй като съм и алергична към слънцето,особено в началото на сезона.

# 262
Не, не съм използвала корейски слънцезащити, но съм чувала добри отзиви за тях. Искам да пробвам, защото знам, че корейските продукти са качествени и иновативни. Обикновено избирам слънцезащита с висок фактор, която да не оставя бели следи и да не е мазна. Смятам, че слънцезащитата е много важна за кожата и здравето.

# 263
  • оттам, откъдето започва България
Никога не съм използвала корейска козметика, камо ли слънцезащитна.
По принцип слънцезащитната козметика я избирам винаги с висок фактор 50, тъй като съм, както казвам в много от случаите - бледолика. Satisfied
Пигментацията на кожата ми също е от голямо значение, а тя е голяма. Worried

# 264
Не съм ползвала корейска козметика, но напоследък срещам доста положителни отзиви за нея, оставам с впечатление, че  има и повече вносители. Относно слънцезащитата- ползвам висок фактор (50) за лице през лятото и по- нисък ( около 20) за тялото. Избирам качествена козметика с натурални съставки, важно е да бъде с лека текстура и да хидратира кожата. Бързатата абсорбация също е от значение за мен. Но най-важното е основното й качество- да предпазва кожата. Моята кожа е склонна към неравномерна пигментация и определено мога да преценя и оценя добрата слънцезащитна козметика.

# 265
Използвам корейска козметика вече 3 години. Галя Симеонова е " виновна " за това.  Не се разделям с ББ крема на Missha. За мен е тотално попадение, а и с висок фактор за защита. Използвам и шийт маските на Missha.

# 266
От години ползвам само корейска слънцезащита. Последно взех една на Миша (Missha sun milk soft finish). От опита ми до сега, корейската слънцезащита е по лека, не е мазна, има минимален бял каст и не запушва толкова порите ми, колкото повечето американски/европейски такива.

# 267
Не съм използвала корейска слънцезащита. Избирам слънцезащитна козметика с фактор 50 и с възможно най-изчистен състав.

# 268
Не съм ползвала корейска слънцезащита, само масовите марки. Търся леки и бързо разнасящи се емулсии, неоставящи петна и следи.

# 269
Не съм ползвала корейска слънцезащита до сега, но съм чувала че е сред най-добрите.
Преди имах слънчева алергия със зачервяване и сърбеж на излагани на слънце части от кожата, дори и в облачни и пролетни дни. От тогава започнах да използвам крем със защитен фактор 50+, който ми помагаше докато нещата утихнаха.
Сега високият фактор не е толкова важен за мен, колкото да има минерални и химични филтри за широкоспектърна защита към UVA и UVB лъчи и да е с хидратиращ ефект.

Общи условия

Активация на акаунт