Отговори
# 270
  • EU
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита, но се надявам в някакъв момент да пробвам.
Иначе слънцезащитата държа да е лека формула и да предпазва добре.

# 271
Не съм използвала корейска слънцезащита досега, но е в списъка ми с бъдещи покупки, тъй като съм чувала страхотни неща за нея и смятам да ѝ дам шанс като човек, който използва други корейски продукти - тонер, емулсия и серум, и е силно доволен от тях. Относно начина, по който избирам своята слънцезащита, бих казала: висок защитен фактор (50+ е идеален за мен), добра хидратация за моята суха кожа, минимален бял каст и нежна формула, която не запушва порите и не дразни чувствителната кожа.

# 272
Никога до сега  не съм ползвала корейска слънцезащита. Прочетох добри отзиви и с удоволствие бих пробвала.
Държа продукта да попива добре в кожата и да предпазва от слънчевите лъчи.

# 273
  • Монтана
Не съм използвала корейска слънцезащитни, но с удоволствие бих! За мен е важно да е с висока защита и да не оставя бели следи.

# 274
  • Пловдив
Не съм използвала корейски продукти,тази марка е нова за мен.Бих я пробвала.Иначе когато избирам слънцезащитните си продукти си гледам да са винаги с най-висок фактор.

# 275
Не съм използвала корейски продукти.
Избирам слънцезащитни продукти с висок фактор, особено за лицето, тъй като лятото се появяват пигментни петна от слънцето.

# 276
Не съм използвала,но но бих искала да използвам.По принцип избирам слънцезащитни продукти с висок фактор,

# 277
Не съм използвала все още корейска слънцезащита, но през последните години опитвах други корейски продукти и бях много доволна. Критериите, по които избирам слънцезащитата си са няколко - да е с висок фактор и да не е много мазен крема/олиото.

# 278
От почти година използвам основно корейска слънцезащита.Любима ми е Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics SPF50+ PA++++.Много добре попива в кожата,не оставя бял филми хидратира добре.Друга любима слънцезащита е MISSHA All Around Safe Block Aqua Sun SPF50+/PA++++ .Бих искала да опитам и нещо на друга марка.

# 279
Нужно ли е да нанасям слънцезащита всеки ден, дори когато е облачно?

SPF винаги трябва да бъде последната стъпка от сутрешната ви рутина, независимо от външната температура или времето. UVA и UVB лъчите проникват през облачната покривка, така че дори и при облачен ден ще искате кожата ви да бъде защитена. Също така е добре да знаете, че химическите слънцезащитни филтри се разрушават с течение на времето при излагане на пряка слънчева светлина, поради което се налага повторно нанасяне през деня. Слънцезащитните продукти трябва да са последното нещо, което нанасяте. Всичко, което сложите върху тях, може да намали ефективността им. Ако трябва да нанесете грим върху слънцезащитния си продукт, изчакайте няколко минути, докато слънцезащитният крем попие напълно.

# 280
Все още няма опит с корейска слънцезащита. Имам закупен един бюджетен продукт - Frudia Sun Avocado Greenery Relief  SPF 50+ 50 гр, който си чака реда сред запасите Simple Smile
Въпреки че съм със суха кожа, винаги предпочитам за слънцезащита по-леки продукти с флуидни формули за топлите дни. Все пак имам изградена рутина и нанасям доста продукти преди слънцезащитата и чрез опит съм преценила, че това е най-доброто решение за мен.
През по-студените месеци мога да заложа и на нещо по-тежко като консистенция, но за лятото категорично предпочитам флуиди.
Задължително с фактор 50, с по-нисък не бих рискувала, защото пигментните петна дебнат зад ъгъла Trollface

# 281
  • Varna
Използвала съм корейска защита, хареса ми.Но все още не съм си намерила идеалната за мен.

# 282
Пробвала съм корейска слънцезащита на Neogen и Beauty of Joseon - и двете ми харесаха много. Имам бяла кожа и корейските слънцезащити я карат да сияе. Много харесвам серума с витамин Ц на wishtrend, и затова този крем ми е особено интересен.

Когато избирам слънцезащита внимавам да няма спирт или други увреждащи кожата съставки. Хиалуронова киселина или друг овлажняващ агент е предимство. Не е проблем да белее или лъщи, но ако силно лепне или цапа дрехите съм пас. Корейските до сега не са ми изцапали нищо, което е още един плюс за тях.

# 283
Не съм ползвала корейска козметика все още, но много ми я хвалят. Иначе за слънцезащита винаги ползвам мляко с 50 фактор, защото имам много бенки.

# 284
Не съм използвала корейска козметика за слънцезащита. Чувала съм хубави отзиви за нея. Когато избирам козметика, гледам да е под форма на спрей за тялото и крем за лицето. Да е подходяща за чувствителна кожа и да е с фактор.

Общи условия

Активация на акаунт