Отговори
# 285
И в момента ползвам корейска слънцезащитна, купена от реалния кокос магазин. Simple Smile
Критерии за избор имам няколко: висок фактор, който защитава добре, с бързо попиваща формула, без бели следи и омазняване на кожата.

# 286
Използвали ли сте корейска слънцезащита? - Все още не съм!

Разкажете ни повече за вашия опит с подобни продукти или споделете по какви критерии избирате ежедневната си слънцезащита.
Ежедневната слънцезащита избирам да е с фактор 50+ и да не изсушава кожата.

# 287
  • София
Не съм използвала корейски продукти за слънцезащита. С удоволствие бих я пробвала особено сега лятото Nature Sunny
Нещата,на които много държа при избора на слънцезащитна козметика са да бъде 50 фактор, да попива добре и да не оставя бял филм върху кожата.

# 288
Използвали ли сте корейска слънцезащита? - Не, но като цяло знам колко положителни са коментарите като цяло за корейската козметика, така че със сигурност бих пробваша. Разкажете ни повече за вашия опит с подобни продукти или споделете по какви критерии избирате ежедневната си слънцезащита. - Като цяло купувам продукти, които са хем достъпни, хем работещи. Доверявам се на мнението на приятели и познати, както и такива, които съм ползвала и преди.

# 289
Не съм използвала корейска козметика до сега, но с удоволствие бих я пробвала

# 290
  • Бургас/Пз
Да - от миналото лято ползвам само корейска слънцезащита за лице. Пробвала съм няколко различни  и почти от всички съм доволна. Единственото ми изискване е да не ми изсушават кожата. От опита, който мога да кажа, че корейските продукти попиват бързо , нямат бял каст и най-вече не ми излизат пъпки. Освен това са отлична основа за грим. Избирам винаги с 50 фактор и да е преминала тестове, които доказват ефективността на фактора. Много се надявам да пуснат и големи опаковки , подходящи за тялото.

# 291
Не съм ползвала корейска слънцезащита, само от масовите марки. Търся леки емулсии, неоставящи петна и следи, които бързо попиват.

# 292
  • Варна, Пловдив
Използвам и съм запозната с корейската козметика от доста години, конкретно от слънцезащитите им се родих направо, вече с кеф си слагам преди всяко излизане, а преди ми беше тегаво с разнасянето, лъщенето, побеляването и тн. Имам 3 различни марки в момента и от всяка съм доволна. Лицето ми е доста чувствително (изгаряла съм и при хубав слънчев ден през зимата в градски условия, когато не съм нанесла слънцезащитен крем). Лесни са  за нанасяне, бързо попиват, с висок фактор, няма бял филм, подходящи за чувствителна кожа. За всяка от марките съм се интересувала от мнения на потребители и засега не съм сгрешила при избора си. Тази, конкретно не съм пробвала, но ще ми бъде интересно да я тествам и сравня.

# 293
Веднага си записвам тази марка! Не съм използвала корейска досега, освен Алое Вера.  Използвам само медицинска слънцезащита, най-често Avene или Bioderma, защото други не ми понасят, твърде мазни са, ако са 50 фактор и ми правят пъпки. С нормална към смесени кожа съм, обикновено замествам крема със слънцезащитен.

# 294
Не съм използвала корейска слънцезащита, само определени маски за лице.

Избирам продукти със средна степен на слънцезащита. Харесва ми продуктите да се нанасят лесно, да не оставят бели следи по кожата и да имат аромат.

# 295
В момента ползвам корейски слънцезащитен крем. Най-важното при избора ми е високия фактор, да попива добре и да не стои "тежко" на лицето.

# 296
Използвам продуктите на Medipeel. Страхотни са. Но относно корейската слънцезащита тепърва ще проучвам

# 297
Не съм използвала корейска слънцезащитна козметика, но искам да пробвам.

# 298
Повече от година ползвам само Корейска козметика и съм изключително доволна.
Все още не съм ползвала Корейска слъцезащита, но с удоволствие бих пробвала такива продукти.

# 299
Използвала съм корейска слънцезащита в ББ крем на марката Soroci. Много бях доволна от продукта.
В момента нуждите на кожата ми са променени поради лек хормонален дисбаланс в следствие на неуспешна бременност и имам проблем с акне за 1ви път. Подбирам ги според това основно да са некомедогенни и да имат лека текстура.  Със сигурност такъв продукт ще ми дойде идеално за предстоящите слънчеви дни.

Общи условия

Активация на акаунт