Отговори
# 300
  • Виена
Не съм използвала корейска слънцезащита. Иначе обичам да
използвам лесна за нанасяте, не мазна и неосезаема слънцезащита. Например спрей, който попива свръхбързо

# 301
След няколко години работа на открито през лятото получих пигментни петна, които се мъчех да премахна през зимните месеци. В крайна сметка открих, че висококачествените продукти с фактор 50 използвани през цялата година са най-доброто решение.
Използвала съм до сега единствено корейски маски за лице. За мен е много интересен факт, че в Южна Корея светлия тен на кожата се харесва повече и е признак на здраве и еталон за красота.
Знам, че техните продукти действат насочено за тази цел и с удоволствие, ще ги използвам.

# 302
Не съм ползвала корейска слънцезащита,но предполагам ,че ще е добра. На лицето ползвам целогодишно слънцезащита,заради това ,че ми беше отстранена от там хирургически бенка и доктора така ми препоръча. При избора ми гледам да е 50 фактор и да се нанася лесно.

# 303
От години използвам ББ крема на Missha , който е с SPF. Уникален продукт , има добра подривност и ме защитава от слънцето

# 304
  • София
Използвали ли сте корейска слънцезащита? - Не съм използвала корейска слънцезащита.
Разкажете ни повече за вашия опит с подобни продукти или споделете по какви критерии избирате ежедневната си слънцезащита. - Ежедневната слънцезащита трябва да бъде подходяща за моята кожа, да я подхранва, но да не я омазнява и да не причинява комедони. Да не оставя следи. По това я избирам и използвам целогодишно.

# 305
Не съм използвала никаква корейска козметика до сега, но винаги съм имала желание да опитам, защото съм чувала само суперлативи за нея. Слънцезащитата си за жалост не съм свикнала да избирам по някакви критерии, а гледам само консистенцията и това как ще ми стои на лицето - дали ще я омазни или не. Затова с радост бих опитала тази, за да направя разликата и да използвам нея за в бъдеще.

# 306
Не съм използвала корейска слънцезащита. Търся козметика с висок фактор и некомедогенна.

# 307
  • Пловдив
1.Не съм използвала корейска слънцезащита.
2.-Ежедневната слънцезащита трябва да бъде с висок фактор
,подходяща за моята кожа. Да не оставя следи. Аз  използвам целогодишно слънцезащитни кремове.

# 308
Ползвала съм корейска козметика, но не и слънцезащита.
За слънцезащитните продукти за лице държа да са с фактор поне 50, да попиват добре, да са с добър изчистен състав и да са хидратиращи.

# 309
  • София
Ползвам активно корейска козметика, но слънцезащитна не съм и бих ползвала, познавайки тяхното старание да се пазят от слънцето.
Слънцезащитна козметика ползвам целогодишно. Лятото 50-ти фактор, а през другите сезони 25-30-ти фактор. Избирам основно спрейове, неомазняващи, хидратиращи, неоцветяващи и без аромат или с лек аромат на хубав крем.

# 310
Не съм използвала корейска слънцезащита, но съм се насочила натам, защото имам розацея и малко продукти не ми дразнят кожата. С моето състояние трябва постоянно да съм със слънцезащитен крем на лицето, важното е да е висок фактор и да е лек, немазен, без да дразни кожата. По принцип и леко оцветен крем не е проблем за мен.

# 311
  • София
Не съм използвала корейска слънцезащита, но с удоволствие бих опитала.
Ползвам продукти с фактор 50. За мен е важно да не са тежки и да не оставят бели следи.

# 312
Да,използвала съм корейска слънцезащита и смятам да продължа използването и.Със суха ,светла с лунички кожа съм и със склонност към образуване на пигментни петна.Затова ми е важно да използвам целогодишно качествен продукт с висок фактор на изгодна цена.Не съм използвала посочените продукти и бих се радвала да се запозная с тях и да ги тествам.

# 313
Не съм използвала корейска слънцезащитна козметика, но с удоволствие сега лятото искам да пробвам.

# 314
  • някъде
Не съм използвала корейска слънцезащита досега.
Избирам продуктите по фактора на защита, марка, цена и да не оставят бели следи.

Общи условия

Активация на акаунт