Отговори
# 315
Ползвам в момента корейският SKIN1004 Madagascar Centella HYALU-CICA Water-fit Sun Serum и съм доволна! Серумът е лек, попива бързо и не омазнява кожата. Не оставя бял филм и не люти на очите. Идеален е като основа за грим.

# 316
Не съм ползвала нищо от корейската козметика.

Определено не ползвам и ежедневна слънцезащита, защото работя на закрито.
Слънцезащита ползвам по време на отпуска за плаж и планина. Съотношението цена-качество ми е важно.

# 317
Не съм използвала корейска козметика досега. Любобопитна съм, понеже доста я хвалят.

# 318
  • Sofia
Все още не съм използвала корейски продукти за слънцезащита, но съм фен на корейската козметика и ползвам други продукти. Бих искала да получа възможност да тествам такъв продукт на предстоящата ми почивка следващия месец.

# 319
Не съм използвала корейска слънцезащита. Използвала съм корейски маски за лице.
Аз съм със светла кожа и крем за слънце е задължителен ежедневно.

# 320
  • София
Не съм използвала досега слънцезащита от Южна Корея. Избирам кремовете да са леки за нанасяне с висок фактор.

# 321
  • Варна
Не съм използвала корейска слънцезащитна козметика, но ще ми е интересно да пробвам. Инак използвам такава козметика и гледам да е лека формула, бързо попиваща, без да остави следи.

# 322
Не съм използвала корейска слънцезащита и с голямо удоволствие бих нанасяла, ако я спечеля.
Критериите за избор на слънцезащита са фактор й да е висок, да има добра подривност и да няма “кир” ефект.

# 323
  • Варна
Не, не съм използвала и ми стана интересно. Изборът ми обикновено се спира на висока защита и лека текстура, не мазна

# 324
  • София
Да, използвам в момента Holika Holika Shimmering Petit BB SPF 45 PA+++, доволна съм, най-вече заради високия слънцезащитен фактор. Има лек блестящ ефект, мисля, че корейската козметика е доста добра, бих пробвала други продукти.

# 325
Не съм ползвала никога корейска слънцезащитна козметика.
Ползвам слънцезащитна козметика с фактор 30, предимно когато съм на почивка на море.
В градски условия, само през лятото, ползвам фактор 50 - за лице.
С удоволствие, бих се доверила и опитала корейските продукти.

# 326
  • Пловдив
 Честно казано и да, и не-по скоро мислех  си че зная  . Благодаря Ви за точната информация  вече разбрах  отговорите от тук : https://www.bg-mamma.com/?topic=1563207.msg46570238#msg46570238 :PA e базирано на теста за персистиращо пигментно потъмняване (persistent pigmentation darkening test или PPD). Той измерва многократното увеличаване на UVA лъчението, на което теоретично може да бъде изложен човек без кожата да почервенява или потъмнява. Системата на РА варира от PA + до PA ++++. Максималният рейтинг PA ++++ показва, че продуктът има PPD стойност от 16. Това означава, че теоретично човек може да издържи най-малко 16 пъти повече UVA лъчение преди да добие тен със съответния слънцезащитен продукт в сравнение ако е изложен на такова лъчение без него.
SPF винаги трябва да бъде последната стъпка от сутрешната ви рутина, независимо от външната температура или времето. UVA и UVB лъчите проникват през облачната покривка, така че дори и при облачен ден ще искате кожата ви да бъде защитена. Също така е добре да знаете, че химическите слънцезащитни филтри се разрушават с течение на времето при излагане на пряка слънчева светлина, поради което се налага повторно нанасяне през деня. Слънцезащитните продукти трябва да са последното нещо, което нанасяте. Всичко, което сложите върху тях, може да намали ефективността им. Ако трябва да нанесете грим върху слънцезащитния си продукт, изчакайте няколко минути, докато слънцезащитният крем попие напълно.

# 327
  • Хасково
Никога не съм ползвала корейска козметика ,но ще бъде много интересно за мен да пробвам.Избирам своята ежедневна слънцезащита с добро съотношиние цена /качество.Blush

# 328
  • София
Използвали ли сте корейска слънцезащита? Разкажете ни повече за вашия опит с подобни продукти или споделете по какви критерии избирате ежедневната си слънцезащита. Не съм ползвала към момента и би ми било любопитно да опитам. Критерии - препоръки, доверявам се на една близка приятелка, която работи в аптека и учи за фармацевт. Каквото ми е препоръчала, съм си взела и съм останала доволна.

# 329
Досега не съм използвала никаква корейска козметика, но виждам че набира популярност.
Търся качество, фактор 50, да не омазнява и лепне.

Общи условия

Активация на акаунт