Отговори
# 225
  • София
Не съм използвала корейска слънцезащита, но съм чувала добри отвиви за корейската козметика като цяло. Избирам слънцезащита с лека формула, подходяща за кожа склонна към акне.

# 226
  • София
Не съм използвала корейска слънцезащита, но звучи интересно и бих пробвала.

Основните критерии за избор са ми - да е лек крема, да се разнася лесно и да не оставя следи.

# 227
  • Стара Загора
Отдавна ползвам корейска козметика и съм супер доволна, включително и слънцезащита. С комбинирана кожа съм и гледам крема да е лек, да се разнася лесно и да е с висок слънцезащитен фактор.

# 228
Не съм използвала никаква Корейска козметика до момента! Виждам ,че доста се налагат на пазара и има добри отзиви за нея ! Използвам бариерен минерален крем с 50 фактор на Uriage за превенция срещу слънцето както за мен ,така и за цялото ми семейство.

# 229
Все още не съм използвала такава слънцезащитна.
Но ми е много любопитна и с радост бих 😉

# 230
Аз използвам корейски продукти като цяло от около 4-5 години и съм много доволна. Вече забравих за тежките миризми, трудното попиване и раздразнения от масовата козметика (разбира се има и хубави, но са рядкост). Що се отнася до слънцезащитата - пробвала съм много видове, дори такива, които не са съвсем подходящи за моята кожа и пак стоят страхотно на лицето. Повечето попиват много добре, не оставят бели следи, с максимална защита са и не правят така наречения "кир" ефект.

# 231
Да сега не съм опитвала корейска слънцезащитна козметика, ще ми е интересно да пробвам. При избора на такава държа на добрата защита и лека формула. Най-трудно ми е да намеря подходяща за лицето, тъй като масово идват тежки за кожата.

# 232
  • Elhovo
Никога не съм ползвала и дори за първи път чувам за марката KoCos.

# 233
  • Пловдив
Използвам корейска козметика от около година - впечатлена съм.
В момента използвам и първата си слънцезащита от такъв бранд - висок фактор, лека текстура, неомазняваща лицето /това ми е много важно/.

# 234
Знаете ли какво означава обозначението PA+++, изписвано на азиатските слънцезащитни кремове?

Ако някога сте виждали слънцезащитен продукт, предлаган от корейска козметична марка, то най-вероятно сте видели, че след означението SPF е поставено и означение PA с няколко знака „+“ след него.

PA e базирано на теста за персистиращо пигментно потъмняване (persistent pigmentation darkening test или PPD). Той измерва многократното увеличаване на UVA лъчението, на което теоретично може да бъде изложен човек без кожата да почервенява или потъмнява. Системата на РА варира от PA + до PA ++++. Максималният рейтинг PA ++++ показва, че продуктът има PPD стойност от 16. Това означава, че теоретично човек може да издържи най-малко 16 пъти повече UVA лъчение преди да добие тен със съответния слънцезащитен продукт в сравнение ако е изложен на такова лъчение без него.

# 235
  • Вдън горите тилилейски
Не съм ползвала досега корейска слънцезащита, ако не броим ВВ крема на Missha, който е със слънцезащитен фактор. При избора ми на слънцезащита за мен е важен факторът да е висок, кремът да попива добре и да не оставя мазни и бели следи, да е добра база за грим и по възможност да има антиейдж ефект Wink

# 236
Все още не съм изпробвала корейска слънцезащита.
Критериите, по които избирам слънцезащита са защитния фактор, да е с лека консистенция, за да попива бързо в кожата и да има приятен атомат.

# 237
Не съм ползвала все още корейска слънцезащита, но бих искала да опитам. Слънцезащитните продукти ги подбирам по лесно нанасяне, добро попиване и да не лъщят.

# 238
  • sofia
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита и предвид идващото лято много бих искала да я пробвам. У дома видовете кожа са ни много различни и използваме слънцезащитни продукти ежедневно, тъй като караме и мотор и това е задължително, когато се возим през всички сезони. Особено важни за нас са продуктите да не оставят мазен филм, тъй като каските ни са наполовина отворени и да са качествени продукти, от които да има ефект. Не на последно място опаковката да е компактна, за да не заема много място и нанасянето от нея да става бързо и без да се цапаме.

# 239
  • Русе
Не съм използвала досега тези продукти, бих пробвала с удоволствие. Относно слънцезащита-кожата ми е много бяла и минимум 50-ти фактор не използвам.

Общи условия

Активация на акаунт