Отговори
# 210
Корейска козметила не съм използвала никога,но съм чела много добри отзиви за нея. Ежедневната ми грижа се състои само от два продукта - дневен и нощен крем.

# 211
  • гр. Кюстендил
Не съм използвала корейска слънцезащита, дори и корейска козметика като цяло, но напоследък срещам нови марки точно от там и явно сега навлизат. За всеки ден използвам защита с висок фактор, крема трябва да е с лека текстура, да попива бързо, да не оставя следи

# 212
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита, но съм чела отзиви и мнения, че изключително добра.
Предпочитам слънцезащитните продукти, които ползвам, да имат лека формула и да предпазват добре.

# 213
Досега не съм ползвала корейски слънцезащитни продукти. Всички в семейството сме изключително бели затова взимам фактор 50 и 50+ за детето.  За двамата с мъжа ми купувам и 30 за по-късно.

# 214
  • София-Младост
Ползвам проверена и препоръчана слънцезащита, най-често без да е тонирана. Корейска не съм ползвала никога.

# 215
Не съм ползвала корейска слънцезащита. Предпочитам слънцезащита ми да е с лека формула и добра защита.

# 216
Не съм ползвала.
Използвам  продукти с висок фактор.

# 217
Не съм пробвала корейска слънцезащита, но съм чувала само положителни мнения за нея. Предпочитам висок фактор слънцезащита, коята попива бързо.

# 218
  • София
Не съм ползвала, но много ми се иска да опитам. За мен е важно да не омазнявя, да няма бял филм, да защитава добре.

# 219
  • София
Използвали ли сте корейска слънцезащита?
Не съм използвала корейска слънцезащита.

Разкажете ни повече за вашия опит с подобни продукти или споделете по какви критерии избирате ежедневната си слънцезащита.
Ежедневната слънцезащита за мен трябва да бъде с висок фактор и да не изисква често подновяване. Не трябва да изсушава кожата и рябва да може да се ползва целогодишно.

Много их се радвала да получа възможност да тествам корейска слънцезащите!

# 220
Все още не съм ползвала корейска слънцезащита. Използвам ежедневно слънцезащита с фактор 20, с лека, не мазна текстура.

# 221
  • София
Не съм използвала корейска слънцезащита. Но бих опитала.  Използвам висок фактор слънцезащитни продукти, бързо попиващи и не оставащи бели следи.

# 222
Не съм използвала слънцезащитни продукти , но редовно използвам корейска грижа за лице и съм много много доволна. С удоволствие бих пробвала и слънцезащита, която бързо се абсорбира в кожата, не остава лепкави и бели следи.

# 223
  • Горна Оряховица
До сега не. Ще ми е интересно да пробвам. Как избирам...чета коментари в бг мама Simple Smile

# 224
  • София
Не съм използвала корейска козметика изобщо. Заглеждам и имам интерес към няколко марки, но не смея преди проба да купувам, защото и без това имам достатъчно козметика.

Общи условия

Активация на акаунт