Отговори
# 195
  • Варна
Не съм ползвала все още,но съм убедена,че както и останалите корейски продукти ще е страхотна. Държа слънцезащитна,която ползвам да е висок фактор, удобна опаковка и бързо попиваща.

# 196
Все още не съм използвала корейска слънцезащита, но с удоволствие бих пробвала такава. Харесва ми, ако продуктите имат антистареещ ефект, да не са лъщящи и да щадят кожата.

# 197
Не, не съм ползвала корейска слънцезащита. Ползвам корейска бяла козметика и съм впечатлена.

# 198
Ползвала съм корейска слънцезащита и като цяло съм доволна, но с някои забележки.. продуктът трябва да позволява да се нанесе необходимото количество и да попива добре, без да остава на петна или пък да прави кожата прекалено "мазна", същевременно същата да се усеща хидратирана през целия ден.. та май е това Simple Smile

# 199
Най-важното за мен е продуктът да е лек, тъй като кожата ми е мазна. Държа на слънцезащитните продукти, защото имам слънчева алергия и не излизам без такъв продукт.

# 200
  • Countryside
Ползвала съм корейска козметика и съм доволна. Слънцезащитен продукт обаче не съм ползвала, но бих искала да пробвам. Бих искала да е с лека формула, да не омазнява и с анти-ейдж ефект.

# 201
Не, не съм използвала корейска слънцезащита, но ми е голям мерак да пробвам, защото от всякъде чувам и чета положителни отзиви за корейската козметика като цяло.
Знам, че слънцезащитата е много важна и затова не излизам без нея. За лице избирам главно да е с приятна текстура, висок фактор, да не прави комедони и да не запушва порите. Харесва ми и когато има лек цвят, за да изравни тена на лицето, така не се налага да използвам два продукта. Освен това ми се иска да има и насоченост против бръчки, общо взето всичко в едно. Simple Smile

# 202
Корейска слънцезащитна козметика не съм ползвала, но знам, че има много добри отзиви и мнения за нея. Сега е момента преди летните почивки да пробвам.

# 203
Не съм ползвала корейска слънцезащита, но много искам да пробвам.
Продуктите ги купувам основно по марка - имам си 2-3 любими с конкретен фактор и цвят.

# 204
Използвали ли сте корейска слънцезащита?
До момента не съм използвала корейска слънцезащита.

Критериите, по които избирам са предимно слънцезащитен фактор, да попива бързо и да не оставя мазни следи по дрехите. За лице използвам слънцезащита дори и през зимата. За тяло, основно лятото.

# 205
Не съм ползвала корейска слънцезащита. За мен е важно слънцезащитата да е лесна за нанасяне и подходяща за суха кожа.

# 206
До сега не съм ползвала корейски продукти. С удоволствие бих пробвала, тъй като чета само положителни неща за  тази козметика. За мен е важно слънцезащитата да предпазва добре, да попива, да не прави кир ефект и да хидратира кожата.

# 207
Не съм ползвала слънцезащита, но съм ползвала маски за лице и коса.
Мисля да прирбам крем за лице и шампоан, защото имам косопад и раздразнен кожа на скалпа.

# 208
Не съм използвала корейска слънцезащита.
За мен е важно слънцезащитните продукти да са качествени, тъй като имам проблемна кожа.

# 209
Корейски продукти не съм ползвала.
Ползвам тониран крем 50 фактор за лице.

Общи условия

Активация на акаунт