Отговори
# 180
Имала съм корейска козметика - измивно олио, измивен гел и бях супер впечатлена. Със сигурност ще продължа да ползвам тази козметика. С удоволствие се включвам в играта, за да опитам тази слънцезащита 🤗.  Слънцезащитата ми винаги е фактор 50 тъй като рядко се пека, имам много бенки и отдавна мина времето, в което тена беше водещата сила😍. 50ти фактор за лицето е дневна рутина и винаги избирам по - лека формула, не мазен и наслоен крем. 🌞

# 181
  • Варна
Не съм използвала корейска слънцезащита. Избирам продуктите по фактора на защита.

# 182
  • София
Не съм ползвала корейска слънцезащита, но е крайно време да опитам. Най-много държа продуктите, които нанасям да попиват добре и да се разнасят лесно и равномерно по кожата. Естествено се съобразявам и със слънцезащитния фактор.

# 183
Не съм ползвала корейска слънцезащита досега, но ще се радвам да пробвам. Избирам слънцезащитата си по високия фактор и по лекотата на консистенцията.

# 184
  • Пловдив
Никога не съм ползвала корейска слънцезащита, но съм чела отзиви, че е много добра.
   Искам слънцезащитния ми крем да попива и да не ми лъщи лицето.

# 185
Наскоро си купих корейска слънцезащита от Kocos на Beauty of Joseon по препоръка на приятелка. Не бях използвала нищо на този бранд досега, но останах много приятно изненадана.

Определено се усеща разликата в сравнение с традиционните слънцезащитни продукти, които съм използвала за лице. Кремът е много лек (по-скоро е като флуид), не оставя никакви бели следи, попива бързо и седи много добре и като основа под грима. Нямам наблюдения за представените в темата кремове, но този определено мога да го препоръчам.

# 186
Не съм използвала, но съм чувала добри отзиви🙂

# 187
Ползвам корейска слънцезащита на марката SKIN1004, която не е мазна и комедогенна, попива бързо, не лъщи и не оставя бели следи. Точно това търся и очаквам от една слънцезащита, освен основното да предпазва кожата ми, разбира се и да не причинява раздразнения, и запушване на порите.

# 188
Не съм използвала корейска слънцезащита, но ми е интересна. За мен е важно да попива бързо, да е лека и да е с висок фактор.

# 189
Досега не съм пробвала корейска слънцезащита. От няколко години ми се появява слънчева алергия през летните месеци , затова внимателно подбирам слънцзащитата, която ползвам. Следя винаги да е с висок фактор , 50/50+, по възможност да не оставя бял филм по кожата и по дрехите. Относно кожата на лицето, тъй като е по-мазна, избирам матиращ продукт .

# 190
  • София
Не съм ползвала корейска слънцезащита.
Понеже съм с много светла кожа за слънчева защита избирам кремове с висок фактор, в повечето случаи детски.

# 191
Не съм ползвала досега. Иначе избирам слънцезащита с висок фактор, да не прави кожата много мазна и да не оставя бели следи.

# 192
  • Пловдив
Не съм използвала корейска слънцезащитна козметика.

Относно предпазването на кожата от вредните слънчеви лъчи мога да пиша много - едва ли не, фикс идея ми е.
В домакинството ни се ползват няколко вида козметика с висок слънцезащитен фактор (която защитава от UV A и UV B лъчите), като изключително рядко купувам нещо различно от това, което вече сме изпробвали - с дъщеря ми сме с много чувствителна кожа и това е една от причините,да се доверяваме на вече изпитана слънцезащитна козметика.

Критериите, по които избирам е, да е с пулверизатор, заради лесното нанасяне, да не оставя мазен слой върху кожата и разбира се - да осигурява сигурна защита

# 193
Не съм използвала корейска марка до момента и бих се възползвала, особено със сухата ми кожа.  Разбира се, ако е в удобна опаковка, не оставя бели следи, мирише приятно, икономично е, е най-добре.

# 194
До сега не съм използвала корейска слънцезащита. Но много държа на слънцезащитен крем,дори навън да не е слънчево! На врата и лицето задължително!

Общи условия

Активация на акаунт