Отговори
# 345
Не съм използвала корейска слънцезащитна козметика, но с удоволствие сега лятото искам да пробвам.

# 346
  • Велико Търново
Продуктите на тази марка не съм пробвала и не знаех за нея. Иначе съм със светла и чувствителна кожа и купувам продукти за такъв тип кожа с фактор 50+.

# 347
  • Пловдив
Не съм ползвала корейска слънчезащита. Слънцезащитни продукти ползвам основно по време на летните ваканции на семейството. Предпочитам висок фактор, защото сме доста бели и бързо изгаряме. Също държа продуктите да попиват бързо и да защитават кожата и във вода.

# 348
  • I want it all and I want it now.
Не съм ползвала . Избирам като купувам да е с висок фактор.

# 349
  • Beyond the stars
Centella използвам в момента и съм доволна. Критерият ми е да има добра защита и да е лека без кир ефект.

# 350
Моя приятелка сподели,че използва корейска козметика и е много доволна.Аз не съм използвала,но мисля да пробвам

# 351
  • Бургас
Много харесвам корейската козметика, Използвам я вече около 5 г. и се радвам на добре хидритирана и свеж кожа. Ползвала съм доста слънцезащити - кремове, флуиди, стикове, слънцезащитни пудри и къшъни и от повечето им съм много доволна.
В момента ползвам MISSHA All-around Safe Block Soft Finish Sun Milk SPF50+ - много бързо попива и остава матиращ ефект на кожата, Abib Tone Up Sunstick Silky Bar - хубав е, но лицето е много бяло след нанасянето му - трябва да се разнесе хубаво с ръце - идеален е за плажа и Isntree Hyaluronic Acid Airy Sun Stick SPF50+ - хидратиращ с глоу ефект, подходящ за подновяване и в градска среда и на плажа.

# 352
Не съм използвала корейска слънцезащитна козметика.

# 353
Не съм използвала корейска слънцезащита досега. Избирам продуктите най-вече по фактора на защита и да не оставят бели следи.

# 354
Досега не съм ползвала корейска слънцезащита. Критериите, по които избирам ежедневната си слънцезащита са: висок слънцезащитен фактор, удобна опаковка, да е подходяща за моя тип кожа, да няма вредни съставки, да се разнася и попива добре, да не оставя следи по дрехите.

# 355
  • Варна
Ползвам целогодишно само корейска слънцезащита 50 фактор. Ще ми е интересно да пробвам и представените 2, тъй като тях не сем ползвала Simple Smile
Критериите, по които избирам ежедневната си слънцезащита са: задължително да е корейска, само от една съм имала кир ефект, всички останали които съм ползвала са ТОП Wink

# 356
От 2 месеца ползвам слънцезащита на FarmStay с хиалуронова киселина и съм доволна от качеството на защита. Когато търся такъв продукт искам да е най-малко с SPF30, да се нанася лесно, да не оставя бял филм и да не е мазна.

# 357

Не съм ползвала корейска слънцезащита, нямам опит с подобни продукти, но сега ще се загледам и ако се вмества в бюджета ми ще си купя продукт, за да видя ефекта и разликата.

# 358
Не съм използвала корейска слънцезащита все още.
Ежедневната си слънцезащита избирам да е с фактор 50, лека текстура, да попива добре и да не оставя мазен или лепкав филм върху кожата и петна върху дрехите.

# 359
Харесвам много корейската козметика, ползвам ВВ корейски крем със слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт