Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 75 168
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Скрит текст:
Но май ще трябва да се разправям за първи път с тях за невърната сума - на 8-ми пратих 2 пакета към тях с оригиналните документи, за единия ми върнаха парите още на 18ти, а за другия - нищо. И сега ако ме питат за товарителница - не зная коя за кой пакет е...
Имаш ли профил в Еконт? Товарителниците за получаване и връщане са създадени в един ден. Датата на тази за получаване я видях в поръчката си, а другата я има в "Изпратени от мен" в Еконт. Пише кога е създадена. Simple Smile
Аз имам номерата на товарителниците, но не съм сигурна коя е за проблемната пратка.
Скрит текст:
Явно задействаха нещо след като им изпратих декларацията, защото в профила ми в поръчката се промениха върнатите артикули и вече е написана сумата, която чакам. Били дали случая на финансовия отдел.
Виждам, че проблемът е решен, но все пак да изясня какво имах предвид. Моята спорна пратка е от дата 16 юни. В този ден не съм правила никакви други поръчки. Използвам товарителницата, която са ми изпратили и тя е генерирана заедно с товарителницата от тях към мен. И двете товарителници са от една и съща дата. В случая е 16 юни. Влизам в профила си в Еконт и в изпратените от мен пратки има номер на товарителница, кога е създадена и кога аз съм я предала в Еконт. Точно по датата на създаване разбрах, коя пратка е проблемната. Защото и аз върнах 6 пратки наведнъж и изобщо не знаех коя с кой номер е. Joy По навик ги бях снимала с телефона, но след като ги бях запечатала. Joy  Обаче щеше да е проблем, ако имаше поръчки, направени в един и същ ден. Нямаше да мога да я позная. Joy

# 526
Мария,
Блузата Онли отговаря ли си?

# 527
  • Бургас
Мисля, че да. Всичките ми блузи са XS, който си нося и са ми добре.

# 528
Изпрати без плик, няма проблеми, не съм се и обаждала или друго.

# 529
Ох, Laona умалена.., а един номер над предложението на сайта поръчах. Тъпо. Страхотна е роклята иначе.

# 530
Страхотни намаления,но тъпата рулетка само гадни ваучери ми дава Sad

# 531
Отдавна го дебна - https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/zimno-yake-8735305. Успях да го поръчам най-накрая. Има само XS.

Якето е страхотно! Аз го имам в синьо. Искам и зелено или бежово, но не ги намалят.
Номера, който сте ли поръчвате?

# 532
  • Бургас
Не. Малко е умалено според мен. От него имам S и ми е съвсем точно. ХS щеше да ми опъва и да ми е тясно.

# 533
Има нова промоция в сайта. Simple Smile

# 534
Някой, който е М размер, да го грабва този клин на такава цена!
https://www.aboutyou.bg/p/icebreaker/sporten-pantalon-w-fastray- … edimentar-8471515

# 535
# 536
# 537
Много ми харесват и трите на Томи. Жалко, че няма номера за Мм.
Аз си поръчах тази чанта. Като я видя наживо ще преценя дали ми харесва и дали ще ми върши работа:
https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/desigua … ka-chanta-9038710
Зачудих и се, но в официалния сайт на Десигуал имаше по-добри снимки, а и цената е доста добра.

# 538
В момента няма инфлуенсърски кодове, нали?

# 539
И аз търся. Харесала съм си неща без екстра намаление.

Общи условия

Активация на акаунт