Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 74 478
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Spring Blossom дълбоко е, то се вижда и на снимката, че е на 1 ниво с мишницата.
Щефи, от сайта на Ragwear - Total length: 71 cm for size S . И аз му се чудих, но имам сума ти якета и дa отказах да се затрупвам с още. Иначе цената е трепач. А в същия цвят като якето на Есенция лимонова имам от модела Monadis rainy, много е хубав цвeтът.
Didi168, ето коментари от немците, ползвай гугъл транслейт https://www.amazon.de/product-reviews/B0BJ76PKFT/ref=cm_cr_othr_ … rType=all_reviews
Ако си зиморничава препоръчвам Navahoo Fahmiyaa, имам този модел, уголемен е и взех xs, вместо M (слаба съм, но за по-пухкави 1 размер по-малък да се вземе) . Като фурна е, нося го само в най-студените дни, ветро-устойчиво е, на ръст 174-175 точно покрива коленете. Имам и 2 дълги пухени (70 и 80 % пух) , но това топли най-много. Предполагам защото е и ветроустойчиво. А тук, в София, през зимата често има силен пронизващ вятър. Нося го с памучна блуза отдолу, без пуловер. Пухената яка на качулката е малко тежка, но може да се маха. Отстрани долу на якето има и ципове. Не е толкова тясно, колкото изглежда на снимките. Имаше и подобно по-късо яке.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 12:25 от Vesika

# 616
Знаете ли дали може да се връщат бански? Поръчах един на Lascana, обаче се оказа, че е без подплънки и нещо не ме кефи.

# 617
Знаете ли дали може да се връщат бански? Поръчах един на Lascana, обаче се оказа, че е без подплънки и нещо не ме кефи.
Може.Връщала съм.

# 618
https://www.aboutyou.bg/p/ragwear/zimna-parka-tawny-8802549

Здравейте, дами. Някоя от вас има ли това яке? Интересува ме колко е дебело и става ли за най-тежките зимни дни с отрицателни температури.
Питам, понеже миналата зима си взех едно на Super Dry, но въпреки дължината, не е достатъчно дебело и цяла зима зъзнах с него, като се има предвид, че зимата край морето е мека...
Изключително много топлят. За мен излишно,  в България има 3 седмици под минус 10градуса. Реално няма кога да се носят. Не знам защо все се търсят много дебели якета или боти, като температурите не са ниски, рядко под минус 5. Ragwear дебелите просто наистина около нулата те сваряват, и не са ми ок, твърде много топлят. Аз и не съм зиморничава де. Прекарвам много време навън с децата, с часове, особено почивните.
Но не пропускат вятър, топлят и резултата около нулата за мен е сваряване в собствен сос. Дебели пуловери не нося, с тънки блузи отдолу, но пак са ми туу мъч. Този модел го нямам. Имам Наталка и Амари /мисля/ едвам ги поносих 15тина пъти миналата година без да се сваря и да съм мокра.
допълвам се, спрямо постовете преди мен, в София съм, аз пък пронизващ вярът освен 5 пъти годишно не съм усетила, май си е до човек. Всяка от нас различно усеща.
Поръчайте и върнете ако не пасва Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 12:56 от BrightT

# 619
Vesika, благодаря. И на мен по картинка ми се вижда възкъсо и е така реално.
Същата работа, натрупала съм доста якета и ще се въздържа, имам с такава средна дебелина няколко.

# 620
# 621

Ето един за Левис,  търся за яке, или Ragwear, харесах едно късичко, но не е намалено.

# 622
  • София
BrighT, зависи къде живееш. Аз живея в краен квартал, където винаги духа, а зимата вятърът е отвратителен. Ако съм без кола 10 - 15 мин да ме пронизва на спирката силен студен вятър сутрин не е ок. Затова и с ветроустойчивото яке ми е най-добре и най-топло.
На Ragwear  - да, зимните якета и те са като фурни.

# 623
BrighT, зависи къде живееш. Аз живея в краен квартал, където винаги духа, а зимата вятърът е отвратителен. Ако съм без кола 10 - 15 мин да ме пронизва на спирката силен студен вятър сутрин не е ок. Затова и с ветроустойчивото яке ми е най-добре и най-топло.
На Ragwer  - да, зимните якета и те са като фурни.
Да, права си, аз съм сравнително на завет като квартал.  С кола съм, но прекарвам доста време навън, но пък се движа сериозно.
Много точно го каза за фурните. А иначе много съм доволна, че могат да се перат в пералня и доста вталеничко стоят.
Сега се влюбих в едно светло сиво, късо но пусто 0 намалено. Ако не свърши ще чакам код, дори и минимален, че и цените им са хубави Simple Smile

# 624
  • Пловдив
Есенция,, колко е дължината на якето?
От рамото до долу 70см, а от подмишницата 46см

# 625
Didi168 , както са казали и по-нагоре - Ragwear, Navahoo или Marikoo ще ви свършат работа.Топли и ветроустойчиви.
Може да погледнете и от зимните якетата с пух на Guess и Desigual - тази зима носих основно тях и студ няма(с тънки блузи, пуловери не съм обличала)

# 626
Къде в профила намирате кодовете си?☺️ Някой да има свободен за only, якета, обувки... Blush

# 627
  • Бургас
Кодове до мен почти не стигат, все са използвани….

# 628
# 629
Къде в профила намирате кодовете си?☺ Някой да има свободен за only, якета, обувки... Blush
При приключване на поръчка в приложението само се появява рулетката. Но в момента така или иначе има доста намаления. Поръчах си платненки на Оливър и 4 рокли, някои от които за по 20-ина лева.

Общи условия

Активация на акаунт