Отговори
# 555
Аз съм за за анкетата. От Пловдив съм и ще раждам в Пълмед около 20.12. Други там?

# 556
Имам една идея, но не знам, до колко е осъществима. Има ли как да пуснем анкета кой от къде е, плюс опция 'не искам да споделя', за да може да се ориентиратме и евентуално по-бързо да намерим дружки?

Това тук във форума е безсмислено, защото никой не вижда кой как е гласувал. Подобно нещо във фейсбук групата може да бъде направено. Иначе аз, на който знам съм написала града до името.

Този твърд корем ти е бебето, не рак Joy направо ме разби с предоложението за рак... там се намира матката и тя е твърда, тъй като в нея има бебе Laughing

Ахаа, ще трябва да я проверя тази фб група. Макар че тук ми харесва, че мога добре да видя кое последно съм чела и да наваксам всичко, а ФБ е махзало (от опит с др. групи), но може би тази мамината няма да е така.

Това за рака, беше шега, да, защото всичко медицинско в нета води то това Joy

# 557
Mia_Q, чувала съм само хубави отзиви за д-р Кобаков и от приятелка, раждала при него! Мисля, че си в много добри ръце, не се притеснявай Simple Smile

Супер за новата сграда! Не че условията са най-важни, но все пак бебета се раждат и трябва средата да е възможно най-добра.

# 558
Много ми се иска да родя нормално и да кърмя безпроблемно . Живея си в един розов балон ,че всичко ще е по вода . Дано не ми го спукат ,защото имам фрактура на гръбнака и било относително противопоказание за естествено раждане . Прилагани са ми всякакви упойки, какви ли не операции съм минала ,нямам страх ,имам висок праг на болка  ,но не ми се иска секцио .
    Насочила съм се към държавните болници . Не ми се дават луди пари за всякакви избори . Така или иначе като загрубеят нещата доста често болните се насочват към държавните болници - поне в Пловдив. Дай Боже да не стигаме до там .Моето АГ -не изражда ,но ще се ориентирам по нататък при кого ще е ,пък и най - вероятно и тя ще ме насочи. Сега искам да се наслаждавам на спокойно бременеене  . 🤗

# 559
По принцип и аз исках секцио щото ме е страх да раждам нормално но тук не правят по желание секцио  и искам не искам ще съм нормално

# 560
Tinydevil възхищавам се на смелостта ли, въпреки страхът и поник атаките да опиташ с нормално раждане. Стискам палци, дано всичко мине без проблеми и успееш да родиш нормално. ❤️

Благодаря ви на всички за споделените изкуства от секциото и за поткрепата.

Аз също съм за анкетата. За жал аз съм във чужбина, но радвам се за всички вас които можете и лично да си направите срещи в България.

# 561
Има ли някой, на който са му изписали Тотхема и не му понася? Минута след приема на ампулата съм повърнала, макар да лежа и да не мърдам Sad

# 562
Доста често срещано сред мои приятели ,приемащи желязо или комбинирани желязосъдържащи таблетки  . Не ги понасят -гадене  ,повръщане ,оплакват се . На мен ми се гади от витамините за бременни и ги пия вечер ,ама точно преди да заспя .Пробвай с таблетна форма  ,например.
Има ли някой, на който са му изписали Тотхема и не му понася? Минута след приема на ампулата съм повърнала, макар да лежа и да не мърдам Sad

# 563
  • Свищов

Тотхема пиех през почти цялата си първа бременност, беше отвратително. Докторката ми каза да го пия с нещо сладко (някакъв сок, компот) и така наистина беше много по-лесно. Също така ми отне много време да се нагодя кога да го пия - преди или след хранене и не помня вече при кой от двата варианта го понасях по-добре. Също ако пиеш магнезий не трябва да са по едно и също време.
Миналата година бях с таблетки и беше по-лесно. Сега още не знам какво ще ми изпишат.

# 564

Тотхема пиех през почти цялата си първа бременност, беше отвратително. Докторката ми каза да го пия с нещо сладко (някакъв сок, компот) и така наистина беше много по-лесно. Също така ми отне много време да се нагодя кога да го пия - преди или след хранене и не помня вече при кой от двата варианта го понасях по-добре. Също ако пиеш магнезий не трябва да са по едно и също време.
Миналата година бях с таблетки и беше по-лесно. Сега още не знам какво ще ми изпишат.
На упътването пише най-добре преди ядене, но ще пробвам и след. Самият вкус изобщо не ми е гаден и нямам проблем със самото изпиване, но минута след това едва стигам до тоалетната да повърна Cry Благодаря за информацията и за магнезия! 😊

# 565
  • София, България
Аз дъвчех Малтофер и не ми беше гадно. свикнах с него. Това Тотхема съм чувала, че е много гадно. Помоли да ти го сменят с друго ако може.

# 566
  • София
Освен мъртвите крави в морето, почнаха да изплуват и делфини - край Поморие, Бургас...Въпреки туристическата пропаганда, че видите ли на Черно море нищо му нямало, фактите за съжаление, говорят друго 😟
https://m.dir.bg/dnes/burgas/martav-delfin-izpluva-kray-voennata-baza-v-pomorie
https://m.dir.bg/dnes/burgas/martav-delfin-izpluva-i-v-burgas

# 567
И аз съм с Малтофер ама направо си го гълтам без да дъвча. Утре ще си пускам изследвания и ще видим дали всичко е наред.
С предната Б пиех Сорбофер и по- ми понасяше.

За секциото- родих секцио по мед.причини. Мина перфектно бих казала. Много бързо се възстанових. На операционната ми пуснаха музичка даже, мина много много добре.

За кърменето: успях да кърпя, не държах иначе. Много лесно се получи още в болницата, помогнаха ми и ми показаха как стават нещата. Обаче успях да кърмя само 5,6 месеца, този път се надявам на малко повече.

# 568
  • София
Мен ми изписаха някакво ново желязо, много било хубаво, не правело гадости на корема, снаха ми го потвърди също, ето това е, не ми се нито гади нито нищо

https://apteka.framar.bg/30083139/%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82 … 83%D0%BB%D0%B8-30

Малтофера ми го даваха в болницата беше вкусен

# 569
Здравейте , днес мина и моята фетална , всичко с бебето е наред за сега . В 12 гс съм и не видяхме пол , аз много искам момиче , имам момче на 8 год. За имената живи и здрави , ако имам момиче ще се казва Аделина , на галено Ади . Аз да ви питам в 4ти месец от 13 гс ли се води или от 14 гс , понеже ако е спрямо датата на термина трябва да влезна в 4ти месец в 14 гс ? Надявам се , че обясних правилно .

Общи условия

Активация на акаунт