Отговори
# 360
На нашия Калоян му викаме Кико за сега. После сигурно ще му викат Кала. За второто Борис ще му викаме Боби. Разбирам ви за галените имена, но аз ги харесвам. От дете мразя да ми викат приятели с пълно име пък и някак не ми върви на бебе 3кг да му викам Калояне! 😂 иначе му викам и дрисльо 🤣

# 361
tinidevil аз съм при доктор Илиева в МБАЛ Св.София на бул.България.Там съм по здравна каса ,болничния ми го издаде без да се налага да лежа ,но плащаш 40 лв. 
   Момичета аз искам да попитам нещо във връзка със смяната на АГ.Решила съм ,че ще раждам в Токуда при д-р  Атанасова.Но смятам да започна да ходя при нея към 25/30 седмица(живот и здраве 🍀) та ще трябва ли да съобщавам на Илиева ,че я сменям или мога да си ходя и при двете (макар че не знам дали е добра идея) и при положение ,че при Атанасова се плаща трябва ли да имам някакви документи например от личната или други ?

# 362
Моят следящ АГ не изражда, аз мислих да ходя успоредно, когато избера болница и лекар. Мога ли да те попитам защо се насочи към Токуда или е заради д-р Атанасова?

# 363
  • София

Да постна и аз едно коремче от току що и да се похваля, че до момента въпреки наднормените кг в началото на бременността, се оправям не зле (3 качени до момента) 😀

# 364
  • София
Pivolini ,не не трябва да уведомяват нищо по ЗК

Лейди супер коремче.

# 365
Мисля на ФМ/след 18 г.с./ да ходя във Фемина, по препоръка на АГ ...вие можете ли да споделите впечатления от там и конкретно от лекар?

На нас ни е първо дете, момиче 🥰
Буквите на бабите и дядовците са отдавна заети, което ме освобождава от "задължения"😁
Ако беше момче, вероятно ММ щеше да се бори той да измисли името, сега сме 50/50 😁
За сега търся женски имена с Д, Е, Ж и Я ...но сме отворени за други предложения🤣
Да вземем една анкета да направим ..може да бъде полезно

# 366
  • София
Далия, Елена, Жана и Яна от мен 🥰. Като първото винаги ми е било фаворит за момиче

# 367
На мен с Е фаворит ми е Елина, понеже харесвам различни имена Simple Smile

# 368
jackie_m насочих се към Токуда от една страна заради д-р Атанасова ,а от друга заради неонатологията и това ,че е голяма болница която при проблем от друго естество веднага на разположение има доктори ,отделения и всичко е на едно място.Моята майка ме е родила седалище по естествен път и е било цяло чудо ,че сме отцелели и двете.А другото чудо е било ,че е имало ковьоз който работи.Вярно е вече са други времена.Брат ми до последно и той беше седалище ,но се обърна в последния момент.Ходих на отворени врати и си затвърдих мнението за д-р Атанасова както и разбрах ,че най-добрите неонатологии са в Токуда и майчин дом.(за мен това е важно,защото нищо не се знае до последно от какво ще имаме нужда аз и бебчето ).

# 369
И на мен ми харесва ...ама аз съм Лина, много ставаме
Мислех за Ерина, като вариант на Елина

# 370
Момичета , нормално ли е в 12 седмица тепърва да ми прималява и прилошава (а преди това не) 🤪

# 371
Tavetkova17 аз се следя там при проф. Димитрова, всеки преглед е като ФМ, поне 45 мин, много обстоен. Насочиха ме 2 мои приятелки, едната с мноого проблемна бременност, успешна след намесата на проф.Димитрова Simple Smile

# 372
tinidevil аз съм при доктор Илиева в МБАЛ Св.София на бул.България.Там съм по здравна каса ,болничния ми го издаде без да се налага да лежа ,но плащаш 40 лв. 
   Момичета аз искам да попитам нещо във връзка със смяната на АГ.Решила съм ,че ще раждам в Токуда при д-р  Атанасова.Но смятам да започна да ходя при нея към 25/30 седмица(живот и здраве 🍀) та ще трябва ли да съобщавам на Илиева ,че я сменям или мога да си ходя и при двете (макар че не знам дали е добра идея) и при положение ,че при Атанасова се плаща трябва ли да имам някакви документи например от личната или други ?

Аз се следя при д-р Честименова в същата болница като вас и съм ѝ казала, че ще раждам в Токуда при д-р Нашар. Няма проблем. Но веднъж след като сте избрала АГ по каса, май не може да я сменяте. Просто ще се следите платено при Атанасова. Ще трябва да занесете пълните си изследвания  в Токуда / сифилис, хив и кръвна група, за да не ви накарат пак да ги правите/ и може да се следите успоредно при двете.
Моята още не знае, че съм избрала да раждам пак при нея 😃 През 2018 родих момче и държа пак да е при д-р Нашар.

Момичета, да ви се похваля. Днес беше феталната и бях изтръпнала, но всичко се оказа перфектно и вече най-после мога да се зарадвам, че съм бременна Simple Smile)) Посъветваха ме да запиша час при педиатър-кардиолог, защото с предната злощастна бременност освен синдрома, имаше аномалии и на сърцето, което увеличава риска за следващи бременности.

# 373
tinydevil, каква е цената на прегледите във Фемина?
Аз все още ходя само по каса, но си имам бюджет от здравен фонд и ми се иска малко и по частно да го изхарча, особено щом си заслужават прегледите.

# 374
И на мен ми харесва ...ама аз съм Лина, много ставаме
Мислех за Ерина, като вариант на Елина
От мен Елиза

Общи условия

Активация на акаунт