ЮЛИ 2023 щастие ще ни дари, бебчета сладки чакаме да се родят!

• 46 686
  • 710
  •   1
Отговори
# 105
Тоя магнерот ще се окаже че е повлиял зле не на 1 и 2 бременни. И аз знам мои познати, че са пили Магнерич, вместо Магнерот, но честно казано не знам каква е разликата.

# 106
Моята е стегната от началото на май. Само възглавницата не съм пакетирала и документите за приема 😃 Тях последни. От както ме запукаха подготвителните контракции съм се подготвила. Е, ще го пренаредя още 10 пъти за 'спокойствие'....

Подсетена от оплакванията на Диди, да питам кога смятате да стягате чантата за болницата.
Аз мислех 37ма седмица. Щото моето разбиране е че от 37ма е възможно всеки ден да родиш.

# 107
Възглавница!? И възглавница ли трябва да си носиш в болницата?

# 108
И чаршаф от вкъщи ще си взема пак. 😅

Не мога да спя на чуждо легло, по хотели и на гости с преспиване - ПАС. А отделно възглавниците в болницата като ги помня какви са.... Пера, сплескани до последно. Леглата няма да коментирам. На походно съм спала и беше по-добре. Но туй то, държавна болница. Като пари няма за частно ще мъкна възглавницата и чаршаф. Одеало няма да ми трябва, те там климатик нямат. Ще се пържа и варя докато не ни изпишат.

Възглавница!? И възглавница ли трябва да си носиш в болницата?

# 109
Разбирам те. Малко се паникьосах, че нещо изпускам.
Вече съм лежала в държавната болница, където ще раждам. Та първия път не си носех нито прибори, нито тоалетна хартия и сапун. Шок и ужас от моя страна.

# 110
Всичко трябва да си носим в държавната...  и чехли, и нощници и всичко. Аз и храна ще си пакетирам, че с тази глутенова непоносимост е ужас. А като се сетя какви бяха манджите им и как се излъгах дена преди изписването са отида да си взема от тях... 🫥🫣 По-добре гладна 😅

Вече съм лежала в държавната болница, където ще раждам. Та първия път не си носех нито прибори, нито тоалетна хартия и сапун. Шок и ужас от моя страна.

# 111
Подсетена от оплакванията на Диди, да питам кога смятате да стягате чантата за болницата.
Аз мислех 37ма седмица. Щото моето разбиране е че от 37ма е възможно всеки ден да родиш.
Моята чанта вече е готова още от миналата седмица 36+5 съм сега. Но съм за планово секцио края на месеца и ме хвана шубе и си приготвих всичко.  Вкъщи също всичко е готово.
Магнерота още го пия, въпреки че и аз мисля,че не ми действа добре. Вие как сте с пулса? На мен кръвното ми е нормално , а от скоро пулса все към 90 ми ходи...

# 112
Аз съм в 34 г.с. и от няколко дена и аз съм с учестен пулс и сякаш ми е по-трудно да си поема въздух.

# 113
И аз стегбах багажа с изключение на някой дребни детайли, но поне в болницата в която ще ражда има свиждания 2 пъти на ден и ако се наложи таткото ще донесе какво съм забравила. Вече съм 35 +2 г.с. Първото си дете родих в 36 + 5, така че дано това издържи поне до началото на юли. Остава да сгобят кошарата другата седмица и да подредя изпратите дрешки и съм готова за госпожицата.

# 114
И моят пулс е висок от известно време насам. АГ ми ми каза, че при бременност е нормално да е около 100.
Аз имах кризи и с по-висок (130-145) + високо кръвно и ми назначиха хапчета и за него в много ниска доза. С тях сега варира 75-90.

# 115
  • София
И аз стегбах багажа с изключение на някой дребни детайли, но поне в болницата в която ще ражда има свиждания 2 пъти на ден и ако се наложи таткото ще донесе какво съм забравила. Вече съм 35 +2 г.с. Първото си дете родих в 36 + 5, така че дано това издържи поне до началото на юли. Остава да сгобят кошарата другата седмица и да подредя изпратите дрешки и съм готова за госпожицата.
Здравейте, мога ли да попитам как беше бебчето Ви като е родено в 36 + 5 г.с.?
Понеже се очертава и при мен в този период и малко се притеснявам за престоя в неонатология, знам че е много индивидуано и реално бебето вече си е готово за живота навън в тази период, просто ми е интересно да чуя някой минал по този път Simple Smile

# 116
Момичета днес бях на преглед в 36гс съм но доктора не ме прати на тонове каза че няма нужда и ще се радвам видим след 2 седмици

# 117
На мен ми обясниха, че тоновете дават добра представа как се чувства бебето. Освен си харесай някой медицински център и отивай на тонове там. Дори не е скъпо 20-40лв е

# 118
  • Варна
Аз и храна ще си пакетирам, че с тази глутенова непоносимост е ужас. А като се сетя какви бяха манджите им и как се излъгах дена преди изписването са отида да си взема от тях... 🫥🫣 По-добре гладна 😅

Ох не съм единствената... Само че аз и пшеница и млечни не мога да ям. Доколкото помня менюто предния път закуските винаги бяха мляко и тесто, а и в манджите винаги има. Не знам дали ще има възможност да си поръчвам отвън и дали ще има хладилник, ако си нося някакви неща, че като знам каква жега е в тия родилни..

# 119
Здравейте, мога ли да попитам как беше бебчето Ви като е родено в 36 + 5 г.с.?
Понеже се очертава и при мен в този период и малко се притеснявам за престоя в неонатология, знам че е много индивидуано и реално бебето вече си е готово за живота навън в тази период, просто ми е интересно да чуя някой минал по този път Simple Smile

Моето момченце се роди 2800 и не е бил в неонатология, изписаха ни още на 3тия ден. Аз прекалих с разходките предния ден и отделно живеем на 5ти етаж без асансьор и се наложи 3 пъти да се кача и така вечерта ми изтекоха водите.

Аз съм в голяма чуденка с дрехите са изписването. Имам подготвено едно боди с къс ръкав и ромпърче със шапка, но пък си мисля ако е жега дали да не подготвя една рокличка с къс ръкав, чорапи и някоя лента за главата. С момченцето ми беше лесно, защото той е октомврийче, но сега направо не знам.

Общи условия

Активация на акаунт