НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 857
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
Много яко с тогите! Не видях и сега малката Санака, и на бала не я видях, но съм сигурна, че е топ.

# 436
  • София
И ние ще сме по амстердамско къде края на лятото! Ще си направим една срещичка на по кексче Laughing

Не видях пак Санака джуниър!

# 437
https://m.bg-mamma.com/?topic=1122458.2235;_gl=1%2A1kf95xw%2A_ga … 5ODI0NzYuMzQuMC4w
   Ето я темата, тя не е съвсем съседна де. За това дете става дума, ако някой има желание и възможност.

Ама вие нямате спирка. Отесня ви София ,та у Амстердам на бЕло да се сбирате. Няма лошо, така се заздравяват форумните връзки.

# 438
О, момичета, ние в края на август ще сме в Делфт, а то е много близо до Амстердам...

# 439
Момичета, вашите младежи получиха ли си вече дипломите? Нашата щели да я дават на 26.06. Изтърваме всякакви срокове в някои университети?

# 440
Не,на 23ти.

# 441
  • София
Момичета, вашите младежи получиха ли си вече дипломите? Нашата щели да я дават на 26.06. Изтърваме всякакви срокове в някои университети?
В кои университети изтървавате сроковете?

Бунова, то в Нидерландия всичко е много близо. Joy

Само да кажа, че нашата диплома още не е качена в Регистъра /дата на издаване - 12.06./, а университетите ще сравняват прикачената в системата им такава с публикуваната в регистъра.

# 442
Е, Санака, едни градове са близо, други  още по-близо. Делфт е от тези градове, които са по-близо Simple Smile

# 443
  • София
Верно може да си спретнем една изнесена в нидерландско фоумска среща края август, живи и здрави, май поне 7-8 преброявам от пишещите в темата, че то даже и случайно може да се уцелим, при тая гъстота на бг студенти и маломерност на пространството Laughing, градовете са си близо, има няма час и нещо с влак по далечните.
Дипломите утре са при нас, ако вали ще се крием във физкултурния салон.
Испанците много стилно и тържествено изпращане, браво!

# 444
  • София-България, Израел - където си поискам
Нашите ще ги дават на 21.06.
Не бях влизала тук поне от 3-4  години.
Успех и късмет на всички ноборчета 🙂

# 445
Нашите дипломи към края на месеца. Не бързат хората.

# 446
  • София
А нашичкият вчера към 17:00 крещи в истерия да му съдействам с гладенето на риза. Той трескаво се бръсне, косата му мокра…Питам и аз много нервно какъв е този зор (пък и нали се води болен)…Трябвало да занесе !!! в понеделник две снимки за диплома.😱🙈. Не ми отговори от кога знае. Смърмори, че скоро им били казали.🤨 Да поясня, че официалното им връчване е на 22.06. Хванал фотото в последния момент и се върна гордо с пет снимки на които позира с 24-картова усмивка до ушите. И сега ме гложди съмнението дали не трябваше да е сериозен като за паспорт.🙄
 Този “ласт-минит-бой” ще ми довърши нервичките и никаво бЕло не е в състояние да ми помогне.😤

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 17:39 от Skiorche

# 447
В Италия  в един университет искат да е преведена и качена до 24.06.  А дипломите ще ни ги раздават на 25-26.06. Затова питам как е в другите училища.

# 448
В Италия  в един университет искат да е преведена и качена до 24.06.  А дипломите ще ни ги раздават на 25-26.06. Затова питам как е в другите училища.
                 Отивате на място и я искате.Правите превод и каквото ви е нужно и.... я връщате да ви я връчат  на 25-ти официално. Yum

# 449
  • София, Младост
Skiorche, да не наливам масло в огъня, ама ако е за 1 АЕГ бая отдавна им искаха снимкоте. Поне преди 10-ина дни.

Общи условия

Активация на акаунт