Въпроси за TBI Bank

• 82 089
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Потърси в съобщения дали не е отговора - аз имам няколко запазени отговора, решението на проблема, за който съм им писала.

Имам го вече подробното извлечение на транзакциите. Сигурно четат тук и са ме идентифицирали.

# 421
Някой спомня ли си как се променяше пин код на картата през апп-а?

# 422
Няма такава опция, само на банкомат може да се променя ПИН.

# 423
Потърси в съобщения дали не е отговора - аз имам няколко запазени отговора, решението на проблема, за който съм им писала.

Имам го вече подробното извлечение на транзакциите. Сигурно четат тук и са ме идентифицирали.
Нямам и там нищо запазено- проверих...Явно не оставят следи, а ми се струва че би трябвало...Дано да ме прочетат и да си вземат поука  Wink

# 424
  • София
Успяхте ли да генерирате Ексел-ски документ? Мен направо ме изхвърли от приложението като му дадох да го направи. С ПДФ стана веднага.

# 425
  • София
Да, няма нищо запазено от чата  и на мен ми се е случвало да изпусна отговора и по същия начин от нотификацията на телефона не мога да прочета церия отговор.
Аз вче започнах да си правя снимки на екрана когато си пишем и им ги изпращам при последващо писане по същия проблем да видят, че не за пръв път се жалвам за определен проблем.

# 426
Нов проблем с този Неон и започвам леко да се изнервям. До преди няколко дни на Баланс си ми пишеше 0.00лв, както трябваше да е, но от скоро стана на -999 999 999.00лв. Преди малко направих захранване с 200лв за пръв път и вместо бъга да се махне, стана на -999 999 799. При някой друг има ли подобно нещо? Писах им и чакам отговор, но като знам предния път как ми помогнаха... Вече един месец чакам колегите да се свържат с мен

# 427
В момента правят планирана техническа поддръжка и нямам достъп за да проверя.

# 428
  • София
Сега проверих - цялата сума е налице и е с положителен знак.
Но пак крашна приложението, когато му поисках да генерира Ексел таблица с транзакциите.

# 429
Нов проблем с този Неон и започвам леко да се изнервям. До преди няколко дни на Баланс си ми пишеше 0.00лв, както трябваше да е, но от скоро стана на -999 999 999.00лв. Преди малко направих захранване с 200лв за пръв път и вместо бъга да се махне, стана на -999 999 799. При някой друг има ли подобно нещо? Писах им и чакам отговор, но като знам предния път как ми помогнаха... Вече един месец чакам колегите да се свържат с мен

Аз бях писал преди над месец, в крайна сметка се свързаха с мен "колегите", но аз бях вече и забравил за какво съм ги търсил, по скоро се бях оправил тук с питания. Пожелахме си приятен ден и така.

П.П.
Някой възползвал ли се е от това, което получавам като съобщение?

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 10:05 от Seiko7075

# 430
Запор на сметката?

# 431
Не е запор. В чата ми отговориха да отида до офис. Днес отидох и го оправиха. Обяснението беше, че сметката ми била много стара (на един месец е). Всичко е точно вече.

# 432
Не е запор. В чата ми отговориха да отида до офис. Днес отидох и го оправиха. Обяснението беше, че сметката ми била много стара (на един месец е). Всичко е точно вече.

Е стара си е - на цял месец. Аз имам сметки в други банки на по над 20 год. Какво ѝ е старото пък на тая сметка?

# 433
И аз се усъмних, че не съм разбрала правилно. На един месец, стара?!
Аз имам от 7 години сметки при тях, не ми излизат с такова салдо.

# 434
И аз се усъмних, че не съм разбрала правилно. На един месец, стара?!
Аз имам от 7 години сметки при тях, не ми излизат с такова салдо.

Преди да го оправят, с тая отрицателна сметка близо 1 млрд  щях да кажа - Е такъв кредит в България не е теглен! Но потребителката гледам малко по малко, беше започнала да си го погасява...

Общи условия

Активация на акаунт