Въпроси за TBI Bank

• 82 096
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 540
От къде го виждате този шопинг лимит?

# 541
От приложението.

# 542
  • София
Поправям се, сега влязох в приложението да видя от къде се сменя пин кода и шопинг лимита е 0 лв - алелуя Grinning

# 543
На мен на Лимити ми изкарва лимита за кредит. Шопинг лимитът ако е активиран излиза на Сметки, под сумата на баланса

# 544
Извинявам се тогава. Аз нямам активиран шопинг лимит. Мислех, че е това.

# 545
Да, говорите за различни неща, но то иди разбери с тяхното ново 20 през ден... Шопинг лимитът не може да се тегли, той е само за картово/онлайн плащане. Другото си е кредит, който пък в момента е под формата на Лимит/Одобрение за съответната сума. И при мен излиза така в момента и съм одобрена за бая тлъста сума, но това не е ШЛ, това е за кредит. В смисъл такъв с лихва, ако ще и тримесечен да е.

# 546

Леле, като прочетох и други мнения в страницата им във Фейсбук ми настръхна косата. Един човек писал че нямал достъп до спестяванията си ??? Някой имал ли е такива проблеми? Ще ме гледате по телевизията ако стане някакъв проблем с мен! Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 10:16 от Seiko7075

# 547
Ооо, аз също се стреснах като прочетох коментарите в страницата на TBI във фейсбук, почти всички са недоволни. Има и друго нещо, доволният човек рядко споделя положителен отзив, но недоволният ще пише на 10 места, колко е бесен! Тоест, навярно малък % са хората с проблеми произлизащи от банката. Повечето са доволни, но си кротуват. Аз ползвам банката от вече близо 1 година, имал съм десетки въртели с тях, но накрая всичко се оправя, никога не са ми изчезвали суми. Най-често съм се сблъсквал с невъзможност да направя превод или да не мога да отворя мобилното приложение или някой код не ми пращат по СМС. За моите скромни нужди, тази банка е ОК, като цяло съм доволен, дано за в бъдеще понамалят бъговете и сривовете на системата, а и да намалят агресивното предлагане на кредити. Смятам, че който иска кредит, ще ги потърси, няма нужда да предлагат на всички постоянно да теглят кредит.

# 548
За кредитите се съмнявам да кротнат, все пак от това си изкарват печалбата. Като всяка друга банка де, останалите банки също на моменти доста нахално досаждат да предлагат кредити. Не знам таргети ли им слагат и на тях с бройки, но стават почти като служителите на мобилните оператори.

# 549

Леле, като прочетох и други мнения в страницата им във Фейсбук ми настръхна косата. Един човек писал че нямал достъп до спестяванията си ??? Някой имал ли е такива проблеми? Ще ме гледате по телевизията ако стане някакъв проблем с мен! Simple Smile

Чакай бе, човек, след мен ще си..и аз там, и аз....Joy

То във фейса като знам какви хора основно пишат, не бих почнала да се приТснявам, не все още....

# 550

Прочетох го. "Агресивни служители.Лош съпорт.Отказ на служителите да те обслужат и нямаш достъп до спестяванията си.Повтарям нямате достъп до спестяванията си." Вярваш ли, че наистина служител ще откаже да обслужи клиент и ще се държи агресивно? Клиентът дали се е държал дружелюбно и е говорил с нормален тон? Това не го знаем, но и той няма да ти го каже. Без да знаем цялата история, няма как да направим обоснован извод.

Ооо, аз също се стреснах като прочетох коментарите в страницата на TBI във фейсбук, почти всички са недоволни. Има и друго нещо, доволният човек рядко споделя положителен отзив, но недоволният ще пише на 10 места, колко е бесен!
Това е ключовото,  затова не трябва да се взимат при сърце тези негативни коментари. Реших да видя отзивите за другите банки, но те пък нямат такава опция(случайност?).

# 551
Аз честно казано, досега и за други институции, не само банкови съм чел чувал за проблеми. Пък аз досега не съм имал проблеми, освен в случаите когато съм ги очаквал или съм си бил сам виновен.  Ако четеш внимателно и правиш всичко както е описано, ако няма наистина някакви софтуерни проблеми и внимаваш с тоя шопинг лимит например, не мисля че ще има кой знае какви проблеми. Този човек с блокираните спестявания, ако наистина има проблеми, най-малкото няма да се оплаква само в тая страница и би трябвало да го чуем най- малкото по някакви медии, да си се оплаква в КЗП например. Или пък тук! Simple Smile.

# 552
  • София
Имат си проблеми, ето сега за 2-3 път като отворя приложението, ми предлага да си създам профил. Т.е. нямам достъп до парите си, а аз имам и депозит. Вкарват ме в леко притеснение, но само за това, че ще трябва да се разправям. Не вярвам в днешно време някоя банка да открадне парите на клиентите. Дори и при фалит, имам вярата, че ще си получа парите - справка КТБ преди 10 години, хората си получиха парите.
Аз в момента нямам нито кредитен, нито шопинг лимит. Нямам културата да пазарувам на кредит и не възнамерявам да придобивам. Но определено приложението се държи неконсистентно към различните потребители.
Като цяло съм доволна, няма да ги сменям. Мисля, че всички банки са маскари, тази поне ми дава 3-4 лв всеки месец, а не ми взима. Да не говорим за лихвите по депозитите. Чувствам се по-дзен.

# 553
Изобщо нямайте вяра на постове във ФБ. Бях в група на КТБ, там ако знаете какви простотии съм чела, нищо общо с реалността.

# 554
Аз изобщо съм далеч от мисълта за присвояване на средства най-малкото от институция с банков лиценз. Притеснявам се, както казах нагоре от софтурени проблеми, защото всичко е онлайн. Но да знам, че като отида в офис, всичко ще си е наред. Засега поне при мен, освен проблемите с името, което го оправиха на града ни, друго не сме имали и все пак, тези проблеми пораждат недоверие и за други неща.

Общи условия

Активация на акаунт