Въпроси за TBI Bank

• 82 113
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 585
Какви са тези подаръчета? Аз не съм получавала Grinning

# 586
Ходих да питам преди време в Доверие, искаха в брой да платиш за прехвърлянето. Но после имаше някакъв скандал около тях, щяха да фалират и се отказах.
За съпорта на ТБИ добра дума не мога да кажа. Но в офис никога не са ми предлагали нищо различно от това, което съм искала да правя. Нито УПФ, нито кредити.
За достъп до данните - всяка банка има достъп, но за УПФ-то не знаех, че също така могат да видят.
Ако е само до комисионна, мен защо ме изпуснаха? Мисля, че нещо все пак са ви подхвърлили за УПФ и в бързината не сте се разбрали.

Абе точно за комисиона си е. Аз погледнах, при другите служители нямаше табела на Доверие и снимката на служителя. Само на тази, която ни обслужваше. Тя се оказа и управителка на офиса в нашия град. Възможно е в твоя офис да няма и да не им се занимава с тия прехвърляния и да няма осигурителен посредник. Иначе мен ме попита за ЕГНто ми и щеше да влиза да ми види УПФ то къде е (въпреки че аз нямах нищо общо с ТБИ). Аз и казах че си е в Доверие и няма смисъл да си казвам пък и ЕГНто, щом не ме обслужва. А на жена ми взе личната карта и си мислех, че създава депозитът, а тя влезе и вика, аз имам достъп, Вие сте в ЦКБ. И започна да цъка. Започнала вече беше да прави прехвърлянето на УПФто, разбрах вече като получихме потвърдителния смс на нашия телефон. А аз през това време (по средата) само казах, че ще си помислим и ще погледна за последно ползата (таксите, доходността) да се прехвъли, но не и потвърждение да прехвърля.

П.П. Явно не сме изглеждали много убедителни и разбиращи Simple Smile , потенциални жертви.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 18:02 от Seiko7075

# 587
Някой има ли проблеми с приложението?
При мен излиза все едно нямам регистрация, въвеждам си моб.номер и иска пак да качвам снимка на лична карта и селфи..

# 588
Не, влизам спокойно.
Сигурно е временно при теб.

Честита Нова Година на всички! Christmas Tree Gift People Santa
 Бъдете здрави и щастливи! Heart

# 589
При мен излиза все едно нямам регистрация, въвеждам си моб.номер и иска пак да качвам снимка на лична карта и селфи..
Даваш ли изход като излизаш от приложението, ако даваш е нормално.

# 590
При мен в момента е ОК приложението. Но вече няколко пъти ми се е държало по описаният начин. От време на време се бъгва явно. Опитай да се свържеш с банката за информация или пък изчакай, може да се оправи. Ако ти се разправя дейнсталирай и инсталирай приложението. А може и да следваш стъпките и да се регистрираш отново (със снимки на личната карта и видео селфи). Специално при мен, до колкото си спомням се оправяше със снимки на личната карта и видео селфи, тоест следвах инструкциите от приложението. Simple Smile

# 591
Деинстлирах/инсталирах и пак така. Пратих снимки и сега ще чакам.. Досега не ми се беше случвало. Може и да са решили да обновяват лични данни, нали мина вече 1 година.. А банките май трябва всяка година да актуализират тези данни по закон ако не се лъжа

# 592
На мен само веднъж ми се е случвало. Дадох актуализация и рестартирах телефона. Оправи се.

# 593
Получих нотификация и вече работи. Но явно наистина са актуализирали данните и сега адресът ми е леко грешен.. Но не мисля да ги занимавам да го оправят.

# 594
Малко инфо от мен:
При превод от Револют по карта на ТБИ има такса 0.7%.
При превод от Револют по сметка в ТБИ BGN няма такса.
При превод от Револют по сметка в ТБИ EUR няма такса.

Имам въпрос. За целите на SWIFT преводите Великобритания част ли е от европейско икономическо пространство?

# 595
Получих нотификация и вече работи. Но явно наистина са актуализирали данните и сега адресът ми е леко грешен.. Но не мисля да ги занимавам да го оправят.

Важното е грешният адрес да се приближава малко по малко към реалния Ви адрес. При мен беше доста отдалечен грешният, но с второто обновяване на данните ни, уцелиха точно в десетката!

# 596
И мен ме бяха пратили в Петрич. Но вече всичко е наред.
Гледам, че няма графа месторабота, преди имаше и незнайно защо ме водеха безработна. Може би, защото нямам регулярни постъпления по Неон. Заплата получавам по друга сметка.

# 597
В приложението излизаше някакво едва ли не произволно населено място, но ходих за нещо друго в офис и повдигнах този въпрос - там ми казаха че само приложението го показва така, а иначе в системата им адресът си е верният. Това беше преди месеци де, сега си е както трябва.

# 598
И мен ме бяха пратили в Петрич. Но вече всичко е наред.
Гледам, че няма графа месторабота, преди имаше и незнайно защо ме водеха безработна. Може би, защото нямам регулярни постъпления по Неон. Заплата получавам по друга сметка.

На безработните отпускат кредити с по висока лихва заради кредитният риск. Имат изгода да сме безработни.

# 599
Кредити не ползвам, та за тях е все тая. Сега няма инфо дали работиш, или не. Не виждам в профила.

Общи условия

Активация на акаунт