Въпроси за TBI Bank

• 82 173
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 825
Да питам за тези сторита със сърца -- на вас къде ви излизат? При мен има само "рекламата" събирай сърца и нищо друго не ми излиза в приложението.

# 826
Да питам за тези сторита със сърца -- на вас къде ви излизат? При мен има само "рекламата" събирай сърца и нищо друго не ми излиза в приложението.
И при мен така

# 827
При мен си излизат - като се цъкне на сторито, на последния слайд днес има сърце.. Като всеки ден го променят и понякога няма сърце..

# 828
Като отворя приложението ги виждам като цъкна на иконката Събери сърцата.

Отварят ми се сторита, като първите няколко са реклами на инициативата и вече последното стори е сторито за деня.

# 829

Отварят ми се сторита, като първите няколко са реклами на инициативата и вече последното стори е сторито за деня.
И на мен това ми излиза, но помислих, че има друго. На едно място пишеше "напишете ни в приложението колко сърца сте събрали" и се учудих къде ще е това.

# 830

И на мен това ми излиза, но помислих, че има друго. На едно място пишеше "напишете ни в приложението колко сърца сте събрали" и се учудих къде ще е това.
Аз мислех да ги следя, но истината е, че се сещам за това по веднъж на няколко дни.

# 831
Здравейте, имам едно питане.
Какъв е замисъла на втората сметка което е в евро ?
Ако парите са ми в левовата сметка мога ли да пазарувам с картата в друга държава (примерно Германия) или по добре за там парите да са в сметката с евро ?

# 832
  • София
Пазарувай си с левовата сметка. По-важно е, като пазаруваш да плащаш в съответната валута на сайта. Така ще е по обменния курс на банката, а не по някой измислен на търговеца

# 833
Понеже ми предстои пътуване до Германия и се чудех в коя от двете сметки да заредя пари. Иначе пазаруването през сайтове ми е ясно.

# 834
Зареди си в евровата сметка. По 1.959 се превалутира. Също при откриване на депозит в евро я ползвам.
При мен изчезна Тиби, сърца, сторита, нищо нямам.

# 835
Здравейте, имам едно питане.
Какъв е замисъла на втората сметка което е в евро ?
Ако парите са ми в левовата сметка мога ли да пазарувам с картата в друга държава (примерно Германия) или по добре за там парите да са в сметката с евро ?

Смисълът на евровота сметка само ТБИ си знаят.. Картата ползва само наличността от левовата сметка.

# 836
А как се променяше пина на картата? От приложението може ли или от банкомат ?

# 837
На банкомат си сменям винаги ПИН код на нова карта.

# 838
В приложението също добавиха опция за смяна на ПИН като се отиде на данни за карта и банкова сметка.

# 839
Да, вече и там може. Не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт