Въпроси за TBI Bank

• 82 006
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 885
Това не е от тарифата на TBI от друго място (moitepari) го взех но и в сайта на TBI съм го чел, но сега не го намирам

# 886
Понеже смятам, че тук ще получа по компетентен и бърз отговор питам... Каква е таксата за теглене от банкомат повече от два пъти. Просто така ми се наложи този месец

Май лев беше извън двете безплатни...така ми се върти..

# 887
Аз открих заради добрите лихви тази сметка .Реших обаче да я използвам, но явно няма да стане номерът с онлайн плащането. Ще пробвам пак тези дни да им  звънна,но очаквам същия отговор  😅😅😅
И дано после като тръгна  да си прехвърлям парите към друга банка да не стане проблем  😅  Я парите да гш няма, я да не мога да ги изпратя   и т.н .... Тогава вече ще посетя всеки клон на   TBI.

# 888
  • София
Няма какво да се лъжем много са зле, аз бях писала тук за сагата с карта Неон на мъжа ми, който първо я отказа, после като спряха онлайн банкиратето им се обади, че я иска, съответно нищо не пратиха.
Ходи в офис и от там я заяви и аха да я получи от Спиди пратиха смс, че вече е доставена на някой друг, съответно от ТБИ я блокираха и казаха, че ще пратят друга, е после се оказа, че Спиди ги домързяло да дойдат и така си отбелязали защото беше събота.
Чакането продължи, мъжът ми се обади пак, отговориха да заявял карта през приложението, той им се развика и каза, че я заявява по телефона и паак нищо.
Заяви я накрая пак от приложението и взе, че я получи, но по интересна е развръзката, когато след 10 дена му се обадиха от офис, че има карта Неон при тях заявена от него, да отиде да си я вземе Scream - е питам се аз нямат ли някакъв профил на всеки клиент, незнаят ли, че вече са му издали карта ...реално той няма да я ползва, цялата галимация е да може да си следи другите сметки през приложението, което без въпросната карта няма как да стане, което ми се струва абсурдно като цяло.

# 889
За недоставянето са виновни Спиди, не ТБИ. И явно те са я върнали към ТБИ, а той междувременно е поръчал и получил втората.

# 890
  • София
А да, Спиди бяха виновни, но тази карта я блокираха със серия от кодове, след месец получи втората едва когато направи заявка наново през приложението, а третата всъщност е заявената по телефона преди втората, която реши, че въобще няма да получи.

# 891
Оправиха се нещата .Незнайно как. Платих  онлайн в един друг сайта.
Като цяло депозитите са добри и затова искам да съм клиент  на банката.Да ползвам освен тях и картата.
Иначе моят мъж не получи втора карта...От жфис не можело,да поръчал онлайн и т.н.На него не му се занимава.
Днес пробвах да си изпратя пари от TBi  към другата ми банка.Получих ги за минута.Това виждам като плюс.

# 892
Оправиха се нещата .Незнайно как. Платих  онлайн в един друг сайта.
Като цяло депозитите са добри и затова искам да съм клиент  на банката.Да ползвам освен тях и картата.
Иначе моят мъж не получи втора карта...От жфис не можело,да поръчал онлайн и т.н.На него не му се занимава.
Днес пробвах да си изпратя пари от TBi  към другата ми банка.Получих ги за минута.Това виждам като плюс.

Те вече всички банки май минаха на BLINK. Аз от ЦКБ прехвърлям - 6-10 сек. отне, рефрешвах приложението на TBI Simple Smile и "кацнаха". Основният + е по - скоро, че няма такса превод, което е направо учудващо. Аз от тая тема го разбрах, още не съм прехвърлял, но прочетох после тарифата - не можех да повярвам. От ЦКБ ми вземат 1 лв. превод.

# 893
Днес получих лихва 8.50 лв по разплащателната сметка, където имам общо 5лв и съответно няма как да се начисли такава лихва. При вас как е? Да не е някой нов бъг това?

# 894
През мен няма такъв бъг, дойде си обичайната лихва Sad

# 895
При мен също си дойде обичайната лихва. Интересно дали ще си вземат обратно сумата в повече, която са ти превели.

# 896
И при мен малко странно, по - голяма лихва (за сума над 2000 лв.) през цялаа година получавах по 3,45 лв., но днес (днес е точно една година, откакто се регистрирах и направих картата) получих 4,50 лв. Отдавам го на това че 12х3,45 лв.=41,40 лв. а лихвата на 2000 лвх2,1% = 42 лв./година. Т.е. са ме компенсирали малко. Имаше и малко повече от 2000 лв. там х 0,15% останалите стотинки, така че засега са си коректни. То и не се съмнявам да си дърпат оттук оттам, много ще са им сложни изчисленията, а и да мишкуват за някоя стотинка, ще им срине и без това клатещото се реноме. Но пък 8 лв. лихва на 5 лв. си е доста добре Simple Smile. Да не би преди това да сте имали повече и сега ако сте като мен - затворили година, да Ви изравняват Бат Пешо?

# 897
3.37 имам по Неон.
Тези 5 лв. в каква сметка са?

# 898
Е тя лихвата не се начислява върху каквото има точно в момента в сметката. Ако в течение на месеца са били други сумите, мисля че за всеки ден се взема наличността предвид при такова изчисляване.
То ако не беше така, всеки щеше да си внася голяма сума в края на месеца и да взема лихва за нея за целия месец Grinning
Пак звучи странно де, 8лв са си голяма лихва като се има предвид че на 2000лв е 3 и нещо а на всичко над тях е нищожна лихвата и съответно трябва да е огромна сума в разплащателната сметка за да  стане толкова.
Да не би да е лихва по изтекъл депозит? Не знам с тях как процедират с лихвите, имам при тях но не е изтекъл още.

# 899
Сметката ми е от около 2 месеца и този месец почти през 80% от времето имах 50 лв. За седмица държах около 2000лв. Няма как средно за месеца да съм имал повече от 500лв. Депозити имам, но не са изтекли. И те са от около месец. Може по някое време да ми дръпнат 7лв 😀

Общи условия

Активация на акаунт