Въпроси за TBI Bank

• 82 027
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 870
Да попитам за карта  Неон. Вече 2 седмици чакам  оттовор от тях.Супер  несериозно.Защо не мога да плащам с тази карта онлайн? Явно и те нямат идея ,защото получавам самоотговор освен"Изисква техническо време вашия въпрос".
Пуснала съм депозити при тях,но май като приключат ще приключа и аз  с тях.Нещо не ми харесват ,ако мога въобще да ги нарека "банка". Отделно,че пращат карта с име написано както им дойде.Не ги ли гредат тези лични карти,не знаят ли как се пишат имената на латиница  и какви хора работят при тях,с какво никакво  образование е под въпрос. Реално ,ако не бях видяла оставам с грешни данни и става мазало при превод на пари.

# 871
За онлайн плащане изпращат код с смс, виж дали нямаш изпратен.

# 872

Не. Не се стига до този код.Нито изписва някъде да въведа кода ,който имам още при активиране на картата

# 873
Edelvais123, обадихте ли им се по телефона или им пишете в чата? Аз не бях получила статичния ПИН, който се изпраща при активирането на картата и не можех да превеждам пари от сметка в сметка онлайн. Обадих им се и ми решиха проблема много бързо. Малко трудно се свързах де.

# 874

Не. Не се стига до този код.Нито изписва някъде да въведа кода ,който имам още при активиране на картата
Тогава защо мислиш, че проблема е в картата?

# 875

И какво се случва след като си въведете данните на картата и натиснете бутона за плащане?
Ако съответният сайт не може да обработи плащането, ще върне някакво съобщение за грешка.
А и има сайтове, които не участват в програмата за 3D Secure на Visa и не изискват въвеждане на код от СМС и статична парола за потвърждаване на плащането..

# 876
До последните трима отговорили, не прочетохте ли какво е написано за проблема. Че ТБИ са го отчели като технически проблем и работят по него следователно вие не може да й помогнете. А и тя според мен не търси помощ, а иска да изкаже недоволството си от фирмата под формата на реторичен въпрос…

# 877
Питам при друг има ли такъв проблем  и как са го решили, защото явно от ТBI  са доста объркани и не наясно 😅.
За да не знаят откъде идва проблемът ... С друга банка такова нещо не ми се е случвало или поне се рашавали проблемите почти веднага. Да не говорим,че да объркат име (не дам на мен ,а и на мои близки) е недопустимо.

# 878
До последните трима отговорили, не прочетохте ли какво е написано за проблема. Че ТБИ са го отчели като технически проблем и работят по него следователно вие не може да й помогнете. А и тя според мен не търси помощ, а иска да изкаже недоволството си от фирмата под формата на реторичен въпрос…

Прочетохме.. аз лично "да попитам за карта Неон" го разбирам като въпрос, а не като реторичен въпрос.
А и в тази тема, в някои случаи, човек може да получи по-бърз или по-адекватен отговор от съпорта на ТБИ..

# 879
Питам при друг има ли такъв проблем  и как са го решили, защото явно от ТBI  са доста объркани и не наясно 😅.
За да не знаят откъде идва проблемът ... С друга банка такова нещо не ми се е случвало или поне се рашавали проблемите почти веднага. Да не говорим,че да объркат име (не дам на мен ,а и на мои близки) е недопустимо.
Права сте, това е положението с ТБИ. Те привличат клиенти с добри условия, а надежността им е ужасна. Случвало се е да бърка и баланс по сметки системата им. Приложението им е на ниво средно бюджетна андроид игра вместо да е сигурно, надеждно, предвидимо както се очаква от банка и това им го казах(наели са който им е паднал, все пак като не са утвърдена марка е по-трудно да привличат таланти). Само можем да се надяваме с времето да се подобряват, ако ли не ще ги сменя и аз.

# 880
Като цяло има някои положителни моменти, но след два пъти невъзможност за плащане на каси в търговската мрежа поради "технически проблеми" върху, които първия път работиха два дни, а втория само няколко часа и АБСОЛЮТНА невъзможност за идентификация в приложението след смяна на телефон НЕ препоръчвам картата.
Нервите, които ще Ви коства са повече от предимствата. Съпорта е точно НИКАКЪВ.

# 881
Аз лично прочетох, че ТБИ казват "Изисква техническо време вашия въпрос". За мен това не е отчитане на технически проблем от тяхна страна. Възможно е да не разбират какъв е проблема, точно както аз не мога да разбера.
Не отричам възможността проблемът да е в ТБИ, всеки, който чете темата знае, че съпортът им е зле.

# 882
И какво се случва след като си въведете данните на картата и натиснете бутона за плащане?
Ако съответният сайт не може да обработи плащането, ще върне някакво съобщение за грешка.
Разумен въпрос, но отговор няма, а е ключов момент.

С друга банка такова нещо не ми се е случвало или поне се рашавали проблемите почти веднага.
Другите банки казват директно, че не е в тях проблема. Гледал съм го този филм много пъти.

# 883
Понеже смятам, че тук ще получа по компетентен и бърз отговор питам... Каква е таксата за теглене от банкомат повече от два пъти. Просто така ми се наложи този месец

# 884
Аз съм споделяла, че  имах проблем с картата Неон в началото и така и не успяхме да дефинираме проблема( можех да плащам он лайн, но не и на ПОС). Мъчих се с чат-а( става бавно и всеки път почваш да обясняваш от начало за какво се бориш), накрая по съвет от тук, просто я обявих за загубена в офис и заявих нова и с нея вече всичко си беше наред. Междувременно се убедих, че макар и с повече чакане, ако се свържеш по телефона- получаваш бърз и адекватен съпорт. И като цяло- проблемите им не са повече от тези на останалите банки( откак ОББ купиха Райфайзен, там е майко мила, положението...например).

Общи условия

Активация на акаунт