Отговори
Здравейте,
Бих искал да споделя опита си за tbibank,  за да не пострадат и други нейни бъдещи клиенти!
Става въпрос за финансови продукти като, стоков кредит, който се превърна в потребителски кредит и неон кредитна карта!

Имам карта неон от м. юли 2025.
Беше ми препоръчана към стоков кредит за 6м.
Първо, когато реших да си изплатя предсрочно кредита, не ми беше намалена лихвата за предсрочно погасяване.
Направих втори стоков кредит за 12м., след изплащане на първата вноска ми беше направено в приложението оферта за изплащане на целия кредит, чрез потребителски кредит за три м., ясно видях, че отново нямам намаляване на лихвата, но нахалството им прехвърли моят праг на търпимост, когато една седмица по-късно установих, че не само не са намалили лихвата, дължима за 12м., но и тази вноска, която съм платил не е намалена от общата цена.
Направо наглост.
Ще информирам Агенция на потребителите и ще подам жалба срещу тях.
Относно неон кредит, много интересно, в момента върви тяхна промоция за безлихвено изплащане на стоките и услугите заплатени с него, на 3 или 6м., но в мига, в който рефинансирам, получавам за всяка моя покупка олихвяване, това е измама. Не зная може ли някой да ги спре, но аз ще опитам.
Съветвам Ви да нямате никакви взаимоотношения с tbi bank.
Навремето бях ползвал стоков кредит при тях и бях мн. доволен, но в момента клиента нито знае какво е платил, нито за какво, нито въобще какво ще му се наложи да плаща в бъдеще, така че стойте далеч от тази тъй наречена Банка, макар да не е.
Надявам се държавата да има нужните ресурси, за да я спре, да обира народа.

# 1
Прочетохте ли внимателно с молив в ръка общите им условия за всеки един от цитираните от Вас няколко банкови продукта.

Зададохте ли въпроси на Вашия адвокат и счетоводител.
Ако сте и въпреки това, са Ви ощетили, търсете си правата като докажете, че са нарушени.
Ако не сте, сега ще Ви се наложи, да го направите по по-трудния начин, започвайки от своите поне 3 договора, общите условия и т.н.

# 2
Аз нищо не разбрах.. четете какво подписвате, няма да вземат нещо, за което нямат право съгласно условията на договора.. Има тема за банката, може там да си споделите мнението.

Общи условия

Активация на акаунт