За новите маниери в свалките

• 22 668
  • 558
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
Да, точно. Няма по-хубаво нещо от това някой да е честен в намеренията си и ясен какво иска и дава.
Тия работи жените си ги говорят, но на практика правят друго - подлъгват се и спят с тоя, дето и той иска само секс, ама на думи обещава и повече.
А пък този, който е искрен, си ляга сам. Не знам жена да е легнала с някой, който идва с думите "здрасти, много си секси, искаш ли да се чукаме, ама друго не чакай от мене".
Някаква куртоазия и социални порядки са приети, като част от тях са мъжете да си завоалират намеренията.
Тия истории на прелъстените и изоставените са стари като света и винаги е едно и също - ако се вслушаш в думите на мъжа и погледнеш действията му, ама никак, никак не би си помислил човек, че той смята да се застоява. Повечето връзки започват с намерение за секс и добре прекарано време, а не с намерение за брак и деца. Но има определен тип мъже, които са склонни на връзка, търсят я, искат я и ако си паснат с жената сексът ще премине в такава, и има мъже, които не търсят връзка, бягат като дявол от тамян и им личи.
Или са вече обвързани, или са всеизвестни коцкари, или се държат неуважително към жената, или не искат никой да ги вижда заедно, или ту вдигат телефона и отговарят, ту не.
Досега не съм виждала мъж, който да инвестира време, усилия и пари в жената, да се забавляват, да я запознае с приятели, да измисля интересни места за срещи, да я търси, да й звъни, да я взима и изпраща и накрая да си бие камшика след първи-втори секс.

# 466
  • Чужбина
Много съм объркан. За секси мъжа  и оборотността разбрах. Иначе се намират секс за секс или връзка за връзка ли?
Т.е. няма значение обвързаността на  партньорите, тя е на последно място.

# 467
С мъж, който не инвестира време, внимание и емоции в мен, независимо колко е секси, и привлекателен не мога да бъда и никога не съм била. Обвързаността, също има значение.
С женен мъж и като свободна и омъжена, не бих била. Може и да съм нарцис, или си знам цената, но не бих си губила времето с всеки срещанат без този човек да се инвестира по всякакъв начин в мен.

# 468
  • По света и у нас
Ох боже, на този свят има хора които търсят всякакви неща и други които предлагат тези неща. Какво е толкова сложно за разбиране. Трябва ли все женени с деца да сме за да правим секс?

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 21:25 от PriMadonna

# 469
  • София
Много съм объркан. За секси мъжа  и оборотността разбрах. Иначе се намират секс за секс или връзка за връзка ли?

Разбира се, че има значение. Зависи точно от това какво търсиш. Ако търсиш сериозни отношения, на мен ми се, струва абсурдно да ги търсиш сред обвързани. Ако търсиш нещо неангажиращо обаче, може би е бонус другият да е обвързан, защото вероятно значи, че доста по-трудно ще тръгне с куфарите. Много обвързани, които търсят нещо странично, също предпочитат обвързани по същата причина. Някои обвързани пък са по-смели в свалките, защото не ги интересува много ще ги отхвърлят ли, те вече един вид са се доказали. Та има и такива случаи. Свят широк, хора всякакви. То какво точно виждаш като дефицитно на пазара, нещо не разбрах?

# 470
  • София
Че няма девици от Рудозем, с чевръсти ръце и шамии на главата.

# 471
  • Чужбина

Разбира се, че има значение. Зависи точно от това какво търсиш. Ако търсиш сериозни отношения, на мен ми се, струва абсурдно да ги търсиш сред обвързани. Ако търсиш нещо неангажиращо обаче, може би е бонус другият да е обвързан, защото вероятно значи, че доста по-трудно ще тръгне с куфарите. Много обвързани, които търсят нещо странично, също предпочитат обвързани по същата причина. Някои обвързани пък са по-смели в свалките, защото не ги интересува много ще ги отхвърлят ли, те вече един вид са се доказали. Та има и такива случаи. Свят широк, хора всякакви. То какво точно виждаш като дефицитно на пазара, нещо не разбрах?

И при мен нещо такова се избистя... Обвързаността дава непукизъм и повече увереност. А самотата - повече отчаяние и неувереност. За дефицита - винаги сякаш е бил на качествени хора.

# 472
Много грешно възприятие на света. Може да си щастлив и сам. Самотен можеш да си с всеки.

# 473
  • Чужбина
Много грешно възприятие на света. Може да си щастлив и сам. Самотен можеш да си с всеки.

Защо бързате с такива преценки и присъди. Това не ни е най-добрата черта на нас, българите. Не можеш да кажеш от каквато и да е инстанция какво е грешно възприятие. Естество е да има значение дали си обвързан или не.

# 474
Joy
Ние, българите.

# 475
  • Чужбина
А, да, аз може да не съм, ясно...

# 476
А какво ви е мнението за приложенията за запознанства като Тиндър и тн. Никога не съм ползвала. Как се случват там нещата, какъв е опитът ви и тн.

# 477
А какво ви е мнението за приложенията за запознанства като Тиндър и тн. Никога не съм ползвала. Как се случват там нещата, какъв е опитът ви и тн.

Положително.
Поне при мен, писаха ми доста хора, нямаше никакви изцепки като "Искам да те пр@$на"
Излязох с 3 ма, с единия от които дори ходихме 5 месеца, а другият все още ми е приятел.

# 478
  • Столичанин ама не в повече :D
Викаш те щото изообщо не са искали да те пр@$нат Sunglasses

# 479
Едва ли, по скоро има предвид, че не са и го написали директно или не са и пратили някоя п**шка, което си е постижение в днешно време

Общи условия

Активация на акаунт