За новите маниери в свалките

• 22 666
  • 558
  •   1
Отговори
# 480
По-добре всеки да си каже директно,отколкото завоелираните свалки,които пак завършват със секс.
Не малко жени са пропищели от подобен тип познанства,иначе директното - "искам те само за секс" им се вижда просташко.

# 481
  • София
Много е гадно - първо яко подмазване, сериозната работа уж и после секс и тишина.
Ми кажи си че искаш секс, бре човек!
Уж нали сме 2023, а номера като от миналия век.

# 482
Поне при мен, писаха ми доста хора, нямаше никакви изцепки като "Искам да те пр@$на"
Про стак.
Как може да хвърляш асака първо.

# 483
Ми ша цака я, ако тя му е казала, че иска да е с нейна приятелка ...
Няма смисъл от дърпането и правенето на недостъпни - говоря за такива номерца. Иначе,ако има някаква неприязън по-добре е да се покаже в зародиш и всичко да се знае.

# 484
Каква е разликата какво ще ти напише в тиндъра? И да каже, че търси секс, и да не каже, пак има секс на втора среща.

# 485
Те в тиндъра повечето жени не са за секса,и да пускат на 2-ра среща,то е защото са с нагласата за други взаимоотношения.Satisfied

# 486
  • Fairbanks, Alaska
А какво ви е мнението за приложенията за запознанства като Тиндър и тн. Никога не съм ползвала. Как се случват там нещата, какъв е опитът ви и тн.
А защо най-добре не пробваш? Така сама можеш да добиеш представа за Тиндър. Аз съм пробвал и ми отговориха две жени. С първата комуникацията беше много измъчена. Отделно, че не е от най-силните ми страни. С втората можеше и да се получи нещо, но пак по същата причина се отказах. Около 10-15 дни се занимавах с Тиндър.

# 487
  • Столичанин ама не в повече :D
Каква е разликата какво ще ти напише в тиндъра? И да каже, че търси секс, и да не каже, пак има секс на втора среща.
Ама само за тиндър ли се отнася секса на втора среща или и в другите приложения? Thinking

# 488
Ми аз не бях там за секс, написах си хобитата и интересите и за моя радост получих доста сносни предложения и разговори.

А дори някой да ти предложи само секс, може да е по-галантно.
Един например беше написал “Много ми се иска да видя какво има под тези готини аутфити на снимките”
Адмирации за подхода, ако бях само за секс щях да му дам шанс :p

# 489
една приятелка си се ожени по тиндър без сексове на първа среща. но пък после се разведе без тиндър а с адвокат. адвоката не знам имал ли е тиндър

# 490
Ех,  Холдъне…. оная тема не я чета отдавна, все пак - и СО си струва 😉

# 491
  • По света и у нас
Новите маниери на свалките част 2#: пример 1 - Човекът е женен и иска любовница. Намира си, харесва я много. Правят каквото правят и и заявявя, че тя е негова и това е. Просто е негова. А ако тя се вижда с друг той ще изчезне и няма да се занимава с нея.
  Освен това тя трябва да вдига телефона винаги когато той звънне а също така и да му пописва в чата за да се чувства той желан и липсван. В същото време той не смята, че трябва да прави същото е женен и защото е ясно, че той я харесва. Тоест няма нужда да се бъхти дори мисловно да я интригува.
Освен това изобщо не му минава през акъла, че като си имаш любовница за да я държиш при теб трябва да носиш разни работи като вино например, цветя, бонбонки и тем подобни глупости.  Като му кажеш, че го ползваш за секс се чуди и протестира и те обвинява.
2. Любовникът звъни на жената да се видят , тя го отрязва защото е заета със семейни неща. Той се дразни , защото е ходил да се епилира целия и тя нямало да може да се възползва от идеално гладкото му тяло.
3. Като цяло има доста мъже, които като си размените телефоните не звънят и после като се видите ти се сърдят защо не си ги търсила. Като че ли, ти си длъжна да им пишеш.
4. Чести се срещат мъже, които питат - какво ми купи? За мен подарък има ли? Уж на майтап, но всъщност не съвсем.
5. 85% от случаите, мъжът първи пита (моментално след запознанството) с какво се занимава жената в работно отношение. Веднага да си направи сметка дали ще се набута.

# 492
5. 85% от случаите, мъжът първи пита (моментално след запознанството) с какво се занимава жената в работно отношение. Веднага да си направи сметка дали ще се набута.
Ха-ха, а пък от жените 95% един от първите им въпроси при запознанство е "ти с какво се заминаваш?" - демек, "колко пари изкарваш?"

# 493
  • Далечният изток
Ми естествено, никой не харесва търтеи и прошляци.

# 494
  • София
Нормално е да попиташ с како се занимава отсрещната страна, без да искаш подробности. А всеки може да отклони темата, ако прекалено задълбаят.
PriMadonna, да търсиш хора от твоята черга  е най-нормалното нещо на този свят. Важи за всички полове (не им знам бройката).

Общи условия

Активация на акаунт