бъдещи мами -септември 2007 от Бургас?

• 12 460
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, ние с моето Пламъче сме си вече в къщи. Родих го на 23-ти. 3,400, 52 см.
Много съм щастлива, че го имам, но ще ви разказвам за моето раждане утре, защото сега искам да се изкъпя и не мога да стоя дълго седнала. Боли ме д-то!  Имам 5 шева но се чувствам като бродерия!
Иначе всичко е наред и сме добре!

# 181
добре дошла отново , Уиш!  welcome възстановявай се бързо!

# 182
mama21-Лазарова приема в часният си кабинет в понеделник,вторник и петък от 16,00-18,00
Кабинетът се намира в пресечка на ул.Кирил и Методий в частта м-у Републиканска и Демокрация-има табела от страната на Кирил и Методий
Да не ви плаша момичета но смятам че трябва да ви разкажа и моята история. Като забременях имах тежка бременност ходих при Лазарована прегледи, 2 пъти лежах в патология при нея и имахме твърда уговорка като започна да раждам, че ще дойде. Като започнаха болките и звъняхмме сигурно 100 пъти и на мобилния и на домашния телефон. НЕ ДОЙДЕ. После дори и не се заинтерисува , не се и извини.

# 183
  • Бургас
Здравейте мами от Бургас, бъдещи и настоящи!
И аз се включвам като бъдеща мама за месец септември!
Пожелавам на всички бъдещи мами лека бременност, а на настоящите само радости и усмивки с техните слънчица!
Аз преди няколко дни си регистрирах бременността при д-р Бояджиев. Приема в Света София. Аз съм с много лошо мнение за Ганчев, Ангелов, Ризова, Лазарова, Скочева от личен опит от предишна неуспешна беремнност. А този доктор ми направи много приятно впечетление, спокоен, лъчезарен, усмихнат, пуска майтапи. Всичко ми обясни подбробно. На видеозона ми обясняваше и показваше, докато успея да видя каквото трябва. Отговори на всичките ми въпроси и ме накара да се почувствам спокойна и отпусната. Дори ме предупреди, че в Света София двата безплатни ехографа, които се полагат по касата не може да ми ги осигури, така че ако искам да ходя при друг доктор. Не ме задължи да правя нещо при него. И аз останах очарована от такова отношение да си кажа честно. Така че ако някой иска може да пробва при него. Освен това знам, че по време на бременността можеш да си смениш доктора,  който я води като поискаш ново направление от джи пи то.
Хайде стига толкова, че много се разписах.
Приятен ден на всички!  bouquet

# 184
добре дошла lexy  Hug при бояджиев и аз ходих преди няколко месеца и ми направи впечтление, че е внимателен и обяснява. но тогава попаднах случайно на него  - просто той беше дежурен в събота. и тъй като нищо не съм чувала за него, реших да не се записвам при него  newsm78

# 185
  • Бургас
Я какъв е този доктор, не бях чувала за него до сега  newsm78, а работи ли в Родилно?
Какво става с mama21, щеше на преглед да ходи ...

# 186
  • Бургас
Здравейте бих искала и аз да се включа във форума,макар че термина ми не е през септември,а на 17.04.2007 и вече започвам да се приготвям.На всички бъдещи майки пожелавам лека бременност и раждане без усложнения.

# 187
Добър ден и от мен!   bouquet Абе мамета на вас кой ви води бременността. Аз още не съм решила, а ми е време да взема някакво решение. Мислех при Калчева да ходя, но нещо като ходих при нея последния път не видях никаква заинтересованост. Само чух всичко е нормално и тука ли ще ти водим бременността. А за иследвания нищо. Нещо ми се стори че бърза да ме изгони от кабинета и да ми вземе парите. И сега се чудя и се мая. Моя позната е много доволна от Иванов. Не знам. Това е много труден избор и важен. Из форумите четох ама то за всеки колкото и хубаво толкова и лошо така че всичко е късмет май.
От утре съм в отпуск и ще имам време да отида и при личната да ми даде направление и ще се консултирам и с нея. Ще се радвам да ми дадете някой съвет.  Hug Hug Hug
Хубав ден на всички!!!

# 188
  • На морето!
katalina,колкото различни хора-толкова различни мнения.Доста е субективно да се каже ,че някой д-р е добър или не.Ти по здравна каса ли искаш да минаваш или на частно?Аз си ползвам талон от ЛЛ и ходя при Гамишев.Много съм доволна от него  Peace,но както можеш да прочетеш не при всички е така.Имаше една тема със списък с лекари ТАЗИ МАЙ -разгледай я и си избери.Наистина е важен избора на лекар.Трябва да му имаш доверие,за да ти води ЖК по най-добрия за теб начин  Hug

# 189
аз искам друго да питам - в крайна сметка кой ти издава направлението за раждането и кой определя как ще протече-нормално или секцио? частинят лекар, лекарят по ЗК или джипито по препоръка на гинеколог / и на кой-на частния или на държавния?/

# 190
  • На морето!
Документите за РД ти ги оформя лекаря,който ти води консултацията-при който се водиш.Ако ходиш при някой по ЗК той ще ти ги оформи,ако не питай частния,но със сигурност няма да е ЛЛ-той ти дава болничния след като родиш.

# 191
Този, който ти следи бременността независимо дали е на частно или със ЗК.
randuna по принцип нямаше значение за мен, но мисля че по добре е да работи с ЗК. Те така или иначе ще ти вземат парите, но с касата когато е мисля че няма проблем да ти дават болнични по всяко време. Когато бях при калчева ми каза че повече от 5 дни не може да ми даде (евентуално).

# 192
че тогава защо трябва да се записваме на ЖК , само заради направленията за изследвания ли? или първият болничен се даваше от лекаря по ЗК? обърках се вече  Embarassed

# 193
  • България
Каталина, аз ходих при Калчева в 18-та седмица на фетална морфология, наистина е малко особена и надута, но се води за добър лекар. като цяло съм доволна от прегледа . Каза със сигурност , че ще имам момиченце  Laughing Ще видим дали е познала.
Иначе ходя при Ганчев, не мога да кажа нищо лошо, пуска ми изследвания, вярно че ехографа му е старичък, но аз когато се съмнявам нещо ходя на частно и така....
lexi,  ти защо имаш лошо мнение за него?
мама21, къде си?

# 194
Тина за познаването знам че познават по броя на прешлените на гръбнака. И на моята  колежка и познала че ще е момче, е тя още не е родила ама днес е ходила и са му видали всички подробности, обаче си е кожудерка. Дай за това дай за онова дай за третото и днес я е оръсила 55 лв някъде. Вярно е че са за хубаво дадени, но все пак .... А за тая фетална морфология колко пари те оръси, че и мен вика в 18 г.с. май за същото.

Общи условия

Активация на акаунт