бъдещи мами -септември 2007 от Бургас?

• 12 443
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
  • България
За феталната 30 лв. на 2Д, иначе има и 4Д, който струва 70 лв. #Crazy А това за прешлените за пръв път го чувам. как така , не вярвам да има разлика в броя на прешлените на момченцата и момиченцата  newsm78 ( или греша)Ами не знам аз нали ти казах, че само веднъж бях при нея. Според мен си запиши някой , който работи със здравната каса поне да ти пуска безплатни изследвания и да ти води бременността, а ако решиш после можеш понякога да ходиш при не я или при друг на частно за да сравняваш мненията , а и за твое успокоение.

# 196
Аз   при Калчева  винаги плащам по 30лв., толкова струва прегледа. А къде има по евтино 4Д, че се чудите?

# 197
За 4Д никой не се чуди. Това май е ясно на повечето във форума. Нали само Калчева има такъв видеозон. Аз говорех че на колежката ми не е взела пари само за преглед а за всяко нещо поотделно й го е таксувала, което мен лично ме очуди.
Тина за прешлените и на мен ми е малко странно, но съм склонна да вярвам. Иначе как ще разбере токлова рано пола на детето освен с кръвен тест, който май тук не се прави. Не знам не съм доктор. Не споря за неща, за които не съм убедена. Само коментирам с вас. Може и вие да сте чули такова нещо.
  bouquet 
А за доктора който ще ми следи бременността -  с моя късмет мале мале на кой ли ще се натреса незнам, но задължително ще споделя.  Simple Smile

# 198
  • Бургас
Здравейто отново мили майчета,
Както се каза по-горе мнението на всеки за лекарите е субективно. Лошите мнения обикновено са след нещо сполетяло самия човек и както и да го убеждавате, че лекарят е добър не се получава.
По-чоналата година бях бременна, която бременност завърши с абразио. Но за мен беше престъпна небрежност да ме гледат толкова доктори по толкова пъти и никой да не ми каже, че плода е умрял. А той престоя в организма ми 3 седмици, през което време съм  гледана от всеки от изброените, единствено Скочева ми каза след втория път и то без да ми каже че съм  спешен случай. А аз умирах от болки. Запалих си колата и отидох в Плевен от където съм, по спешност ме приеха и ме почистваха през нощта, защото било въпрос на часове да се отрови организма ми.
Съжалявам за разстройващите новини.
Успех на всички и нека да не се случват лоши неща!

# 199
От написаното разбирам, че Калчева правела фетална морфология. Сигурни ли сте, че става въпрос точно за ФМ, защото мен малко ме съмнява тази информация? Confused

# 200
  • Бургас
И аз за първи път чувам, някои да прави ФМ в Бургас  newsm78

# 201
  • Бургас
Абе тя Калчева може и да прави, друг е въпроса колко разбира ooooh!, ако си държите на феталната, тичайте в София или Варна, иначе само пари вземат за нищо  #Cussing out

# 202
  • Burgas, Bulgaria
 Cry Cry Cry имам размекване е скъсяване на матката.По всяка вероятност в петък ще посетя Лазарова и влизам в болницата.Ебаси ужаса док каза че съм доста нервна за което и успокоителни трябва да взимам.Офффффф направо незнам вече един път да минава всичко.......
Иначе човечето е супер добре. Heart Eyes

# 203

Аз я питах и тя каза, че прави, а дали разбира...Какво освен подробно оглеждане на органите и костите, включва ФМ?

мама21, желая ти успех, дано всичко мине добре.

# 204
Здравейте милички!  Hug
Сега да разкажа за моето раждане. Според докторите мина много бързо и лесно, но аз мислех че раждам цяла вечност. ...
Та, в петък сутринта отидохме с моя мъж в болницата както си ме беше повикал моя наблщдаващ доктор и аз с усмивка на лице, щастлива и незнаеща какво я чака си сложих грозната нощница, постлах си грижливо чершафите и се настаних ... Включиха ми системата в 9 и 15 и някъде към 10 започнаха по-силните контракции. Така както си бех притеснена че ще родя без да разбера що е то контракция в един момент много бързо разбарх ! Simple Smile И не ми хареса ...
После дойдоха да ми обяснят, че трябва да започне да намаля болката и да започна да усещам напъни както при ходене по голяма нужда и тогава за дапочна да напъвам все едно ще си върша голямата нужда. Е тогава за мен започна кошмарът... В  интерес на истината в 12 без 10 бях на магарето и в 12 и 30 бебчо беше факт, но аз мен всеки напън беше като че ли малка смърт. Не усещах да се случва нищо а само чувах доктора да вика - давай, напъвай още малко... Ама какво малко ... започнах да чувам сестрата как ме реже, но не почувствах болка. Вече когато бях на ръба да извикам на доктора "разпорете ме ако трябва, но го извадете" усетих главичката и с още един напън малкото синьо нещо беше излязло. Simple Smile
После ме шиха - боля малко и след това вече бях безумно щястлива. Simple Smile
Плачех, смеех се, пак плачех .... Още не обичах човечето, но бях щастлива че е вън от мен живо! В един момент багодарях на всички че е живо малкото същество. Започнах да го обичам чак на втория ден от живота му а сега той е всичко заради което живея! Simple Smile
Сега ужасно ме болят шевовете и не мога да сядам, ходенето до тоалетна е приключение за мен и походката ми е ... не тя трябва да се види! Simple Smile
Но никога в съзнателния си живот не съм била по-щастлива! Simple Smile

# 205
wish-направо ме върна с 6 години назад с твоя разказ ,щом и двамата сте добре значи всичко е о.к.
И аз бях доста бродирана и около 20 дена бях ту на лява ту на дясна буза Laughing нали ме разбираш.Много ми помогнаха промивките с тетра ,ако искаш опитай .Я кажи какво прави бебо ,той е още много малък за номера .Не разбрах това за теб първо раждане ли е? Ако да -тогава си герой ,защото 3 часа са си нищо .  bouquet
mama21-мисли само бебчо да е добре ,а ти се успокой -по -добре под лекарски контрол отколкото да си мислиш само лоши неща и да си стоиш във вкъщи и при най-малката промяна на нещата -болка ,опъване и т.н. да се шашакаш още повече.

# 206
  • Бургас
Честито отново на Уишчето, така да се радвам че е минало добре и бързо   bouquet То като за първи път си е направо за учебниците това нейното бързо раждане. Уишче кой доктор те изражда, беше казала че ходиш при двама?

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  Laughing

# 207
уиш, измъчила си се, ама пък за хубаво  Grinning как се справяте първите дни в къщи с малкото човече? страх ли те е да го къпеш и въобще да се грижиш или "ти идва от вътре"?
мама 21, оправяй се и ти, още малко ти остава /на мен поне малко ми се вижда сега  Wink/, ще устискаш  Peace

# 208
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!!!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ  И ДА ГУШКАТЕ НАЙ-ГОТИНИТЕ БЕБОЦИ !!!!!!

# 209
Добро утро!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
wish кой лекар и акушерка наистина те изражда,защото доколкото си спомням ти нямаше да се уговаряш с никого или се лъжа newsm78. И ако е така какво беше отношението на лекарите и акушерките към теб

Общи условия

Активация на акаунт