бъдещи мами -септември 2007 от Бургас?

• 12 465
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
mama21-Лазарова приема в часният си кабинет в понеделник,вторник и петък от 16,00-18,00
Кабинетът се намира в пресечка на ул.Кирил и Методий в частта м-у Републиканска и Демокрация-има табела от страната на Кирил и Методий

# 166
mama21 и аз ходя при Ризова ,разбрах вчера ,че от понеделник заминава на почивка за една седмица .Не го казвам за да те плаша ,а просто информативно .Ти се успокой и наистина щом с бебо всичко е наред почивай си и само положителни емоции .Ще си пишем във форума .Нямам телефон на Лазарова ,но ми се струва ,че в някоя от бургаските теми някой беше споделил информация за нея.И аз ще потърся .
Nikki_Ivanova-нямаш никакъ проблем за срещите ,но другите мами не дават предложения .А някои мами направо изчезнаха .Сподили моля те ,на теб кой ти роследяваше бременността .

# 167
  • Burgas, Bulgaria
muna33 много ти благодаря мила за информацията.Ще отида при Калчева в понеделник и ще видим какво става.
И аз съм за срещичка ама точно сега не ставам много много за разходки Crazy

# 168
mama21-аз пък искам да те помоля за координати на Калчева и къде точно и е кабинетът ,защото и аз смята да я посетя другата седмица .Не знам дали ще стане ако се обадя в пенеделник  за да си запазя час,досега не съм ходила при нея.

# 169
  • Burgas, Bulgaria
Абе нещо не си вдигат тел. там а часове дават седмица на пред щото е много заета.
84-08-08 е телефона а кабинета е точно над пожарната има и табела ще го видиш 100% като отидеш до пожарната.
Аз като разбрах че съм бременна отидах при първия лекар-св.софия-Ангелов и той аз бях с жестоки болки ми каза че съм с извънматочна бременност и да ходя  в болницата да ме докастрира-имам гин.операция преди година и съм с половин тръба и яйчник.Каза и 350лв. да му нося за красив шев.
Същия ден обаче звъня на Калчева и рева по тел. а секретарката и ми вика-ми тя излиза в отпуска днес ама хващай едно такси и идвай.Та така се намърдах казах че е спешно.Втория път ходихме с таткото в 19г.с. и прегледа определено беше вълнуващ-каза ни че ще е момченце на 100%.Струва 30лв.+доплер а като я питах за 4Д тя каза че е рано а пък и трябва време за това ако някой се е запътил за това да предупреди че точно 4Д ще иска.

# 170
Улицата на Лазарова се казва Болярска но кой номер е немога да се сетя, но то има табела в една кооперация точно срещу нея има едно магазинче за оръжия там ги чистят и тем подобни. Ако искаш номера й ми пиши на лични ама тя не работи с часове отиваш и чакаш. Дано да съм ти помогнала. А за ВИП стаите аз като ходих по спешност една вечер до болницата имаше на една стая табела ВИП, но колко е ВИП не знам

# 171
  • Бургас
muna33 на мен бремеността ми я следи Ризова. Доволна съм, макар, че винаги има какво още да се желае, но споредмен тя си преценява пациентите и назначава на всеки каквото е необходимо. Аз имах много лека бременост и въобще не съм и създавала проблеми. В същото време при нея ходеше и моя колежка и определено имаше много различия в протичането на прегледите и изследванията. Мисля, че Ризова си знае работата и работи с всеки индивидуално. Е по време на моята бременост, отсъстваше 10 дена лятото /май пак на почивка беше/, но ме информира лично тя и за сметка на това като се върна в първия си работен ден беше цял ден на работа и прие абсолютно всички.

# 172
  • Бургас
Честито момък на Уишчето. Да и е жив и здрав, много да я слуша и белички да и прави  Joy   bouquet  bouquet  bouquet

Мама21 я се успокой малко, ти с тия нерви напоследък да не мислиш че му помагаш много на бебчето. Ако се налага ще лежиш в патологията, и там е за хора. Е, гадничко е ама щом се налага... Все пак в болницата щеш нещеш ще лежиш, пък в къщи за това ще станеш за онова ще станеш и накрая белата станала. Кураж мила.   bouquet  bouquet  bouquet

# 173
  • На морето!
Къде сти днес,бургазлийки?
Мама21,и аз като 6u6on4eto те съветвам преди всичко да се успокоиш,да си почеваш и спазваш препоръките на докитата. HugАз мисля да отида при Калчева в 8мия месец,за да огледа пъпната връв и да видим дали има нещо обезпокоително в края на бременноста.Иначе ходя при Гамишев и съм много доволна. PeaceВярно е че има много пациентки,но винаги обръща внимание на важните неща.Аз съм на принципа,че когато една бременност е нормална,т.е. без усложнения всички лекари са добри.Но ако не дай Боже се появи проблем тогава всички "лъсват" и те пращат в София Tired
И аз като Мама21 установих бременноста си при Ангелов,но при мен беше по-благосклонен.Не ми предложи кюртаж,но ме "успокои" че организма ми сам ще изхвърли плода  #Cussing outГолям рев му дръпнах и аз тагава...Срава Боге всичко е наред досега и тоя изруд е само спомен!

# 174
  • UK
 Мами хайде да си направим една срещичка на бургаските бременлийки  Mr. Green
 Ако има мераклии да се преброим и да обсъдим кога е най- одачното време... май е най- добре да се позатопли първо  Crazy

# 175
  • На морето!
Мами хайде да си направим една срещичка на бургаските бременлийки  Mr. Green
 Ако има мераклии да се преброим и да обсъдим кога е най- одачното време... май е най- добре да се позатопли първо  Crazy
Аз съм ЗА  PeaceНо наистина е по-добре да се позатопли първо.

# 176
  • Бургас
Нека първо се стопли и отминат грипните вирусчета че иначе тежко ни  Sick И можем да си спретнем една срещичка като пенсионерите да ни припича слънцето коремчетата  Mr. Green

# 177
  • Бургас
Честит син на Wish, да е жив и здрав, а на мама бързо възстановяване.
mama21 аз като спец по лежане в Патологията да ти кажа, че ако легнеш там освен системи / кормагнезин/, инжекции но-шпа или спазмалгон, друго няма какво да ти правят. Иди при Калчева, а ако тя реши, тогава влизай. Не ти препоръчвам да ходиш при Лазарова - вкарва за щяло и нещяло в Патология - номера е да дърпат колкото може повече пари от ЗК, със сигурност ще те убеди, че си с контракции и ще ти наговори куп глупости. Лежи и почивай повечко и не се натоварвай. Пиши какво каза Калчева.

# 178
Здравейте и от мен! Уиш честито  newsm51 ти синче и да ти е живо и здраво детенцето и да те слуша много.
Аз момичета да ви се похваля ходих днес при Калчева да ми установи бременността. Най - накрая и аз да се успокоя. Имаше си сърчице и ръчички и краченца. Много се развълнувах въпреки че аз лично видях само едно петънце дето мърдаше.  newsm03
Момичета още не съм решила кой ще ми води бременността. Мисля си за Иванов, но не знам още. За Гамишев наистина хубави работи съм чувала, но наистина не знам. Калчева също си предложи услугите, но доколкото знам консултациите ги води една Росица и още една и затожа се двоумя.
За срещичката и аз съм с двете ръце ЗА. Много ще се радвам да се видим и да се запознаем. Само че найстина май е хубаво малко да се постопли.
Айде сега вече отивам малко да побачкам, че ... шефа е тука. Някой път ми иде да го  fight

# 179
  • България
мама 21, пиши непременно какво е станало след прегледа. дано всичко да е наред и да се успокоиш малко.
Момичета и аз съм за среща Peace Мо мога само в събота и неделя, а през седмицата до 18 часа съм на работа. Така че ако е в удобно за мен време ще дойда с удоволствие. само да решите - свиркайте Whistling

Общи условия

Активация на акаунт