Покупка на ваканционен имот на южното черноморие

• 17 946
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
Къде са тези имоти по 700 евро в Слънчев бряг? Масово е 1000 евро, дори и нагоре, Съни дей 6 ли е?

# 91
Нека правим разлика между падане и загуба на покупателна способност. Ако сега за 2000 може да си купиш 200 хляба, след 20 години за 4000 хиляди ще може да си купиш 100 хляба. Цената се е вдигнала, но не си си запазил покупателната способност.
Това е образец на стЪкмистика... Laughing Ама нейсе...

# 92
# 93
  • Sofia

Не е 308 евро/кв.м, това е само началната вноска.

# 94
  • Бургас
Много се извинявам, точно с този имот съм подвела Simple Smile

# 95
А, те и другите обяви не са много цвете, но давай. Само за да кажем че има такива цени... Без Акт 16 и с такива такси поддръжка, в полето кой купува не знам. Но е факт, че цените в Несебър стигнаха космоса, а преди 3-4 г Поморие беше по-скъпо традиционно от Несебър. Слънчев бряг на мен не ми харесва. В Инцараки по- добре, поне е тихо, въздух от планината, няма инфраструктура но има панорама. Все още не мога да се реша на покупка на имот по нашето море. Спира ме усещането, че погребвам бюджета така. А цените скочиха много - 2021 г 650 евро, сега двойно и то в "топа-топа" жк Черно море. Който купил - купил, който не въздиша.

# 96
  • при него
На Баба Детето, Инцараки е много голямо (от 1 до 9) тези които са близо до главния път си имат инфраструктура. По-навътре, към планината, по-скоро черен път да, но си строят хората, там са по-скоро къщи, мини-кооперации. Единия край е по-близо до центъра, другия край се е слял със Слънчев бряг. Има голям супермаркет, горе-долу в средата, който работи целогодишно.

# 97
  • Бургас
Дадох тези цени за пример, че има и такива цени и те неслучайно са такива. Понеже хората се прехласват по Слънчев бряг и мислят, че е голямата работа, а то не е. И човек трябва да си отваря очите на четири и да внимава да не се окаже по средата на нищото.

Инцараки и на мен ми е любим район, много спокоен, а гледката отгоре е невероятна. Позната има вила там, в по-старата част - като седнеш на двора, все едно си в рая Simple Smile Не знам дали знаете, но Св. Влас и конкретно тази част е известна с лечебния си въздух, заради уникалното съчетание на море и планина. Неслучайно имаше прекрасен санаториум там, който бе продаден и превърнат в хотел...

# 98
Знам всичко, което сте написали за Инцараки, мястото е страхотно - беше още по-страхотно и диво, жалко че бутнаха Санаториума и построиха този хотел, долу имаше дори нудистки плаж, вече няма естествено. Но е далеч по-читаво от Слънчев бряг и лудницата там.

# 99
Значи кой знае защо пропагандата на политиците у нас почна да плюе по Слънчев бряг,(и Варна!),и тук някои като папагали повтарят тази черна пропаганда. Аз пък чета сайтове на Слънчев бряг и само допреди няколко дни чех със семейството си пишеше дитирамби за Слънчака и Несебър. Че този курорт е най-хубавия в света.

# 100
  • София
Значи кой знае защо пропагандата на политиците у нас почна да плюе по Слънчев бряг,(и Варна!),и тук някои като папагали повтарят тази черна пропаганда. Аз пък чета сайтове на Слънчев бряг и само допреди няколко дни чех със семейството си пишеше дитирамби за Слънчака и Несебър. Че този курорт е най-хубавия в света.
Аз пък все повече забелязвам пропаганда срещу Гърция. Че били строги законите, че били високи глобите, че много се чакало на границата, че е скъпо. Като отидохме тази година за първи път видях, че всичко е лъжа по нашите медии. Кьорав полицай не срещнахме, в магазините някои неща по-евтини и от в България, в таверните за вечеря за 3-ма плащахме, колкото плащахме преди 2 (две) години в Несебър същите трима човека, може да се мине границата и за 15 минути(като стане катастрофа на тракия, а те стават често през лятото, да не би да не се чака с часове?)

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 13:20 от чурек

# 101
  • Бургас
deaf, Слънчев бряг е огромен район с микролокации с различни характеристики. Има голяма разлика дали почиваш в хотел на първа линия и си имал късмета да си доволен от обслужването, или купуваш ваканционен имот с тенденцията хем да почиваш, хем да го отдаваш. Да купиш там, където си почивал - т.е. на метри от плажната ивица, е почти невъзможно към настоящия момент, или неизгодно.
Сред обявите вчера намерих апартамент в хотел "Кубан", който също се продава, за около 1000 евро на кв.м. Това е центърът на Слънчев бряг - изток, наистина близо до плажа и централните улици. Но 15 евро на кв. м. такса поддръжка си е сериозна спирачка. А и не знаеш какво ще се случи с този хотел - връх на социалистическото строителство, зависим си от собственика, през 9 месеца в годината няма преотдаване, а таксата си върви...

# 102
  • при него
Сандански и Свети Влас са местата с най-хубав въздух в България. Местните ни проглушиха ушите по темата Simple Smile

# 103
  • В.Търново
Има и годишна такса от 1000лв. Grinning

# 104
Има и годишна такса от 1000лв. Grinning

Такса от 1000лв е изключително ниска. Обикновено започват от около 2500 и могат да стигнат до х2. Маса от тези жилища са без собствени партиди за ток и вода, плащаш всичкото басейни поливки течове, помпи осветление на комплекс по цени на промишлен ток. Не вярвам нещо да се е променило последните 2 години откакто спрях да се интересувам от ваканционни имоти в комплекси по морето.

Общи условия

Активация на акаунт