Фенове на тениса - тема 9

• 25 736
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Но сега е сложното, защото Тиафо е в топ форма.

Очаквано Мъри и Циципас правят здрав мач. Циципас е на макс настроен за битка, почти не греши, но да видим докога.
Съра е майстор на тревата и не виждам как ще загуби този мач.

# 196
  • София
Супер мач до момента! Мъри с подкрепа на цялата публика, но пък и само Паула Бадоса да те подкрепя е достатъчно окриляващо. Да видим нататък.

# 197
По сет за всеки Няма шанс да завършат мача тази вечер.

# 198
С оглед на това как играе Сър Анди Мъри на тези години, много се надявам и Стан утре да направи такъв мач.

# 199
Сега е мой ред да сипя на малоумните организатори. Не стига че фаворитите имат повече почивка от другите, заради наваксването на дъжда на крайните кортове, а и имат безумното правило играта да се спира в 23 местно време, нищо че има покрив, осветление и т.н. Тогава за какво са им тея екстри. Нека си карат като едно време, нищо че на другите 3 ГШ, даже и в Париж, се играе докогато трябва и няма как на ЦК да прекъснеш мач, ей така.

Ето, вчера се случи с Мъри-Циципас и това пряко и грубо влияе на развитието на мача. Гъркът имаше тежки 3 часа срещу Тийм предния ден и вчера беше навъртял още 3. За обрат щяха да му трябват поне час и половина топ тенис още. Сега ще е отпочинал за 1-2 сета и положението ще е съвсем различно. Да не говорим как може да говориш с щаба си, да прекъснеш инерцията на съперника и т.н. Просто някак не е сериозно през 2023 година.

# 200
Това е Стефчо с византийските му номерца които нямат край просто. Харесвам го симпатичен ми е обаче с това прекалява много. Мъчно ми е и на мен за Сър Анди който се бори като лъв вчера просто репсект респект за него. Всеки друг на негово място би се отказал но не той си играе в челънжъри и изобщо не му пука. Ей това е любов към спорта! Дано да си вземе и третя сет и да бие Стефчо днес. А за организаторите на Уимбълдън винаги е било така традиции бла-бла. Спомням си преди години какъв скандал стана с продължението на мача Ноле-Рафа полуфинала та покрива та без покрива голяма драма беше пак заради подобно прекъсване на предния ден май беше.

Мен ме дразнят Уимбълдън с телевизионните им права и абонаменти ужасни са.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 12:39 от Gina Marini 740714

# 201
  • София
Голям мач снощи между Съра и Стефанос.
Срещата даде на макс точно това което чакахме и искахме от нея. Страхотна игра и от двамата, но Мъри просто е по-добрия на трева. Ако днес е във формата си от снищи би трябвало да затвори в 4 сета.
Дотук това бе най-качествения мач от Уимбълдън' 2023.

# 202
Абсурдни са телевизионите права, тази година поне ЕС2 го излъчва, предишни години съмсем го нямаше. Едно време го даваха по Канал 1 в прайм тайма.

Иначе за вчерашния / днешен мач аз стискам палци на Циципас, Мъри никога не ми е бил симпатичен, прекалено много се прехласваха по него и го нареждаха до другите 3ма без да има обективна причина за това. Ако не беше това можеше и да ми е по-симпатичен.
Паузата е справедлива за Стефанос- така или иначе нямаше ден почивка.

Друг интересен мач днес- Илиян Радулов играее финал на ITF 300 турнир, стискам палци да го взема и да дойде със самочувствие на Уимбълдън Simple Smile

# 203
Хайде , сър Анди Мъри да спечели. Просто е по-добрия на трева и публиката ще с него както беше вчера. Точно това прекърши Цици и пак е имало дълго ходене до тоалетната от негова страна.

# 204
ЕС2 го излъчват наистина и аз там гледам. Но дават само най-големите играчи. Мача Мъри - Цици ще е 2-я на централния корт след мача на Крал Карлитос.

# 205
Аз пък никога не съм понасяла сприхавата натура на Мъри и ми е толкова неприятен като поведение, че ми е трудно да оценя играта му Grinning

# 206
"Алкарас изпраща ясно послание на царуващия шампион" каза коментатора. Joy Един и същи мач ли гледахме се чудя?!? Joy Алкарас игра много зле според мен. Вие какво мислите?

Come on, Sir Andy!

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 19:20 от Gina Marini 740714

# 207
Просто безумията на Англичаните за това че има вечерен час,  Мъри щеше на 90 процента да беше спечелил мача.

# 208
Както и очаквах домакините с малоумните си правила прецакаха Съра и гърка се промъкна.

Иначе, Алкараз го погледах малко и наистина беше доста колеблив. Ако имаше по-адекватен съперник, губеше поне сет днес.

Ноле и Вавринка едва ли ще завършат днес, освен ако Ига не спечели буквално за 1 час.

# 209
Целия мач гледах валяха непредизвиканите при Карлитос доста, втория сет едва- едва го измъкна само бладогарение на това че е по класния играч.

Съра добре игра, яд ме е че за една точка в тайбрека резултата и мача се обърнаха. Обаче Цици просто беше по-концентрирания и спокойния и заслужено си спечели въпреки правилата на организаторите нали.

Общи условия

Активация на акаунт