Фенове на тениса - тема 9

• 25 761
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Ммм…Джокович няма какво да събира. Не играе лошо. Просто Алкарас играе мн добре в момента. Трябва да изчака този пик и да го забави колкото може, ако иска да спечели. Шансът му е в това на Алкарас да му паднат батериите.

# 316
Не играе лошо, но след окопитването на Алкарас, вече не е достатъчно и трябва много да натисне.

Ей това много ме дразни в Джокович, значи. Как пък все той има проблеми с пустото  броене, как все на него не му стига и все трябва да го предупреждават и да се разправя със съдиите.

# 317
  • София
Къде ги виждат тези мрежи? Аз не мога. Безкрайно много пъти стана.... Новак - грешка след грешка. 3 сет замина....

# 318
Къде ги виждат тези мрежи? Аз не мога. Безкрайно много пъти стана.... Новак - грешка след грешка. 3 сет замина....

То има датчик на филето, който отчита мрежа и показва на таблета на съдията.

# 319
  • София
4 сет е шанс Новак да покаже може ли да спре Алкарас. Мисля, че няма да успее. 36 не е 26.

# 320
Новак се закачи за четвъртия сет. Този мач заслужава пети, хайде!

# 321
Айде 5 сет.

Давай Ноле!

# 322
Новак изпусна нарисуван пробив.

# 323
И Алказраз се се възползва много добре.

# 324
  • София
Новак уж се подобри, Алкарас уж започна с грешки, но...пробивът е фатален за Новак.

# 325
Проблемът е, че при 30-40 на сервис на Алкарас топката си летете аут, а Новак не знам как реши да я отиграе. Затова и се бъгна.

# 326
  • София
Новак не е машина. Велик е и такъв ще си остане, но на този финал се предаде.

# 327
Не мисля, че се е предал.
Но Алказраз лети по корта.

Редактирам се.

Браво на Алкараз! Признавам си младото си е младо.

# 328
Браво на Карлос. Знаех си че ще победи.

Тази загуба на Новак е равна на тази на Роджър през 2019.

# 329
  • София
Честито на Алкарас. Заслужена победа. Джокович направо бледнееше. По- добър докрай си остана испанецът. За феновете на Новак е много тъжно. Моят песимизъм се оказа реализъм.

Общи условия

Активация на акаунт