Фенове на тениса - тема 9

• 25 758
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Сърцето ми казва Карлос, но разумът Новак!
3-1 за Джокович!
п.п. И дано не позная!

Изглежда, че сърцето ти “мисли” по същия начин като IBM Power Index. Не знам дали го следиш, но използва множество фактори (вкл. представяне до момента/моментум на настоящия турнир) и AI, за да даде прогноза за мача. Днешната е 55% победа за Алкарас и 45% победа за Джокович.

Според мен Джокович е фаворит, но очаквам драма. Не мисля, че ще е “разходка в парка” този мач. И не мисля, че ще е победа на 0, за когото и да е. 3-1 или 3-2 за него, все пак предвид историческото му представяне и допълнителните скорости на ГШ.

# 301
  • София
Не съм за Алкараз...но ако бие Новак...ще разбие почти всички рекорди...
По. И на мен ми е странен шампионът при жените...

# 302
Всъщност, много неща се разиграват днес:
Титлата
Световен номер 1

За Джокович:
8ма титла от Уимби (изравняване рекорда на Федерер)
5та поредна титла от Уимби
24та титла от ГШ (настига Корт, но с много по-голяма тежест, защото част от нейните са преди Оупън ерата)
10 години без загуба на Централния корт
Шанс за Календарен Шлем

За Алкарас:
Ако спечели, ще е най-младият победител на Уимби от Надал (май?) насам и ще е ясна заявка за следващото голямо нещо в тениса.

# 303
  • София
По-млад ще е от Надал.
Иначе Бекер е най-младия в историята.

# 304
По-млад ще е от Надал.
Иначе Бекер е най-младия в историята.

Благодаря за уточнението! Simple Smile
Малко се оплетох с възрастите по-рано.

Приятно гледане на всички.

# 305
Аз стискам палци за Джокович, защото победа на Алкарас означава, че епохата на тримата големи си отива. А не искам все още.

# 306
Джокович е на 9та скорост днес. 😮

# 307
Гледам, че и двамата имат проблем с бедрата - единият с лепенка, а другият с превръзка.

# 308
Ноле е с лепенка на бедрото още от тренировката преди два дни. Виждаше се на снимки. Също австралийския лекар който му лекуваше контузията на АО се вижда на снимките с него.

# 309
Страшен мач. Удоволствие да се гледа. Особено в седмия гейм имаше такива разигравания, че изглеждаше като от друга планета всичкото.

# 310
Алкарас беше напълно гипсиран в първия сет, направо не знаеше къде се намира. Играеше сковано, гиспирано, безидейно, просто мъка за гледане. Освен това разните му там трикове с къси топки и тн, не работят особено добре в присъствието на Джокович.
Във втория обаче се окопити и спечели сета с уникална точка, очаквам това да му даде криле и мачът да стане много драматичен Grinning
Вторият сет беше истински празник.

# 311
  • София
Ако Новак не се стегне, шлемът ще отиде в испанеца. Аркарас играе много стабилно и доминира вече и в 3 сет.

# 312
Ако Новак не се стегне, шлемът ще отиде в испанеца. Аркарас играе много стабилно и доминира вече и в 3 сет.
Не ми се вярва ...

# 313
Алакарас се събра, Джокович трябва да положи повече усилия вече, мачът няма нищо общо с началото. В момента не бих могла да прогнозирам кой от двамата ще спечели, и двамата имат шансове.

# 314
Джокович трябва да се събере.
На Алкараз в момента всичко му се получава.

Общи условия

Активация на акаунт