Фенове на тениса - тема 9

• 25 752
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Жабьор не успя да спечели титла от Шлема и от третия опит. Стисках й на нея палци защото я гледах по Брейкпойнт и някак ми стана симпатична. Да бъдеш на финала на най-престижния турнир в света сбъдната мечта на една крачка от най-големия успех и да не се получат нещата. Мъчно ми беше че загуби въпреки че показва постоянство с втория си финал. Малко Хейлеп вайбс ми дава. Скучен финал беше, не успя Он да се пребори. Но честито на Маркета!

# 286
  • София
Да добавя и че финала като качество на играта разочарова много. Един от най-слабите финали, които съм гледал.

# 287
Беше на светлинни години от миналогодишния мда.

# 288
Много слаб финал. Тегав за гледане.
Към Вондроушова нямам отношение. Жабер ми е по-позната, но, колкото и да е добра, при подобно пречупване в ключови моменти няма как да вземе титла от ГШ. Нито сега, нито догодина, нито някога. 

Дано утре има повече интрига.

# 289
  • София
Представям си ако Сърджан беше заснел цялата тренировка на новия световен фаворит какво щеше да стане. Алкарас даже не счита, че има нещо нередно. Е, как да му стана фен, какъвто и извънземен талант да е...

# 290
Има ли вариант да има една страница, без да мрънкаме за горканчо Джокович?

Тренировъчните сесии често са отворени и за публика. Както всеки зрител може да запише тренировка на Джокович, така и бащата на Алкарас може да го направи. Не е нещо тайно. Ако бащата на Джокович иска да запише тренировка на Алкарас, няма кой да го спре. Нито ще е нещо уау, нечувано или нередно. То по тази логика и мачовете да не излъчват/записват, защото там освен удари, се разгръща и цяла стратегия… 😑

# 291
  • София
Чакай, чакай Хоуп, какъв е този тон? Защо да мрънкаме? А и страниците сега няма как да не са пълни с Новак- може би бъркам? Но май той е финалист? Също така едно е официален мач с права за запис и т.н. друго е тренировка. Добре, нека е отворена, нека седне и се учи и гледа, но да записва??? Има ли някой право да снима друг без негово разрешение?
Няма как да не се пишат някои факти- за отнетата точка Макенроу си го каза експлицитно. Моля, да не ми приписваш неща, които правя , без да ги правя.
Допълвам - а и Новак НИКОГА няма да бъде и не е бил "горканчо". Той е по - силен от всички нас взети заедно. Издържа и не се пречупи в невероятни ситуации. Такива горканчовци са тези, които се отказаха от това кои са те, и постоянно падат в някакви слабости.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 20:26 от Мигла

# 292
Е да ама не за тренировката. Закрита е била за публика и журналисти, не открита. Четете преди да пишете. Играчите на тези тренировки упражняват удари върху които искат да наблегнат, обсъждат стратегии. Неетично и неспортсменско е екип на най-големия съперник да заснима цялата тренировка. Аз досега за такова нещо не съм чувала.

Ама да много сме усмихнати, големи сме спортсмени, ама прибягваме до трикчета за да си създадем предимство.

# 293
Като му е закрита тренировката, въпросът е какво изобщо правят външни лица на нея? Тренировки могат да се записват. Ако “вражеският лагер” не трябва да записва дадени шотове или обсъждане на тактика/стратегия, то въобще и не трябва да ги гледа/чува.

Именно, Новак никога не е бил “горканчо”, та не виждам защо тук всяка страница се върти около това колко онеправдан е. Не е, шампион с 23 титли от Шлема е. Утре вероятно ще станат 24.

И да, има много причини страниците в момента да са пълни с Новак - например, историческото постижение, което може да направи утре. Вместо това, отново го оплаквате за случката с тренировката. 🤯

# 294
Ами тренират на съседния корт "външните лица" Алкараз и тима му, какво да правят? И не е позволено да се записват тренировки, кой казва че е позволено? Не се записват по принцип. Ама кой да предположи че високо моралния алкараз и фемили ще тръгнат най-нагло да записват? А Ноле Е онеправдан ей има една статия в Тенискафето, че е дискриминиран заради произхода си, Азаренка същото го каза оня ден. Ама да хайде пак да модерираме темата какво ще се пише, що не!

# 295
  • София
Да, Хоуп, Новак е шампион с 23 шлема. Също така е онепрадван  и също така не го оплаквам. Констатирам факти.

# 296
Плюс тва, нека да спрат да му правят мизерии както с наказателни точки за пъшкането както винаги са сефте само при Ноле и ние феновете ще спрем да се оплакваме. И аз да помоля да не се модерира темата, все едни и същи хора се изживяват като модератори и си мислят че темата им е бащиния а тя не е. Дъвкахме го това вече. По темата ли сме? По темата сме. Обиждаме ли някой потребител? Не обиждаме. Не мога да разбера тогава защо трябва да се съобразяваме че на някой си потребител не му харесва какво пишем в обществен форум? Да не използвам и аз някое определение за това поведение.. Постояно биваме апострофирани "има ли вариант" да не правите това или онова! Такива забележки са уместни само вкъщи при жената и децата, не в обществен форум.

Да разведрим атмосферата с лафа от вчера по повод записа. Шегата в социалните медии беше че Карлитос отказал тренировката си от страх Горан да не се появи отнякъде и да я запише цялата Joy

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 01:09 от Gina Marini 740714

# 297
  • София
Добре, някой да ми обясни как е възможно и къде е логиката? Ако може!
Маркета Вондроушова преди тазгодишния Уимбълдън имаше максимум 2 кръг в Лондон в цялата си кариера! Никога не е играла 3 кръг!!!
Тази година има максимум полуфинал и то в турнир категория' 250. На трева само един турнир в Берлин, две победи и един загуба. И това е?! Загубата и е от... Мария Сакари...
Какво да добавя повече.
WTA...

Днес ще е големия мач и тест за Карлитос!
Напомня много на ситуацията с Надал 2008 г. срещу Федерер. Да го детронира в собствения му дом на финал и да стане номер 1 в света. Разбира се Рафа дотогава вече беше навъртял 3 ГШ титли и таман два финала на Уимбълдън, просто Алкарас изпреварва събитията така да се каже.
Но Алкарас ако е писано да стане легенда и дори ГОАТ (както всъщност смятат много тенис специалисти и нека не се лъжем, не са празни приказки, вижте само играта му, а и е само на 20 г.) трябва да направи един паметен мач и една велика победа срещу някой от тримата мафиоти на турнир от шлема, а какво остава на финал.
Така че това е положението.

Този път Новак е фаворита, докато в Париж беше обратното. Дали това ще помогне на Карлос? Би трябвало, поне ментално. А и би трябвало да си е взел поука от Шатрие и да играе една идея по-разумно, не с такъв брутален интензитет.

Сърцето ми казва Карлос, но разумът Новак!
3-1 за Джокович!
п.п. И дано не позная!

# 298
3-1 за Джокович!

И дано позная!

Grinning

# 299
Противно на всеобщите прогнози 3:1 или 3:2 за Ноле на мен чувството ми казва 3:0 Джокович. Както той сам каза дано да стане интересен мач и той да победи накрая.

Общи условия

Активация на акаунт