Фенове на тениса - тема 9

• 25 229
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Дяволо, на 80% съм съгласна от написаното от теб, но Радукану на четвърт ми се вижда фантасмагория.
Да, направи няколко добри мача, но много се съвмнявам да направи нещо особено на този турнир. Не ѝ правят услуга, че я слагат директно на централения корт първи кръг.
Вики има тежък жребий, но е в много добра форма.
За мен фаворитките за титлата са Арина, Елена и Гоф. Стискам палци и на Мира Андреева да затвърди представянето си от Гароса.
Ига няма да се изненадам да направи ранно отпадане след интензивния клей сезон. Особено предвид опасни съпернички като Кенин, Синиакова, Путинцева, Кербер близо до нея.

При мъжете е доста по-предвидимо- Синер и Алкарас са фаворити. Единстено Новак и наш Григор могат да ги спрат Simple Smile

# 736
  • София
Снощното италианско дерби беше страхотно! Чудесни разигравания, спортсменство, много фантастични точки и от двамата, истинска наслада за всеки тенис фен, без значение от пристрастията! Синер показа невероятна устойчивост в тайбреците и това реши изхода на двубоя. А Беретини показа, че не е изгубил усета и чуството, което притежава за тревата, при всички контузии с които се бори последните две години, плюс малшанса, когато беше във върхова форма, но имаше положителен ковид тест, който стря победната му серия преди две години. Беше мач  достоен поне за полуфинал.

# 737
  • София
Синер изглежда в ТОП форма и не виждам кой ще го спре.
Жалко за Хуркач.

# 738
Гришо едвам оцеля срещу Шанг, наложи се да прави ремонт. Срещу Монфис обаче не го виждам, за съжаление.

# 739
  • София
Гришо едвам оцеля срещу Шанг, наложи се да прави ремонт. Срещу Монфис обаче не го виждам, за съжаление.
Оказа се лесна победа Simple Smile
Дано в следващия кръг най-накрая бием и Данчо.

# 740
Григор се контузи в мача срещу Медведев. Изглежда сериозно, дано успее да се възстанови за сезона на твърди кортове.

# 741
Жалко за Гриша, но съм много щастлива от неговото спортсменство. Хората го обичат. Дано се възстанови пак до топ форма, защото има още какво да дава и взима в тениса.

# 742
Много не е яд за Гришо. Малшанс. Очакваше се да стане хубав мач. Дано не е нещо сериозно да изисква операция, рехабилитация и подобни и да се върне бързо на корта. Не е първа младост, все пак.

# 743
  • София
Радвам се за Барбора. Много я умее и чете играта. Видно бе по-класната от двете, но италианката се бори много и заслужава много голямо уважение.
Хубав финал стана с логичен победител и предвид кои и какви съпернички отстраниха двете по пътя към финала.

# 744
Добър мач се получи наистина. Беше доста равнопоставен - не еднопосочно събитие, както  напоследък се случва на женския финал на РГ.

Прогноза за утре? 🙂 Дали Джокович ще спечели 25та титла или Чарли ще остане непобедим във финали на ГШ?

# 745
  • София
За мен 3-1 за Карлитос!

# 746
За мен 3-1 за Карлитос!

Това са и моите очаквания, но…ако Чарли се разсее, Новак ще извади най-доброто от ситуацията и може да го видим с титла. Според мен мачът е на ракетата на Алкарас.

Ако трябва да съм честен - искам 5 сета и поне 4 часа игра като миналата година. Още го помня онзи финал.

# 747
Започна се. До този момент Алкарас надиграва Джокович. Аз съм за Джокович и предвиждам 3:2.

# 748
Не че подценявам Карлос,но Ноле е неузнаваем.Толкова грешки,никакъв живец.Едвам се движи,не гони топки.Толкова неща мога да изпиша.Може би усеща още болка .Отделно и годините си казват думата.Едно е да си на 21 и здрав, и друго на 37  след операция .Предвиждам много бърз и трети сет за Карлос  за мое съжаление.Може би е време и за останалите двама от голямата тройка да се откажат .🫤

В допълнение тези грозни юмруци и стискане  на зъби срещу противника на "Карлитос"хич не му правят чест !Още една причина тоз момък да не ми е сред любимците.Не ми допада това и това си е .Новото поколение никога няма да стигне нивото на предшесвениците по нищо ,и най-вече уважение.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 18:09 от *Аня*

# 749
Вамос. Карло. Честита нова титла. Изравнява Рафа на трева и има шанс да бъде един от най-добрите на трева. Новак слаб финал. Дали жреби или други неща не знам. Рекорда на Федерер остава малка утеха за мен. Очертава се нулева година за него както 2017, но все още не се знае. Идват ОИ и Карлос е главен фаворит там за злато на сингъл, дано с Рафа вземат златото на двойки. 1 от 3 днес се сбъднаха сега и испания и Аржентина да бият.

Общи условия

Активация на акаунт