Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 816
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Привет...

Ами,Нинка само аз пиша....все редактирам...слагайте поне по една снимчица ,да се редуваме....вярно ,не всеки разполага с време... ама...

Нови фотосчета от фейса....

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 20:34 от Svet_sz

# 511
Ееее Светле, изпревари ме. Hug Почувствах се виновна и реших да сваля и кача тези снимки, от сета с фенове. Макар, че отдавна не правя такива работи. Joy Ама ето и Синемче, мен повече ме вълнува мъжо и, ама...Heart Да не се задява много с Алпи. Joy

# 512
Ееее Светле, изпревари ме. Hug Почувствах се виновна и реших да сваля и кача тези снимки, от сета с фенове. Макар, че отдавна не правя такива работи. Joy Ама ето и Синемче, мен повече ме вълнува мъжо и, ама...Heart Да не се задява много с Алпи. Joy
[/quote]

АААААААААА...Появи се най накрая....стига работи бе, жена ! И...Пипи,внимавай... JoyJoyJoy ,не се заглеждай по чужди мъже.... Joy Кенанчо наистина си заслужава.Скоро си бях пуснала някоя и друга серия от Карадайъ да позяпам...Супер двойчица бяха с Берг. И...идвай по често... тамъм?

Виж наш убавец как са го лъснали само за филма... Heart Eyes
Ти гледаш ли нещо в момента,макари ,че нищо ново не е започнало още... Thinking ,може би нещо от миналия сезон,демек от пролетта? Аз нищо не гледам...чакам да видя какво ще стане с Чапкънчето... за сега.

# 513

АААААААААА...Появи се най накрая....стига работи бе, жена ! И...Пипи,внимавай... JoyJoyJoy ,не се заглеждай по чужди мъже.... Joy Кенанчо наистина си заслужава.Скоро си бях пуснала някоя и друга серия от Карадайъ да позяпам...Супер двойчица бяха с Берг. И...идвай по често... тамъм?

Виж наш убавец как са го лъснали само за филма... Heart Eyes
Ти гледаш ли нещо в момента,макари ,че нищо ново не е започнало още... Thinking ,може би нещо от миналия сезон,демек от пролетта? Аз нищо не гледам...чакам да видя какво ще стане с Чапкънчето... за сега.
Тамам, тамам. Hug То Кенан си е Кенан! Heart  Виж Алпи и Чачко са ми като синове и на години, затова съм по въздържана.  В момента от немай къде гледам "Лъжа" и дневния "Аяз и Гюнеш", но с началото на сезона на старите и новите сериали ще ги оставя щото пак много ще станат на клона. Joy

# 514
  Виж Алпи и Чачко са ми като синове и на години, затова съм по въздържана. 

JoyJoyJoy

Виж,той и Кенан не е много голям... Hands Point Up Joy Вярно ,Алпчи и Чачо са доста младички и за мен ,но това е майчина лИбофф... JoyJoyJoy

# 515
  • София
Привет!
Какво открих под тази снимка:
"Добро утро.. Добро утро, фенове.. Все още е много студено тук в Южна Африка... В очакване на 1-ви септември.. за пролетта..
Seyit Alp.. с хубавите си зимни екипи.. дава малко топлина...." Ха, сега де и там ли е отскочил.
С мотор се разхожда:

Свет, специално за теб:
Скрит текст:
Писах в другите теми, но за да го видиш по сигурно го слагам и тук :

"Днес много се зарадвах, като прочетох новината, че
Мехмет Акиф Алакурт се връща  на екрана.

Съобщава се, че Мехмет Акиф Алакурт, който е бил далеч от екраните дълго време, се завръща като гост-актьор в новия сериал на Show Tv, наречен DAHA. #daha #dahadizisi. Дано!"
Хубав ден.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 16:42 от Nina NN

# 516
Привет!

Свет, специално за теб: Писах в другите теми, но за да го видиш по сигурно го слагам и тук :

"Днес много се зарадвах, като прочетох новината, че
Мехмет Акиф Алакурт се връща  на екрана.

Съобщава се, че Мехмет Акиф Алакурт, който е бил далеч от екраните дълго време, се завръща като гост-актьор в новия сериал на Show Tv, наречен DAHA. #daha #dahadizisi. Дано!"
Хубав ден.

Здравейте ... HugHeart

Да,Нинка и аз го прочетох у фейсо....много се радвам и дано да е вярно... Heart Eyes

Има слухове, че Мехмет Акиф Алакурт ще стане гост-актьор в сериала „Геният“.

Слагам още веднъж нашия моторист...пу пу пу ... Heart Eyes

И...тенисист... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 18:21 от Svet_sz

# 517
Свет:heart_eyes: Мерсаж за инфото значи филма ще тръгне по турските кина и след това, ако го закупи някоя платформа или турска тв ще го гледаме. Оффф.. доста ще почакаме.

Между другото излезе филма по НФ с бившата колежка и приятелка Айча Туран и Серхат Теоман още не съм го изгледала. Още когато даваха трея ми хареса ще е приятно и лежерно филмче. Предполагам го има в турку ру не му знам руското заглавие с превод.
Задължително ще гледам филма и повторното партньорство с Фуркан Андъч за Амазон прайм.  
Септември излиза филма
"Истински Джентълмен" с Чачо. Направо не мога да повярвам че дочакахме премиерата. Ще е яко и зашеметяващоооо...Nature Fire

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 20:54 от femmi2

# 518
  • София
Привет, скъпи дами!
Една чудесна снимка на 1-ви септември от  Алп между цветята:

И още:

В очакване  на нов проект.

И от мен честит м. Септември.

# 519
Привет и от мен!

Явно снимките продължават...ето ги двамката със Синем... Heart Eyes

Феми ,не знам дали ще погледна филма на Айча ,но на Чачо със сигурност.Като се появи линк,пусни го и при нас.

# 520
  • София
Добро утро, мили приятелки!
Да пием сутрешното си кафе с Алп:

Стига се е излежавал:

Започвали са  снимките:

Хубав ден.

# 521

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 11:17 от Svet_sz

# 522
Привеееет:smiles:

Светле:hugs: , няма проблем ще сложа линк на Джентълмена и тук след като желаеш .

# 523

Нови снимчици... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 524
Привет! Hug Нося една снимка, откраднах я. Joy Не знам доколко е нова, но Алпи с колеги! Heart

Общи условия

Активация на акаунт