Ами,Нинка само аз пиша....все редактирам...слагайте поне по една снимчица ,да се редуваме....вярно ,не всеки разполага с време... ама...
Нови фотосчета от фейса....

Почувствах се виновна и реших да сваля и кача тези снимки, от сета с фенове. Макар, че отдавна не правя такива работи.
Ама ето и Синемче, мен повече ме вълнува мъжо и, ама...
Да не се задява много с Алпи.
Почувствах се виновна и реших да сваля и кача тези снимки, от сета с фенове. Макар, че отдавна не правя такива работи.
Ама ето и Синемче, мен повече ме вълнува мъжо и, ама...
Да не се задява много с Алпи.

,не се заглеждай по чужди мъже....
Кенанчо наистина си заслужава.Скоро си бях пуснала някоя и друга серия от Карадайъ да позяпам...Супер двойчица бяха с Берг. И...идвай по често... тамъм?

,може би нещо от миналия сезон,демек от пролетта? Аз нищо не гледам...чакам да видя какво ще стане с Чапкънчето... за сега. 

,не се заглеждай по чужди мъже....
Кенанчо наистина си заслужава.Скоро си бях пуснала някоя и друга серия от Карадайъ да позяпам...Супер двойчица бяха с Берг. И...идвай по често... тамъм?

,може би нещо от миналия сезон,демек от пролетта? Аз нищо не гледам...чакам да видя какво ще стане с Чапкънчето... за сега.
То Кенан си е Кенан!
Виж Алпи и Чачко са ми като синове и на години, затова съм по въздържана. В момента от немай къде гледам "Лъжа" и дневния "Аяз и Гюнеш", но с началото на сезона на старите и новите сериали ще ги оставя щото пак много ще станат на клона.

Вярно ,Алпчи и Чачо са доста младички и за мен ,но това е майчина лИбофф...