Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 142
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Здравейте ,момичета!:heart:

Хайдеееее,имаме новинаааа....

Алп и Илайда Алишан в нов сериал ..Пазарът....

# 602
Бравооо, няма да скучаеш Светлееее имаш новогодишен подарък от Алпчи:gift_heart:

Алп и Илайда Алишан ще са гореща двойка ..  Продуценската компания прави не леки сериали и драми. Канал Д доста амбиции си поставя все хитови и рейтингови сериали .. Предстоят и още .. След НГ почват снимките . Дано този път имат късмет с проекта след фиаското отново по същия канал . Продукции и конкуренция много и нормално да не издържат всички .  

Бирсенката , първа отразява и е точна . Да им източниците и кълбото ..

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/alp-navruz-ile-ilayda-alisan … lleri-oldu/53662/

Алп Навруз и Илайда Алишан, които получиха много оферти за работа през този сезон, избраха амбициозния сериал на Kanal D "Пияса".

Обявени са главните роли в дългоочаквания сериал на Pastel Film "Piyasa". Амбициозният сериал, продуциран от Яшар Ирвюл и Ефе Ирвюл, е подписан от успешния сценарист Мехмет Баръш Гюнгер . В главните роли на сериала, върху който се работи щателно от месеци, са любимите звезди на младото поколение Алп Навруз и Илайда Алишан .  

Режисьорът на много незабравими продукции Сердар Гьозелекли ще седне на режисьорския стол на сериала "Пияса" . Снимките на сериала, чийто кастинг предстои да приключи, ще започнат след Нова година. В сериала Алп Навруз ще играе героя на "Кенан" , а Илайда Алишан ще играе героя на "Мюневвер" .

# 603
Приветтттттт... Hug

Красиви...пу пу пу
Ей на това момче му върви само на синеочки...партньорки,гаджета... Stuck Out Tongue Winking Eye

Малко ще се повторя...сори...

Алп Навруз и Илайда Алишан станаха водещи актьори в телевизионния сериал "Пияса"

Алп Навруз и Илайда Алишан, които получиха много оферти за работа през този сезон, избраха амбициозния сериал на Kanal D "Пияса".
Обявени са главните роли в дългоочаквания сериал "Piyasa" на Pastel Film. Амбициозният сериал, продуциран от Яшар Ирвюл и Ефе Ирвюл, е подписан от успешния сценарист Мехмет Баръш Гюнгер. В главните роли на сериала, върху който се работи щателно от месеци, са любимите звезди на младото поколение Алп Навруз и Илайда Алишан.
Сердар Гьозелекли, режисирал много незабравими продукции, ще седне на режисьорския стол на сериала "Пияса". Снимките на сериала, чийто кастинг предстои да приключи, ще започнат след Нова година. В сериала Алп Навруз ще играе героя на "Кенан", а Илайда Алишан ще играе героя на "Мюневвер".

Та,да започнем с Мехмет Баръш Гюнгер... .това е сценариста на Чапкънчето  Open Mouth.Доколкото си спомням той беше сценарист на първи и втори   сезони./ако не се лъжа ,де / Дано да не изиграе същия номер.
Четох ,че преди години ,много Joy е бил и сцен. на Перла,после Съседната стая ,за друг не пише чичко Гугъл.

Канал Д хич не ми харесва... като си спомня последния случай с "Преди мен"/май беше/

За продуцентите търсих ,но намерих сериали ,които за първи път чета. Thinking

ОООоо...режисьорът ми харесва...Сердар Гьозелекли...Преплетени съдби с Алпчи,Лявата ми половина с Йозге,Любов на показ,Птичи полет,Нашата история....

За сега толкоз. Blush

# 604
Привет! Hug Еха, много се радвам Светле! Heart На мен ще ми дойде малко нанагорнище, и тримата ми любимци да имат сериали едновременно. Joy Вярно, че гледам и много други сериали, но след превод и понякога с мишката. Онлайн до сега 1път седмично, но сега ... и Алп и Чачко и Арас! Heart Как ще се оправям, не знам. Joy Нооо трябва!  Искрено пожелавам успех на Алпи, с Илайда ще са хубава двойка и най вече късмет! Heart

# 605
Здравейтеее... Hug Heart

Мисля ,че са нови снимчици от Алп. Heart Eyes

# 606

Честита да е Новата година.  Да е здрава , богата и успешна и мирна ! Hands Pray

# 607
Приветттттттт...

Снимката е от днес на наш брадатко... Rolling EyesJoyJoyJoy  

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Певицата Гюлбин Ергин се завръща на снимачната площадка. Тя се присъедини към актьорския състав на сериала “Пазар” с Алп Навруз и Илайда Алишан.

Сега видях ,че Изумруденият Феникс е бил продуциран от  Яшар Ирвюл и Ефе Ирвюл,

Явно продуцентите и режисьора са харесали Алпчи,щом за втори път ще работят с него.  Thinking

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 18:08 от Svet_sz

# 608

Малко открехнаха сюжета на сериала...
Сериалът обещава да разкрие задколисието на света на медиите и изкуството.
Снимките започват на 6.01 , но къде.. Thinking  .Някъде пише Бурса,другаде Истанбул.

Heart Heart Heart

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 01:52 от Svet_sz

# 609
Пак съм аззззззззз... DisappointedDisappointedDisappointed

Цитат от вестник Хрят ✨
За съжаление филмът не посрещна очаквания успех 😕
Разочарование на касата...
Нейният Seyin Basi Merkür е обявен с голяма рекламна кампания, в която Cinem Kopal се завърна в киното след много години, а не постигна очаквания успех на касата.
Филмът е взет от рекорден роман на Aisha Balibi✨ Филмът не успя да оправдае очакванията на феновете, като само за две седмици получи 10605 гледания. 💔
И според сцените.. Изглежда Синам Копал се е намесил във всеки етап от продукцията и това е причината за напрежението между режисьора и екипа.
От друга страна, Синам нямаше никаква химия на екрана с Алп Навроз,🙂✌с когото участва в главната роля във филма, те бяха критикувани за неубедителното представяне на двамата актьори 🙃.
Има и коментари, че комедийните елементи на романа липсват във филма, който виждат критиците, че филмът е загубил забавлението и гъвкавата си структура.
Продукцията очаква продуцентската компания да продаде филма на дигитални платформи за малка сделка, за да компенсира загубата на боксофиса. #alpnavruz #cinemkobal

# 610
Привет ,неделно:smile:

Светле Kissing Heart щях да те редувам ,но от телефона нямаше как да пусна снимки от Туитър.
Съжалявам за филма, че не е  постигнал успех по кината. Жанра е романтичен и забавен. Като го закупят платформите при желание,  може и да се гледа повече филма. Алп и Синем по това ,което ни показаха имаха енергия , красиви и готини хора.  Но като не сме изгледали  филма не можем да се изкажем категорично.

Иначе се радвам че Зухал Йолджай влиза в сериала.  Страхотна актриса и жена е.
Явно историята ще бъде за игрите и задкулисието на шоубизнеса.

# 611

Приключи селекцията на актьорския състав за сериала Pastel Film ПАЗАР #Piyasa, който ще се излъчва по KanalD.
Към актьорския състав на новия сериал се присъедини и Фърат Алтунмеше.
Главните роли се изпълняват от Алп Навруз(Кенан) и Илайда Алишан(Мюневер).
В сериала ще участват още Гюлбен Ерген (Ахсен), Зухал Олджай (Кериман), Вурал Шаханолу (Гани) и Дамла Джолбай (Йозге).

Снимките ще започнат в началото на седмицата в Бурса, а след това ще се преместят в Истанбул, което се очаква да започне през втората седмица на февруари.

Продукция: Pastel Film

Канал: Канал D
Режисьор: Сердар Гьозелекли
Сценарист: Мехмет Бариш Гюнгер.
#AlpNavruz #IlaydaAlisan Вижте по-малко

Персин Алтонтас (журналист) - 5 нови герои се присъединиха към сериала Piassa
Снимките на новия сериал на Piassa от Channel D, продуциран от Pastel Film, който ще започне утре на борсата, която имаше тест за четене миналата събота
Привличащ погледите сценарият и силен актьорски състав на сериала Biasa Alp Navroz, Ibnlaida Alishan, Zohal Olkay, Yurdair Okor, Gulbin Ergen, Damla Kolbay и Virat Tunmish споделят главните герои на сериала, продуциран от Y
Екипът на серията, организирана от Сирдар Гозелекли, отиде днес в Бурса. Още 5 актьори се включиха в сериала, който ще бъде заснет утре.
В поредицата, Сценарий на Мохамед Пареш Гонджар, Ахсен (Голбин Ерген) помощник Ханифат, Ейдън Бурхан,
Адар (Брат Тунмичи) близък приятел и Касем играе ролята на мечтата ми Ahyska.
Братът на Монивер (Лида Алишан) Сердар се играе от Халил Демир, докато по-малкият брат на Монивер играе Сървър с Метихан Барелти, сестра на Канан Акин (Алб Навруз), Асо се играе от младата талантлива звезда Асия Касаб, която последно се появява в "Калбазан".

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 21:19 от Svet_sz

# 612
Днес започнаха снимките на пазара сериал Пияса. Успех Алп Навруз Успех 👊👏🏻💪🏻🔥#alpnavruz #piyasa #ilydaalisan

# 613
Успех на екипа и Алп в новият проект Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 19:46 от femmi2

# 614

Общи условия

Активация на акаунт