Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 120
  • 725
  •   1
Отговори
# 660

Ето ги партньорите.

# 661

ПАЗАР/резюме към 1 еп

Премиерата на сериала е на 22 февруари по Kanal D/Турция.
С бреме тежко като сватбената рокля, която ще носи, Мюневвер оставя съдбата си в ръцете на непознат, за да спаси семейството си.  Пътуването й, което започва в града, я превежда през мрачните тайни на миналото и бруталните сблъсъци на бъдещето в бляскавия свят на Истанбул.  В този свят главната роля зад бляскавата завеса играе населисмей-голямата турска звезда Кенан Акън със собствената си самота и зависимости, от които не може да се отърве.  Но нито блестящите сцени, нито тъмните тайни могат да скрият манипулативната сила на Кенан.
Тази сила е Кериман Акън, майката на Кенан.  Докато перото на Ахсен Чевик търси истината в тази история, тя среща нова тайна във всеки ред и Шефик Арзен е точно в центъра на тези мистерии, като самотен човек, заседнал между изкупването на миналото и извършването на днешните грехове.  Йозге и Гани Джейлан, от друга страна, се оказват в центъра на тези мистерии заедно с Мюневвер, разкъсвани между семейни връзки и лични амбиции в разгара на сложна любовна история.

Да,Диди,засичали сме се,в темата  на Чачо,май и в темата на Демет,ако не се лъжа,защото аз само техните сериали съм гледала.

Ако някой знае за превода на руски нека да пусне линк,моляяя.
Ив,не зная кои сериали дават в събота ,понеже не гледам никой в момента.

Айде ,до скоро... Hug в 19ч наше време ще сме  на ринга !:stuck_out_tongue_winking_eye:Heart Eyes

# 662
Ще пусна линка за руския превод, когато започне, малко преди 19.00. Превода ще е от тази група https://vk.com/turkiee Започвааа https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456257937 Къде стеее? Да не ми изтриха поста? Още един линкhttps://turkrutv.net/rynok-1-seriya.html

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 19:02 от pipilota65

# 663
Приятно гледане! Heart Eyes

# 664
Свърши. Аз съм очарована, щом не гъкнах 2 часа и нещо. Сериал в сериала!  Ще го бъде! Heart

# 665
Малко погледнах ама се сетих защо Рибарчето стана хит в началото сега ще гледам отнчалото ,че ще повторят. Май Кенан има сериозни проблеми и го удря на пиене.

# 666
И аз съм очарована.Чудесно начало.
Алп направо ме изуми...разкошен плейбой...опатква мацките за нула време,но явно има и останало нещо човешко в него,щом отпрати малкото момиче.Явно има голям проблем с алкохола и си мисля ,че зад това стои нещо друго...тайна или случка,преживяване. Thinking Майка му нали спомена ,че приличал на баща си.Страхотна игра  ,как само влиза от една роля в друга...един Халил,един Кенан,един Серхат. Бравоссссс!!! Hands Plus1 Hands Clap
Мюниввер,за мен ще е Мине/по лесно се изписва/и тя беше блестяща,горкото момиче ,толкова сълзи проля,красивите и очи помръкнаха.
Тоз годеник голям мерзавец,как само се помъчи да я изнасили,а после би и малкия и брат... другия брат и той същия.
Последната сцена ,срещата, най ми хареса,как Мине шамароса Кенан ,а той гледаше като натровен.Joy

# 667
Иляйда от дете я знам пред очите ми все едно порасна в сериалите.Страхотно изигра сцената с къната и овяхналите очи на майка си и после на гроба.Миличката ми Мюневер.

https://www.youtube.com/@PiyasaDizisi/videos

Официален канал на сериала.

# 668
Иляйда от дете я знам пред очите ми все едно порасна в сериалите.Страхотно изигра сцената с къната и овяхналите очи на майка си и после на гроба.Миличката ми Мюневер.

https://www.youtube.com/@PiyasaDizisi/videos

Официален канал на сериала.

Мерсаж,Диди ще сложа линка на първа страница на Новата тема. Heart

# 669
Фърат Алтунмеше до сега съм го гледала само в положителни роли
 много се води по акъла на неговия приятел.

# 670
Фърат беше годеника нали?Още не съм им запомнила имената.И аз съм го гледала нейде,ама не се сещам...
АААААААААА...сетих се,в Островна приказка,пак с Алп,но там беше  лош Joy ,ако не се лъжа,де. Thinking

Ето и трея ./без превод/

Piyasa 2. Bölüm Fragmanı | “Sen kimsin beni öpüyorsun?” ‪@kanald‬
KanalD

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 23:45 от Svet_sz

# 671
Ами те са си женени май щото и вика аз съм ти мъж и заплашва ако не иска него ,че може и брат си да не види.

Биографията на Фъро.

https://www.imdb.com/name/nm6751268/

Ужасна сцена с опита за изнасилване.Можеха да ми го спестят баш това.

# 672
  • София
Здравейте!
Слагам рейтинга от снощи и надписа под него:

Рейтинга  на първия епизод на "Пазар" . Той е  много важен в Турция, за да се гарантира продължаването на сериала.
Снощи гледах, но ще чакам превода за изясняване и коментар. Алп е великолепен.
Хубав ден.

# 673
Привет! Hug Рейтинга като за начало и то в събота е доста добре според мен. Историята е много добра и откъм страната на Кенан и откъм Мюневер. Повече наблегнаха на Мюневер. А Кенан, тепърва ще се разкрива неговото минало и кое го е докарало до това състояние, на алкохолик и чапкънин. Явно баща му и до някъде майка му. Но тепърва ще гледаме развитието.  Хубав ден ви желая! Heart

# 674
Приветттттттт... Hug

❥ Илайда Алишан говори за работата си с Алп Навруз в сериала #Пазар:
📍„Вече бях много близък приятел на Алп и тъй като това не беше първата ни среща, веднага се почувствахме много комфортно на снимачната площадка, така че се разбираме чудесно и работим много удобно.“

Ето това са пуснали в групата на Нерон...

Резюме на Епизод "Пазар"

Историята започва с напрежение, мистерия и бурни емоции. Още от първите минути става ясно, че героите крият много тайни, а съдбите им са преплетени в сложна мрежа от интриги, чувства и опасности.
Неизбежната истина

Сериалът ни въвежда в живота на Мюневвер – млада жена, която носи в себе си тежестта на миналото и страха от бъдещето. Тя се намира в плен на един брак, в който не се чувства щастлива. Съпругът ѝ, Адар, е властен и жесток мъж, който я държи под контрол и не ѝ позволява да диша свободно.

Ти си ми длъжна, разбра ли? Или ще платиш ти, или братята ти ще платят!” – казва Адар в един от най-напрегнатите моменти, заплашвайки я с насилие и отмъщение.
Но Мюневвер не може повече да търпи тази ситуация. В нощта след погребението на майка ѝ тя решава да избяга. С помощта на стара семейна приятелка – сестра Ахсен – тя намира убежище, но само за кратко. Тревогата не ѝ дава покой. Сърцето ѝ е разкъсвано между страха и надеждата за нов живот.

Аз в безопасност ли съм, сестра Ахсен?” – пита тя със сълзи в очите.
Любов, предателство и невъзможни избори
Докато Мюневвер се опитва да намери спасение, другата сюжетна линия ни запознава с Озге – млада актриса, която мечтае за голяма кариера, но се оказва в капана на брачните задължения и очакванията на съпруга си Гани. Когато ѝ се предлага важна роля, тя е принудена да избира между професионалния си път и семейния живот.

„Не разбираш ли? Това е първото сериозно предложение, откакто сме женени!” – крещи Озге на Гани, докато той се опитва да я убеди да се откаже.
Нейният конфликт с него е отразен с много напрежение и разгорещени диалози. Гани се чувства несигурен в себе си и използва влиянието си, за да контролира Озге, която от своя страна осъзнава, че компромисите започват да я задушават.

Нова надежда или нов капан?
Кенан – известен актьор, чаровен и загадъчен, също влиза в историята. Срещата му с Мюневвер е случайна, но съдбоносна. Той вижда в нея нещо различно – уязвимост и сила едновременно. Докато е на път за снимки, той я забелязва сама на улицата и настоява да я закара. В колата между тях се поражда напрежение, но и нещо повече – разбиране.

„Мюневвер, това е Истанбул. Аз не мога да те оставя сама тук.” – казва Кенан с топлота в гласа.
Но миналото я преследва. Телефонното обаждане от Адар я връща в реалността – брат ѝ Сервер е в опасност. Тя няма избор, трябва да се върне, преди Адар да направи нещо непоправимо.

„Не му причинявай нищо! Аз ще дойда, обещавам!” – крещи тя по телефона, докато очите ѝ са пълни със сълзи.

Кулминация и финал на епизода
Докато Озге се подготвя за снимките, на снимачната площадка се случват неочаквани събития. Кенан е разсеян и се появява на работа пиян, което разочарова всички. В същото време Мюневвер попада в свят, който не разбира – блясъкът на киноиндустрията я оставя без думи. Тя случайно влиза в гримьорната на друга актриса, което води до напрежение.

„Това е моята гримьорна! Веднага излизай!” – крещи актрисата, а Мюневвер, объркана и изплашена, бяга навън.
Последните кадри ни показват напрежение и безизходица – Мюневвер осъзнава, че няма къде да избяга от съдбата си. Озге се изправя пред тежко решение за кариерата си. Кенан се бори със собствените си демони.

Ще се справим, ще се справим...” – шепне кака Ахсен, но дълбоко в себе си знае, че бурята едва започва.
СКОРО С БГ ПРЕВОД!

Рейта е добър,можеше и да бъде малко по височък,ама нейсе.Ще видим 2 серия,дано се повиши.Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт